![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
350 קילו בסקוואט ? :ohmy: :ohmy: איאל על תיקח את זה לא נכון ,אבל אני שונא אותך :bow: :bow: אתה מלגזה אנושית ,באמת נותן לי מוטיבציה לשמוע דברים כאלו :) תוכל להגיד לי איפה נמצא המכון שלך בדלת אל כרמל ? אם אני אבוא לבקר את סולימן אני אקפוץ לאימון :) |
ציטוט:
|
איאל, אתה תופעה. פשוט מדהים המשקלי עבודה שלך..:sbb4:
ארבל אחי, תשלח לי ת'איסיקיו שלך. החלפתי מחשב ונמחק לי המסנג'ר... |
ציטוט:
בהחלט :) בכל מקרה ,תוכל להרחיב על למה לא היתאמנת רגליים מאז שחזרת בתשובה ? או שזה נושא אישי מדי |
ציטוט:
|
פשש תותח על.
|
איאל אין לי מילים. אלוף עולם בלחיצת חזה זה הישג משמעותי והכי חשוב כבוד! מיותר מלומר שכל הכבוד לך על הישגיך (לחיצת חזה בשמיים כולל סקווט במשקל ענקי שזה מרשים ביותר) אלא גם חשוב לציין שהיצגתה את מדינת ישראל ונתת כבוד לכולנו (למרות שהיא לא ממש משקיע בפאוורליפטינג וזה חבל כי יש פה הרבה פוטנציאל בספורט).
|
איאל:sbb4:
נורא התרשמתי מכל מה שספרתה כאן על עצמך! תאמין לי חוץ מדברים טובים אין לי מה להוסיף גם פאוורליפטר ברמה עולמית וגם בודיבילדר שזכה באלוף האלופים וניראה מדהים:flowers: מה שכן רציתי לשאול זה אם יש מצב אתה מעלה תמונות שלך לפורום מימי התחרות בפיתוח גוף פשוט קשה למצוא אותן :boxing: |
|
ציטוט:
ובקשר לאיאל : הגיע הזמן שבאמת תכירו את הבן אדם כוח כזה קשה לכם לראות בישראל על משקל של 100 קילו |
מאוד היתרשמתי מהתמונות מתקופת פיתוח הגוף ...
הבחור הזה מוכשר במה שהוא רק רוצה ,בהחלט כבוד ענק לאיש הזה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
איאל ניראתה מדהים בתחרות! יבש כמו אבן וחטוב ובעל מסה מרשימה :) |
סתם כדי לסדר לי פרופורציות בראש.
כמה לוליק דוחק? |
ציטוט:
:):):):) איזה חמוד אתה שם אחי:) תעלה סרטון מהשיאאאאאאא נשמה :ok: :king: :winked: :fellow: :jockey: |
ציטוט:
עד כמה שאני יודע ? איאל יותר חזק מלוליק בלחיצות חזה לוליק מתמחה בסקוואט |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קשה מאוד להרשים אותי . ואני ממש אבל ממש התרשמתי כל הכבוד , לא להאמין .
ממש יפה מאוד . אהבתי מאוד את התמונות של הפיתוח הגוף , אפשר בבקשה לשאול מאיזה שנה הם צולמו התחרות של פיתוח הגוף ובן כמה הייתה אז ? תודה . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ