ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   השינוי שלי - חיטוב של 3 חודשים. (https://israelbody.com/showthread.php?t=39933)

The Sun 05-09-08 19:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 636253)
ה' ישמור...
כואב לך לא לשקר ?
זה באמת יתן לך משהו אם תשקר על כולם ותגיד שלא נגעת בכלום ?
חשבת על הילדים שעכשיו ילכו יאכלו את השטויות האלו יעשו שכיבות שמיכה בבית ולחיצות כתפיים לדפוק את הכתפיים בצורה הזאת לא ילכו לחדר כושר ויחשבו שהם יגדלו כמוך ועוד בגרעון קלורי ?
לא מתאים אחי.
בכל מקרה שינוי יפה מאוד לא אכפת לי בכלל אם אתה משתמש בחומרים לא נגד זה אבל אני חושב שהמינמום שאתה יכול לעשות זה לא לתת לאנשים לאכול שטויות אלא לספר להם זה לא בושה היום להגיד שאתה משתמש בחומרים...

99.9 אחוז שאתה תכחיש אבל חביבי עוד לא נולד הבן אדם שבגרעון קלורי יעלה בשריר נקי ויוריד בשומן ועוד לא בקצת שריר ובצורה טבעית.
אם כן אחי אז נשלח אותך לאולמיפיה.
ובכלל לא הגיוני לפי התמונה של מה שהיית... אם כבר היית בעל מאסה מכובדת היה אפשר להבין...
אבל מהמצב שהתחלת בו זה חרטא אחת גדולה.. אין פוטנציאל להגיע למה שאתה עכשיו מהמצב ההוא.(לא הגיוני..)
אם כן אחי אז נשלח אותך לאולמיפיה.

עזוב אחי, אתה לא יודע שאם תעמוד על הראש בחיטוב אתה תעלה נקי שריר?

DreadMare 05-09-08 20:25

איך הגיוני שהיית בגרעון קלורי רוב הזמן וגם עלית כמות כזאת של מסה תוך כדי חיטוב -_- ובנוסף אתה מתאמן בבית ???
משו לא מריח טוב

senate 06-09-08 22:32

טוב תקשיבו, יש תמונות לפני ויש תמונות אחרי, ככה נראיתי לפני וככה אחרי ורשמתי כל מה שעשיתי בתקופה הזו

תפסיקו לזיין ת'שכל על מה לקחתי ומה לא
, לא לקחתי כלום, אני לא מבין בזה בגרוש ולא מתכוון להבין בזה ולא מתכוון בחיים לקחת משהו תרופתי/הורמונלי/סטרואדי או לא יודע איזה עוד קבוצות יש
לא יודע איך ניראה לכם שבנאדם שעוד לא היה במכון והוא רק מתאמן מתחיל יתחיל לקחת כל מיני חומרים על דעת עצמו (שאני אפילו לא יודע מאיפה אנשים משיגים חומרים כאלו) כמו שאתם אומרים ועוד יבוא עם תוצאות ולא יגמור בבית חולים
כל הידע שלי זה רק ממה שקראתי מאמרים באתר וכמה סרטים של רוני וגיי קלטר, אז דיי חפרתם כבר עם הלא טבעי וכל ההשמצות שלכםאתם יכולים להריץ חיפוש על כל ההודעות שלי ותדעו בדיוק מה אני יודע ומה לא ואני ממש לא קרוב על לדעת באיזה חומרים משתמשים ומה התוצאות
אם הייתי כזה מבין בחומרים ניראה לכם שהייתי שואל שאלות של מתחילים על אבקות חלבון, הנה תראו איזה שאלות יש לי
וממש לא בא אלי איזה מישהו בסופר שכשראה אותי קונה סוכר ענבים אז הוא שאל אותי אם אני רוצה זריקה בתחת שתוציא לי שרירים מהעיניים

לעומת זאת רפרפתי בהודעות של כל הסקפטיים ש פה וראית שכולכם חבורת דוקטורים שבמקום לזיין משקולות מזיינים תשכל אחד אחד ומסטלבטים על זה שהתאמנתי בבית בלי משקולות

VoRteX 06-09-08 22:57

עזוב, הם פשוט קנאים שחיים על מיתוסים.

zuko 06-09-08 23:00

גוף אסטתי,לא אהבתי את הורידים בכל מקום.
לגבי החומרים ברור שזה משנה אם אדם משתמש או לא,עם כל כבוד אם לגוף כזה הוא הגיע עם סייקלים זה לא מרשים בכלל.
גבר תוריד ת' שיער הזה זה כ"כ מכוער.
בהצלחה!

Danzig 07-09-08 01:51

פשש מטורף, יש חיטוב בן **** וגם די אחלה מאסה, תמשיך לעלות בהצלחה

Natanz 07-09-08 13:49

אחי חיטוב בן ****

Natanz 07-09-08 13:52

חחח עכשיו אני קולט פה תגובות.. The sun ו Denous תפסיקו לזיין בשכל עם כול הנוסחאות שלכם

תאכלו טוב ותתאמנו

gil-da91 07-09-08 14:42

בונא אנשים מסכנים אתם.....
שמע אחי זה דיי ל אנשמע הגיוני שירדת בככה משקל ועלית בכזאת מסאת שריר, אבל לכו תדעו יכול להיות שהוא פריק גנטי.
בכל מקרה אחי, יצאת תותח בכל הקטע הזה, אני מאמין שלא לקחת כלום ובהצלחה בהמשך!

Ferrari F430 07-09-08 17:49

תותח !
בהצלחה בהמשך..

;)

עלוש 07-09-08 19:39

שינוי יפה , בהצלחה בהמשך!

ניר.ש 07-09-08 19:48

פצצה אחי. חיטוב בן ****.

רק תעשה שעווה;)

C_J 07-09-08 19:53

יש מסה טוב וגם חטוב ..צלש

עלוש 07-09-08 19:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי c_j (הודעה 638081)
יש מסה טוב וגם חטוב ..צלש

תקטין את החתימה בבקשה :)

גיל גרנות 07-09-08 20:16

גוף מדהים. באמת שיפור מעולה.
נכון, הנתונים מדהימים וקשה להאמין שהכל נעשה באופן טבעי, אבל הניסיון שלי עם אנשים לאורך השנים מראה שלפעמי יש יוצאים מהכלל. ומי אנחנו שנפשוט מה הבן אדם לקח או לא לקח, זה לא לעניין.
לא בהכרח שהשיטה הזאת מתאימה לכולם, אבל סה"כ התוצאה מעולה! המשך כך ידידי!

בהצלחה

DarkGulis 07-09-08 21:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גיל גרנות (הודעה 638114)
גוף מדהים. באמת שיפור מעולה.
נכון, הנתונים מדהימים וקשה להאמין שהכל נעשה באופן טבעי, אבל הניסיון שלי עם אנשים לאורך השנים מראה שלפעמי יש יוצאים מהכלל. ומי אנחנו שנפשוט מה הבן אדם לקח או לא לקח, זה לא לעניין.
לא בהכרח שהשיטה הזאת מתאימה לכולם, אבל סה"כ התוצאה מעולה! המשך כך ידידי!

בהצלחה

גיל שאלה לי אליך:
אתה ממליץ שימוש בשורפי שומן "חוקיים" כמובן עם תזונה אימונים ומנוחה...
או שהם באמת סתם שורפי כסף?ועוד דבר, הגוף באמת מסתגל אליהם כמו שכותבים ולאחר הפסק השימוש בהם הגוף מאבד רגישות לחומרים מסויימים בגוף ומחזירים את המשקל חזרה?

denous 07-09-08 22:28

אוי ה' כמה טמטום בדיון אחד ....

The Sun 07-09-08 22:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 638327)
אוי ה' כמה טמטום בדיון אחד ....

טונה וקוטג' אחי :bow:

denous 07-09-08 23:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 638342)
טונה וקוטג' אחי :bow:

אל תשכח את השכיבות סמיכה והאבקת חלבון כמובן הרי זה הסוד הגדול....

תאמין לי קורן הוא כמעט כמעט מצחיק כמו סופרגיטר... או שהגזמתי ?

The Sun 07-09-08 23:07

תערוך תערוך, אתה יודע למה כבר דיברנו לפני כמה שבועות על זה...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:51.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ