ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   תרגילים ליד קדמית אתם עושים בישיבה או עמידה ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=42451)

arbel2 10-10-08 13:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 666690)
אני לא אתחיל לפרט על כל מתאמן שכתבתי לו או שיניתי לו תכנית אימון גם בגלל שזה לא אתי גם בגלל שיש הרבה וגם בגלל שאין לי פרטים מדויקים כמו עליית משקלי עבודה משקל גוף או היקפים...
אבל סמוך עלי שאני מוכיח את עצמי והוכחתי את עצמי מספיק פעמים....אתה מוזמן לבוא לחדר הכושר שבו אני עובד או לשאול אנשים שמכירים אותי ולשמוע על קצב ההתקדמות שלי ושל אנשים שאני מאמן או כותב להם תכניות

אל תתרגש
יש פה ילדים שעדיין לא הבינו שסגנונות שונים של ספורט דורשים סוגים שונים של אימונים

EyalHa 10-10-08 13:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun (הודעה 667204)
זהו עכשיו יסקלו אותך, אתה מוזמן לרדת איתי לבונקר <_<

תראה יש הרבה גישות לאימונים, אתה מתאמן בLyle Mcdonald's routine, אני מתאמן בוריאציה של Starting Strength/Strong Lifts 5x5 וברור שבתוכניות האלה אין עבודה ישירה על הידיים אלא אם כן מוסיפים תרגילי עזר וגם אם כן אז תרגיל אחד.
אבל ברור שמי שיתאמן בABC יתן יותר מתרגיל ישיר ליד קדמית ואפילו יגדל מזה (אם במאזן חיובי) לא? חלק גדול מהפורום עובד ככה וגדל אז איך אפשר להתווכח עם זה? (אין לי מושג אם התווכחת, לא קראתי את כל הדיון, אבל שיהיה)

זה גם לא במקום לצאת נגד אי עבודה ישירה על הידיים ותוכניות כמו שאנחנו עובדים איתם כי מה לעשות יש כאלה שגודלים איתם..

בכל מקרה שלכל אחד יהיה בהצלחה עם הגישה שהוא נדבק אליה :)

Sugarzaza 10-10-08 14:41

כל עוד אתה מתאמן ובמאזן קלורי חיובי אתה תגדל, יש דרכים יותר יעילות ופחות יעילות

Bono 10-10-08 14:49

האמת מתח בסופינציה זה אחד התרגילים הטובים ליד קדמית...וגם מרוויחים עבודה על הגב:)

Dark_Muse 10-10-08 14:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shimonaz1 (הודעה 667377)
האמת מתח בסופינציה זה אחד התרגילים הטובים ליד קדמית...וגם מרוויחים עבודה על הגב:)

+1.23

רק החשיבה צריכה להיות הפוכה. מתח בסופינציה זה תרגיל מעולה לגב, ובנוסף מרוויחים עבודה מעולה על היד קדמית :sbb4::cool:

hypertrophy 10-10-08 15:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 667301)
אל תתרגש
יש פה ילדים שעדיין לא הבינו שסגנונות שונים של ספורט דורשים סוגים שונים של אימונים

או תודה לאל שיש פה עוד אחד שחושב ככה!

The Sun 10-10-08 16:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalha (הודעה 667312)
תראה יש הרבה גישות לאימונים, אתה מתאמן בlyle mcdonald's routine, אני מתאמן בוריאציה של starting strength/strong lifts 5x5 וברור שבתוכניות האלה אין עבודה ישירה על הידיים אלא אם כן מוסיפים תרגילי עזר וגם אם כן אז תרגיל אחד.
אבל ברור שמי שיתאמן בabc יתן יותר מתרגיל ישיר ליד קדמית ואפילו יגדל מזה (אם במאזן חיובי) לא? חלק גדול מהפורום עובד ככה וגדל אז איך אפשר להתווכח עם זה? (אין לי מושג אם התווכחת, לא קראתי את כל הדיון, אבל שיהיה)

זה גם לא במקום לצאת נגד אי עבודה ישירה על הידיים ותוכניות כמו שאנחנו עובדים איתם כי מה לעשות יש כאלה שגודלים איתם..

בכל מקרה שלכל אחד יהיה בהצלחה עם הגישה שהוא נדבק אליה :)

זאזא ענה לך כמו שצריך אבל אני רוצה גם:
כל עוד אתה אוכל הרבה ועושה משהו עם עצמך אתה תגדל, השאלה איפה תרוויח גדילה טובה יותר.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:58.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ