ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   להיתראות ישראל, שלום הולנד (https://israelbody.com/showthread.php?t=37950)

Dr. Muscle 28-07-08 13:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי limp (הודעה 595974)
אני אתן לך פה דוגמא לכמה צה"ל מתחשב באנשים כאלה.
יש משהו שנקרא "אי התאמה".
כמה חברים שלי קיבלו את פטור כזה מכיוון שהם המפרנסים בבית.
ועוד אחד קיבל פטור בגלל שהיה בחובות כבדים.

ואוו זה ממש מתחשב. אז זרקו אותם מהצבא והם עכשיו עם כתם כי לצאת על אי התאמה זה בדיוק אותו דבר כמו לצאת עם פרופיל נפשי. גם הלוואה שצה"ל מציע למי שזקוק זה בגובה שלוש משכורות, שזה אלף שקל וזה כלום. לא פוסק לכאן או לכאן כל מקרה הוא פרטני אבל למי שיש באמת בעיות רציניות , ברמה שהוא מקבל ת"ש 5 ומשרת 11-3 בתור טבח בצריפין, אז מי ישמע איזה הבדל זה אם הוא עשה צבא או לא. באופן כללי אם מישהו רוצה אחרי זה לחזור לצבא ולעזור יש תכנית שנקראית שלב ב' שאדם מבצע טירונות ומוכשר למקצוע מסויים במילואים. זה חבר'ה שנמצאים במקצועות הכי קריטיים של הצבא שיש בהם מחסור (לא יכול לפרט) והם קורעים את התחת במילואים ובסופו של דבר תורמים ובגדול!

P-a-n-1-c 28-07-08 13:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dr. Muscle (הודעה 596042)
ואוו זה ממש מתחשב. אז זרקו אותם מהצבא והם עכשיו עם כתם כי לצאת על אי התאמה זה בדיוק אותו דבר כמו לצאת עם פרופיל נפשי. גם הלוואה שצה"ל מציע למי שזקוק זה בגובה שלוש משכורות, שזה אלף שקל וזה כלום. לא פוסק לכאן או לכאן כל מקרה הוא פרטני אבל למי שיש באמת בעיות רציניות , ברמה שהוא מקבל ת"ש 5 ומשרת 11-3 בתור טבח בצריפין, אז מי ישמע איזה הבדל זה אם הוא עשה צבא או לא. באופן כללי אם מישהו רוצה אחרי זה לחזור לצבא ולעזור יש תכנית שנקראית שלב ב' שאדם מבצע טירונות ומוכשר למקצוע מסויים במילואים. זה חבר'ה שנמצאים במקצועות הכי קריטיים של הצבא שיש בהם מחסור (לא יכול לפרט) והם קורעים את התחת במילואים ובסופו של דבר תורמים ובגדול!

מי שמשרת 3-11 סביר להניח שיהיה לו ת"ש 7, או פרופיל נפשי.. או שניהם :p

אתה מדבר על חימושניקים?

LimP 28-07-08 15:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 596042)

ד"ר נכבד אני הגבתי לבחור שדיבר על מקרה שבו מגייסים אדם שהוא מפרנס לצבא ובעצם שוללים את פרנסת משפחתו. אז אמרתי שצה"ל מתחשב בהם או שפוטר אותם משירות או שמעניק להם אפשרות לעבוד במהלך השירות. אין לי מושג יותר מזה כי אני עצמי פטור משירות צבאי עקב מצבי הבריאותי.
לדעתי האישית צבא זה משהו בגדר חובה, במיוחד בארצנו. אני מאוד רציתי קרבי אבל מראש ידעתי שאין לי אפשרות אז ניסיתי להגיע לשירות משמעותי בחיל המוידעין בתור מתנדב אבל היו חכמים ממני.
אז החלטתי שלשבת בקריה או בבקום זה בזבוז זמן שלי ושל הצבא ונרשמתי ללימודים.
שירות לאומי זה נושא בעייתי ואני לא יודע מה להחליט לגביו, בנתיים זה נדחה עקב הלימודים אולי אחרי או שאף פעם.

joker1 28-07-08 15:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dr. Muscle (הודעה 596042)

איך שמת תמונה?

Dr. Muscle 28-07-08 15:34

לוח בקרה אישי ... לא דרך איזה פאנל של מנהלים

adirsommer 28-07-08 15:55

הויכוח הזה לא מגיע לאף מקום, איתך פאניק אי אפשר להתווכח על הצבא, אתה שונא אותו :flowers:

בכל מקרה, פותח הפוסט לא חייב דין וחשבון לאף אחד מלבד עצמו, ולדעתי הוא עושה מעשה שגוי שהוא נכנע ככה לתענוגות השטחיים של עולם בלי צבא, שהרי מדינת ישראל, גוש האדמה שנלחמנו, נלחמים ונילחם עליו לנצח ככל הנראה, ישאר כאן הרבה הרבה אחרינו. ולפיכך יש לעשות הכל על מנת לשפר/לתקן/לייעל/לחזק/לתמוך/להגן/לטפח וכו' את האדמה שלנו.

שוב, איש באמונתו יחיה, השינוי צריך לבוא מאיתנו, לא ממטיפים בשקל כמו שאתם בטח חושבים שאני.. ככה או ככה, בהצלחה בהמשך הדרך..

P-a-n-1-c 28-07-08 17:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי adirsommer (הודעה 596135)
הויכוח הזה לא מגיע לאף מקום, איתך פאניק אי אפשר להתווכח על הצבא, אתה שונא אותו :flowers:

בכל מקרה, פותח הפוסט לא חייב דין וחשבון לאף אחד מלבד עצמו, ולדעתי הוא עושה מעשה שגוי שהוא נכנע ככה לתענוגות השטחיים של עולם בלי צבא, שהרי מדינת ישראל, גוש האדמה שנלחמנו, נלחמים ונילחם עליו לנצח ככל הנראה, ישאר כאן הרבה הרבה אחרינו. ולפיכך יש לעשות הכל על מנת לשפר/לתקן/לייעל/לחזק/לתמוך/להגן/לטפח וכו' את האדמה שלנו.

שוב, איש באמונתו יחיה, השינוי צריך לבוא מאיתנו, לא ממטיפים בשקל כמו שאתם בטח חושבים שאני.. ככה או ככה, בהצלחה בהמשך הדרך..

מה הקשר בין זה שאני שונא את הצבא לבין זה שאי אפשר להתווכח איתי? דווקא בגלל זה אפשר להתווכח איתי כי אני מייצג דיעה שהיא נוגדת לחלוטין את שלך.

ואיפה אתה שיררת\משרת?

iinader 28-07-08 18:12

אני מקווה שפותח הפוסט יודע הולנדית,אפילו קצת
ההולנדים מאוד גאים בשפה שלהם והם לא אוהבים לטמא את השפה שלהם בסביבה של כל מיני שפות אחרות

Dino Psaras 28-07-08 18:33

ההולנדית שפה מסריחה ד"א

Ja Rule 28-07-08 19:11

לא מת על השפה ההולנדית, חפיף, ניסתדר..נלמד אותה. (ידעתי אותה בעבר)

אתם לא יודעים מה היא הסיבה העיקרית שלי במעבר הזה, אז חאלס לדבר שטויות. (כל מי שאמר שטויות)
ומה אתם מדברים על עשורים קודמים?
אתם הייתם בכלל?
לא נולדתם אפילו, רק שמעתם סיפורים טובים זהו.
מדברים לי פה כאילו חיים לי כבר 50 שנה.

תודה לכל השאר..

gman 28-07-08 19:24

ja rule jij bent een aap.

סהר! 28-07-08 20:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ido (הודעה 595742)
להתראות גם לך.. אין צורך באנשים שלא עושים צבא.. או לפחות את המינימום שבמינימום..

!!!!!!!!!!!
אני איתף ובגדול
פאניק 3\11 זה לא חימושניק בצריפין.
אלא נער מכם שהם בדר''כ נהגי בוס או גובים אחרים בסגנון והם עושים טירונות 02 3 חודשים

P-a-n-1-c 28-07-08 20:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סהר! (הודעה 596367)
!!!!!!!!!!!
אני איתף ובגדול
פאניק 3\11 זה לא חימושניק בצריפין.
אלא נער מכם שהם בדר''כ נהגי בוס או גובים אחרים בסגנון והם עושים טירונות 02 3 חודשים

החימושניק התכוונתי לחלק השני של ההודעה של דר.מאסל, שהוא אמר שיש תפקידים למילואימניקים שהם טוחנים והם חשובים...

Dino Psaras 28-07-08 20:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 596112)
לוח בקרה אישי ... לא דרך איזה פאנל של מנהלים

למשתמשים הרגילים אין אפשרות לשים אווטאר עדיין. אני מקווה שהמנהלים הטכניים יטפלו בעניין..

סהר! 28-07-08 21:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c (הודעה 596370)
החימושניק התכוונתי לחלק השני של ההודעה של דר.מאסל, שהוא אמר שיש תפקידים למילואימניקים שהם טוחנים והם חשובים...

אם הם טוחנים אז מן הסתם הם חשובים.
כי מה צריך עובד רס''ר שיטחן?

P-a-n-1-c 28-07-08 21:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סהר! (הודעה 596384)
אם הם טוחנים אז מן הסתם הם חשובים.
כי מה צריך עובד רס''ר שיטחן?

תגיד יש לך בעיות בהבנת הנקרא או מה?
רציני אני כותב משהו אחד אתה עונה על משהו אחר לגמרי...

Bodybuilder 28-07-08 21:05

Dr.muscle מה דעתך על לעלות תמונות ? אמרת שאתה קרוב ל90 קילו על 176, נשמע מעניין ...

מצטער שזה לא קשור לפוסט...

סהר! 28-07-08 21:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c (הודעה 596385)
תגיד יש לך בעיות בהבנת הנקרא או מה?
רציני אני כותב משהו אחד אתה עונה על משהו אחר לגמרי...

אני הגבתי אך ורק לגבי ההודעה שלך.
לא הבנתי מה לא הבנת

adirsommer 28-07-08 21:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ja rule (הודעה 596265)
לא מת על השפה ההולנדית, חפיף, ניסתדר..נלמד אותה. (ידעתי אותה בעבר)

אתם לא יודעים מה היא הסיבה העיקרית שלי במעבר הזה, אז חאלס לדבר שטויות. (כל מי שאמר שטויות)
ומה אתם מדברים על עשורים קודמים?
אתם הייתם בכלל?
לא נולדתם אפילו, רק שמעתם סיפורים טובים זהו.
מדברים לי פה כאילו חיים לי כבר 50 שנה.

תודה לכל השאר..

מה זה משנה אם חיית בתקופה או לא, זה לא מבטל את מה שקרה בה.. בחייך.

לפאניק- מתחיל עוד חודשיים ללמוד רפואה במסלול העתודה.. במטרה להיות קרפ"ר בסופו של דבר.. אז כן, אני אוהב את הצבא.

P-a-n-1-c 28-07-08 21:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי adirsommer (הודעה 596434)
מה זה משנה אם חיית בתקופה או לא, זה לא מבטל את מה שקרה בה.. בחייך.

לפאניק- מתחיל עוד חודשיים ללמוד רפואה במסלול העתודה.. במטרה להיות קרפ"ר בסופו של דבר.. אז כן, אני אוהב את הצבא.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מצטער אחי על הזלזול באמת שאני לא מזלזל בך אישית, אבל אתה בינתיים רק מלש"ב, עוד לא טעמת את הצבא, כבר אתה רוצה להיות קרפ"ר??? חכה תיכנס לצבא קודם.

ואחי כשתהיה קרפ"ר תסדר לבן שלי איזה יקיצה טבעית עשה ג'סטה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:15.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ