![]() |
ציטוט:
ולא שפטתי אף אחד, הוא פשוט חושב שהוא גאון אבל הוא כולה יש לו תעודה של מדריך ואין לו מושג |
פגעת בול
טוב אני חייב ללכת חבל זה נהיה מצחיק |
ציטוט:
מאריוס מתאמן עם רצועות אבל בתחרות עצמה הוא בלי רצועות לך תראה את האיש הכי חזק בעולם 2007,יש בפורום פאוורליפטינג קישור דרך אגב גם בתחרויות של פאוורליפטינג בדדליפט הם בלי רצועות וגם בוויטליפטינג באולימפיאדה |
בתור אחד שמתאמן בwl אני אומר לכם שכולם שם משתמשים ברצועות מתי שצריך. גם כאלה שמניפים 130.
|
ציטוט:
בנות לא לריב חזרתי מיציאה סגרתי בחורה 8.5+ אני במצב רוח מצויין :sleep: |
ציטוט:
והזלזול הזה שאתה מגיע אליו בגלל ויכוח לא לגיטימי. כנ"ל לגבי כל האנשים פה. |
ציטוט:
אגב אם השאיפות שלך בחיים הן להיות מדריך חדר כושר אני מצטער עבורך. |
ציטוט:
ומה שאתה רואה בישראל, לא בהכרח הופך את זה לנכון. אנחנו לא בדיוק כוכבים ב wl. |
ציטוט:
כוס אמק אני הבאתי לך סירטון תראה אותו ותשתוק .... |
אז כביכול מה שאתם אומרים זה שבלי רצועות אני אשיג יותר כוח באחיזה או בכללי כוח, אבל עם רצועות אוכל לעבוד עם משקלים כבדים יותר לשרירים ספציפיים?
|
כשאתה מרגיש כבר שהאמה תפריע לך לעלות במשקלים תשתמש ברצועות , אל תקשיב לכל מיני טמבלים שקשה להם לקלוט שהאמה מקבילה אותך , עלק תחזק את האמה פטתיים , שנייה אני רץ ומספיק לאמן גב רק בכדי לחזק את האמה .
|
ציטוט:
אבל כשאני עובד על הגב האמות שלי מתפוצצות וזה מגביל אותי בתרגילים. במצב כזה אתה מתכוון להשתמש ברצועות? |
וודאי.
|
ציטוט:
ואם קשה לך להחזיק את המוט בחתירות אין סיבה שלא תשים רצועות, זה לא בושה ולא הופך אותך לחלש יותר. ומה לעשות שאם אתה עושה כמה סטים של דדליפט האמות של מתייעפות וגם אם אתה מרים 50 קילו פחות הם שורפות לך כול התרגיל של המשיכה ואתה לא מתרכז בסט עצמו אלה רק להחזיק את המוט. |
כן, אין לנו מספיק אנשים, אין לנו מספיק כסף, בלה בלה בלה. מכיר את כל התירוצים
ולא אכפת לי מה תגיד, אם אתה לא יכול להחזיק את המשקל של חתירה, אתה במצב גרוע. |
בחיי שמישהו ינעל את הדיון הזה האידיוט הזה פשוט הורג אותי אני לא יכול כבר ...
|
ציטוט:
רצועות זה כלי עזר טוב מאד וחבל שאתה לא מבין כמה, אולי בBB זה פחות חשוב כי פחות מתייחסים למשקל שאתה מרים אבל בענפי הכוח אתה לא יכול לעבוד חזק מצד אחד ומצד שני בלי לעבוד עם הרצועות. האמות שלך לא חזקות כמו העומס שאתה מפעיל עליהם באימון. |
|
ווסט סייד תראה,אתה חמור שלא יאמן
ראיתי את הסירטון הדפוק שלך וזה שהוא מתאמן עם רצועות לא אומר שזה טוב מתאמנים עם רצועות כדי לחזק את הגב בדדליפט אבל בתחרות עצמה הם משתמשים בלי וזה מה שדופק אותם לך תראה אולימפיאדה בוויטליפטינג ותראה שאין מישהו עם רצועות http://il.youtube.com/watch?v=kqWkt6_GwUs תראה קטע שהwwe ערכו למארק הנרי ורואים אותו מתחרויות של סטרונגמן,הוא בלי רצועות http://il.youtube.com/watch?v=SQT9CJ...eature=related ופה סירטון שלו עושה דדליפט 425 בלי רצועות ואחיזה שקשה יותר בקיצור קיבלת ייבוש שב בצד ופתח מימייה תמשיך לעשות עם רצועות ותיהיה אפס אני בטוח שאתה גם שחיף עם הידע של זרעון שיש לך |
ציטוט:
ציטוט:
נמאס לי להתווכח עם ילדים בני 15. מיציתי את הוויכוח. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ