![]() |
ציטוט:
מוזר מאוד,יש לי ידידה 156 ס"מ על 44 והיא ממש לא נראת כ"כ רזה,בטח שלא רואים לה את העצמות. קיצר,או שאתה מבלף אוו שעבדו עליך חבוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
Omg\
אפילו פרו קופלקס גיינר לא יעזור לה איך היא חושבת שבנים יסתכלו אלייה ביכלל? אני לא רוצה להשמע מגעיל אבל לזיין כזה דבר זה כמו לזיין קרש תפסיקי לחשוב שאת שמנה ושעם תרזי תהיה דוגמנית כול הדוגמניות האלו יש לכם מושג ביכלל איזה פגיעה במערכות יש להם חוסר ויטמינים מינרלים בעע שלא נדבר על העריכות בפוטושופ של לפני הפרסום תמונוות |
ציטוט:
אני מכיר הרבה בחורות עם נתונים כאלה והן נראות נורמליות לחלוטין (רזות, אבל נורמליות). בקיצור, על מחלה פסיכולוגית צריך לעבוד עם פסיכולוגיה הפוכה. קח את החבר הכי רזה שלך (אם יש כזה), תראה לה אותו ותגיד לה שהוא חושב שהוא שמן והוא רוצה לרדת 30 קילו ותשאל אותה מה דעתה על זה. או בכיוון ההפוך, קח מישהו שמן שטוען שהוא רזה מידי והוא רוצה להשמין (למה אני הולך רחוק, זה פורום של באדיבילדינג...) מהנקודה הזאת, תהיה יצירתי, תנסה להפגיש אותה עם אנשים עם "בעיה" דומה וככה היא אולי תוכל לחזור למציאות. |
זה ממש לא יפה אני מכיר תבעיה הזאת מאחותי... קיצר דחוף עוד 5-6 קילו והיא תעשה הרבה יותר טוב גם לה וגם לאנשים שהיא חשובה להם...עם את רואה את זה תעלי דחוף אבל... אף אחד לא אוהב את זה באמת... אבל בכול זאת אחי צריך טיפול לדברים האלה כדי שתלך לאיזה איש מקצוע...ותאמין לי עם היא תעלה היא תשמע הרבה תגובות מחמיאות מאנשים סביבה...
|
אם באמת אכפת לך ממנה תפנה להורים שלה אם היא במצב קשה והיא צרכה לפנות לאיש מקצוע שיקח אותה בידים אחרת קפוט עליה :blink:
|
ציטוט:
|
שמעי לדעתי פשוט תרד עלייה ברמותת! תהיה אמיתי, תגיד שזה גועל נופשש. אני אישית פשוט הייתי יורד עלייה והמון, ולא בקטע של להיות מגעיל, אלא בקטע של לעזור לה. באמת כואב.
האמת כואבת, אבל עוזרת, איתי. |
דוחה, מגעיל, חולני, פסיכופטי!
גברת, תתחילי לאכול, תעלי במשקל דחוף, את נראית מגעיל, בחיים לא הייתי מזיין אותך, את נראית מסריח כרגע, איכסה מה זה החרא הזה, תעלי במשקל מבינה? את נראית מזעזעזעזזעזעזע! גועל נפש! את דופקת לעצמך את החיים, איכס! תתחילי לאכול תעלי 6-7 קילו, את תהי מרוצה וכוסית, תהי בריאה, וכולם יהיו מרוצים ממך. ולסיום, כרגע את נראית מגעיל!!! את חייבת לעלות במשקל ולשנות את המצב!!! :diractor: |
הייתי מעלה אותה בערך ב-15 קילו.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חברה מהתמונה היא הייתה שוקל 40... היא עלתה עוד שני קליו כי אמא שלה הכריחה אותה לאכול מולה פעם... ומשם התיחלו ההקאות....
הבעיה העיקרית היא בהתנהגות.. בזה שהיא אוכלת תפוח ליום... בתחשות שלה ובהרגשת האי נוחות והשמנות... ואממ כמובן שהרצון להקיא ולהיראות טוב יותר.. (אתם מבינים תמצב שהיא גאה בעצמה שהיא כבר לא הקיאה יומיים, ואל תשכחו שהיא ביומיים האלה אחלה לפי מה שהבנתי תפוח + חביתה...) וואלה אני שמח מאוד לראות שכולכם חושבים כמוני.. וחבר'ה.. לכל המזלזלים.. אני ממש ממש ממש לא מבלף, זה נושא רציני מאוד, ולא עושים שטויות בדברים האלה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ