![]() |
ציטוט:
אתה לא מסמפט שמנות :rolleyes: |
אנשים שאומרים לך שהכליות שלך ילכו אם אתה לוקח אבקות חלבון.
אנשים, אנשים שנתקעים בך שאתה הולך ברחוב, ילדים קטנים שנכנסים לך לרגליים,אנשים שמדברים עם פה פתוח בעוד שהם לועסים כמו חמורים,ובכללי - אנשים חופרים זה דבר מעצבן אנשים שאוכלים "אורגני וחושבים שהם אוכלים בריא אבל דוחפים עוגות שוקולד - אבל זה משוקולד אורגני זה בריא" |
ציטוט:
אני שונא שמנות שלא מודות בבעיה שלה, לא רוצות לפתור אותן, ומחצינות את עצמן כאילו שהן כוסיות!? מה שברור לכל העולם המודרני שרואה שהבחורה חוסמת את הפאקינג שמש! שהיא לא כוסית אלא מפלצת ענקית .. שצריך לחסל .. |
ציטוט:
וואי הכי מצחיקות אלא שגאות בשומן המטורף שלהן. כגון: http://www.youtube.com/watch?v=ZCFpI3v648I וזה סתם משהו מזעזע: http://www.youtube.com/watch?v=V9pOB...eature=related אני זוכרת ראיתי בריקי לייק או משהו, בחרוה שניסתה לשבור שיא עולמי בלהיות שמנה (הטימטום.... ) היה לה בבית רק שוקולד ג'אנק פוד צ'יפס וכו'... והיא אכלה כל היום רק בולשיט, והיא כל כך א הבה את הקטע שהיא עושה מה שבא לה וגאה בכך זה משהו. לפי דעתי הן רק מנסות לברוח מהעובדה שהן אובססיות לאוכל ועצלניות,כדי לברוח מהעובדה שהן מגעילות ומטומטמות. שלא נחשוב על כל הבעיות הבריאותיות שמחכות להן. עלאק "גאות" |
ציטוט:
ובגלל זה אני מציע לאסוף אותם ולירות להן בפנים ... מטווח אפס עם רובה פילים . או עם תותח שיורה פגזים של 30 מ"מ... |
מישהו יכל להביא לי שם משתמש וססמא ליוטוב?
הוא לא מראה לי כלום כי אני קטינהההה :( |
|
ציטוט:
קחי את המסנג'ר , באותה שיחה של העדשות מגע אני אתן לך שם משתמש וסיסמא... ליוטיוב |
ציטוט:
גם אותם צריך להרוג |
אנשים שהולכים עם כובע בלילה..
אנשים שרואים את הפרסומת של המקודנלד בקטע שהוא אומר יחזקאל בן שבת??ואז כולם משלימים, חזי.. |
כאלה שאתה מספר להם על הבעיות שלך,ועושים לך בסוף "בסדר אז תקשיב שניה"
|
ציטוט:
|
צריך להרוג ילדים שמתאמנים חודש ומשחקים אותה כאילו הם מתאמנים שנים ורושמים "פיתוח גוף זה כל החיים" "באדי בילדינג לנצח" וקוראים לעצמם באדי בילדרים והם פאקינג פחות מ-60 קילו.
|
אנשים שהולכים עם משקפי שמש בלילה
בנות שחותכות את הסנביץ\המבורגר\פיצה עם הציפורניים ואוכלות ביס-ביס אני מסוגל לרצוח כאלה Lidorevah אשכרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ציטוט:
אבל חצי מהסרטונים זה לא מראה לי כי כתוב שאני קטינה :emb1: |
סנדריק תשאירי איסקיו
|
אנשים שרואים כוכב נולד ומתחילים לדבר איתך על המתמודדים
|
אנשים ששמים מוסיקה בפלאפון שלהם וחושבים שכל הרחוב צריך לשמוע את המוסיקה שלהם.
:mad: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ