![]() |
ציטוט:
|
איך הגיוני שהיית בגרעון קלורי רוב הזמן וגם עלית כמות כזאת של מסה תוך כדי חיטוב -_- ובנוסף אתה מתאמן בבית ???
משו לא מריח טוב |
טוב תקשיבו, יש תמונות לפני ויש תמונות אחרי, ככה נראיתי לפני וככה אחרי ורשמתי כל מה שעשיתי בתקופה הזו
תפסיקו לזיין ת'שכל על מה לקחתי ומה לא, לא לקחתי כלום, אני לא מבין בזה בגרוש ולא מתכוון להבין בזה ולא מתכוון בחיים לקחת משהו תרופתי/הורמונלי/סטרואדי או לא יודע איזה עוד קבוצות יש לא יודע איך ניראה לכם שבנאדם שעוד לא היה במכון והוא רק מתאמן מתחיל יתחיל לקחת כל מיני חומרים על דעת עצמו (שאני אפילו לא יודע מאיפה אנשים משיגים חומרים כאלו) כמו שאתם אומרים ועוד יבוא עם תוצאות ולא יגמור בבית חולים כל הידע שלי זה רק ממה שקראתי מאמרים באתר וכמה סרטים של רוני וגיי קלטר, אז דיי חפרתם כבר עם הלא טבעי וכל ההשמצות שלכםאתם יכולים להריץ חיפוש על כל ההודעות שלי ותדעו בדיוק מה אני יודע ומה לא ואני ממש לא קרוב על לדעת באיזה חומרים משתמשים ומה התוצאות אם הייתי כזה מבין בחומרים ניראה לכם שהייתי שואל שאלות של מתחילים על אבקות חלבון, הנה תראו איזה שאלות יש לי וממש לא בא אלי איזה מישהו בסופר שכשראה אותי קונה סוכר ענבים אז הוא שאל אותי אם אני רוצה זריקה בתחת שתוציא לי שרירים מהעיניים לעומת זאת רפרפתי בהודעות של כל הסקפטיים ש פה וראית שכולכם חבורת דוקטורים שבמקום לזיין משקולות מזיינים תשכל אחד אחד ומסטלבטים על זה שהתאמנתי בבית בלי משקולות |
עזוב, הם פשוט קנאים שחיים על מיתוסים.
|
גוף אסטתי,לא אהבתי את הורידים בכל מקום.
לגבי החומרים ברור שזה משנה אם אדם משתמש או לא,עם כל כבוד אם לגוף כזה הוא הגיע עם סייקלים זה לא מרשים בכלל. גבר תוריד ת' שיער הזה זה כ"כ מכוער. בהצלחה! |
פשש מטורף, יש חיטוב בן **** וגם די אחלה מאסה, תמשיך לעלות בהצלחה
|
אחי חיטוב בן ****
|
חחח עכשיו אני קולט פה תגובות.. The sun ו Denous תפסיקו לזיין בשכל עם כול הנוסחאות שלכם
תאכלו טוב ותתאמנו |
בונא אנשים מסכנים אתם.....
שמע אחי זה דיי ל אנשמע הגיוני שירדת בככה משקל ועלית בכזאת מסאת שריר, אבל לכו תדעו יכול להיות שהוא פריק גנטי. בכל מקרה אחי, יצאת תותח בכל הקטע הזה, אני מאמין שלא לקחת כלום ובהצלחה בהמשך! |
תותח !
בהצלחה בהמשך.. ;) |
שינוי יפה , בהצלחה בהמשך!
|
פצצה אחי. חיטוב בן ****.
רק תעשה שעווה;) |
יש מסה טוב וגם חטוב ..צלש
|
ציטוט:
|
גוף מדהים. באמת שיפור מעולה.
נכון, הנתונים מדהימים וקשה להאמין שהכל נעשה באופן טבעי, אבל הניסיון שלי עם אנשים לאורך השנים מראה שלפעמי יש יוצאים מהכלל. ומי אנחנו שנפשוט מה הבן אדם לקח או לא לקח, זה לא לעניין. לא בהכרח שהשיטה הזאת מתאימה לכולם, אבל סה"כ התוצאה מעולה! המשך כך ידידי! בהצלחה |
ציטוט:
אתה ממליץ שימוש בשורפי שומן "חוקיים" כמובן עם תזונה אימונים ומנוחה... או שהם באמת סתם שורפי כסף?ועוד דבר, הגוף באמת מסתגל אליהם כמו שכותבים ולאחר הפסק השימוש בהם הגוף מאבד רגישות לחומרים מסויימים בגוף ומחזירים את המשקל חזרה? |
אוי ה' כמה טמטום בדיון אחד ....
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תאמין לי קורן הוא כמעט כמעט מצחיק כמו סופרגיטר... או שהגזמתי ? |
תערוך תערוך, אתה יודע למה כבר דיברנו לפני כמה שבועות על זה...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ