![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה מדבר על חימושניקים? |
ציטוט:
לדעתי האישית צבא זה משהו בגדר חובה, במיוחד בארצנו. אני מאוד רציתי קרבי אבל מראש ידעתי שאין לי אפשרות אז ניסיתי להגיע לשירות משמעותי בחיל המוידעין בתור מתנדב אבל היו חכמים ממני. אז החלטתי שלשבת בקריה או בבקום זה בזבוז זמן שלי ושל הצבא ונרשמתי ללימודים. שירות לאומי זה נושא בעייתי ואני לא יודע מה להחליט לגביו, בנתיים זה נדחה עקב הלימודים אולי אחרי או שאף פעם. |
ציטוט:
|
לוח בקרה אישי ... לא דרך איזה פאנל של מנהלים
|
הויכוח הזה לא מגיע לאף מקום, איתך פאניק אי אפשר להתווכח על הצבא, אתה שונא אותו :flowers:
בכל מקרה, פותח הפוסט לא חייב דין וחשבון לאף אחד מלבד עצמו, ולדעתי הוא עושה מעשה שגוי שהוא נכנע ככה לתענוגות השטחיים של עולם בלי צבא, שהרי מדינת ישראל, גוש האדמה שנלחמנו, נלחמים ונילחם עליו לנצח ככל הנראה, ישאר כאן הרבה הרבה אחרינו. ולפיכך יש לעשות הכל על מנת לשפר/לתקן/לייעל/לחזק/לתמוך/להגן/לטפח וכו' את האדמה שלנו. שוב, איש באמונתו יחיה, השינוי צריך לבוא מאיתנו, לא ממטיפים בשקל כמו שאתם בטח חושבים שאני.. ככה או ככה, בהצלחה בהמשך הדרך.. |
ציטוט:
ואיפה אתה שיררת\משרת? |
אני מקווה שפותח הפוסט יודע הולנדית,אפילו קצת
ההולנדים מאוד גאים בשפה שלהם והם לא אוהבים לטמא את השפה שלהם בסביבה של כל מיני שפות אחרות |
ההולנדית שפה מסריחה ד"א
|
לא מת על השפה ההולנדית, חפיף, ניסתדר..נלמד אותה. (ידעתי אותה בעבר)
אתם לא יודעים מה היא הסיבה העיקרית שלי במעבר הזה, אז חאלס לדבר שטויות. (כל מי שאמר שטויות) ומה אתם מדברים על עשורים קודמים? אתם הייתם בכלל? לא נולדתם אפילו, רק שמעתם סיפורים טובים זהו. מדברים לי פה כאילו חיים לי כבר 50 שנה. תודה לכל השאר.. |
ja rule jij bent een aap.
|
ציטוט:
אני איתף ובגדול פאניק 3\11 זה לא חימושניק בצריפין. אלא נער מכם שהם בדר''כ נהגי בוס או גובים אחרים בסגנון והם עושים טירונות 02 3 חודשים |
ציטוט:
החימושניק התכוונתי לחלק השני של ההודעה של דר.מאסל, שהוא אמר שיש תפקידים למילואימניקים שהם טוחנים והם חשובים... |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי מה צריך עובד רס''ר שיטחן? |
ציטוט:
רציני אני כותב משהו אחד אתה עונה על משהו אחר לגמרי... |
Dr.muscle מה דעתך על לעלות תמונות ? אמרת שאתה קרוב ל90 קילו על 176, נשמע מעניין ...
מצטער שזה לא קשור לפוסט... |
ציטוט:
לא הבנתי מה לא הבנת |
ציטוט:
לפאניק- מתחיל עוד חודשיים ללמוד רפואה במסלול העתודה.. במטרה להיות קרפ"ר בסופו של דבר.. אז כן, אני אוהב את הצבא. |
ציטוט:
מצטער אחי על הזלזול באמת שאני לא מזלזל בך אישית, אבל אתה בינתיים רק מלש"ב, עוד לא טעמת את הצבא, כבר אתה רוצה להיות קרפ"ר??? חכה תיכנס לצבא קודם. ואחי כשתהיה קרפ"ר תסדר לבן שלי איזה יקיצה טבעית עשה ג'סטה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ