![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אחי, בעבר היית עולה לבמה כאשר לא אימנת את הרגליים בכלל, או שזה היה לפני שהתחרת? |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחח איך אפשר איך אפשר!
פאקינג אפשר!שהמוח לא עובד ואנשים מוכנים להקיא דם בישביל לראות עוד בשר על הרגל! יפה מאוד אופיר ובהצלחה שיהיה לך כמו שאמרתי לך הרשמתה אותי מאוד במפגש בוינגייט אתה תותח חביבי! רק מה שאני לא מסכים איתך זה סקוואט בסמית' משין חופשי עד המוות:)וגם אחרי המוות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לווא דווקא במקרה ואין מקום בטוח לבצע סקוואט חופשי ,או שקיימת פציעה מסויימת סקוואט בסמית' זאת תחלופה הגיונית ,כל עוד מבצעים בתנועה מבוקרת ועובדים ככבד ככל שאפשר אז אפשר להגיע להישגים יפים מאוד גם מסקוואט בסמית'. |
אין כמו ברזל חופשי וחי בלעט
|
ציטוט:
כאילו יהיה תחרות וכולם ישתגרו כזה לבמה ורובוטים ישפטו אותנו חחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אולי אז יהיה שיפוט הוגן בifbb
:laughing: הרגת אותי ארבל, חחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה יכול לעשות סקוואטים של 20 חזרות וישרוף אליך אש אבל האם זה יותר טוב מסט כבד של 8 חזרות ופחות שורף? |
ציטוט:
|
אופיר, אם כול הכבוד (ויש כבוד) :) תרשה לי לא להסכים איתך, אל תתבלבל בין הכאב שאתה מרגיש בסט עצמו (הכאב שנגרם כתוצעה מהפמפינג שקיבל שריר,חומצות חלב, חמצן, דם - לא משנה מה..) לבין כאב שיש לך יום אחרי אימון כבד !
אם לקחת לדוגמה משקולת 5 קילו ולעשות איתה כפיפות מרפקים ל 50 חזרות, יכאב וישרוף, אבל לא יצא לך מזה שום דבר. לעומת הכאב שיש לך יום אחרי אימון כבד, הרי מזה אימון ? זה כמו שכולם יודעים - הרס טעים, הרס טעים = כאב ! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ