ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תמונות עדכניות של גדי טרוני! שבעה שבועות לפני התחרות. (https://israelbody.com/showthread.php?t=37301)

ניגרי ענק 18-07-08 15:17

כל הקטגוריות יהיו קשות, ויהיה מאוד מענין לראות ח'ברה חדשים וטובים.
המתחרים עכשיו צריכים להתרכז בעצמם ולהגיע הכי טוב שאפשר.
השוואות ופוליטיקות זה טוב בשביל השעשוע, על הבמה כולם יעמדו זה מול זה, ואני מאמין שהשופטים יידעו מה לעשות. בהצלה לכולם, כולנו יודעים איזה חרא אנחנו אוכלים בזמן החיטוב, וכמה זה קשה.
אני מאמין שלמרות התחרותיות, יש איזו שהיא אחווה (אירובי מסביב לשכונה ב 12 בלילה עם הרוח על הפרצוף...).

Pro_XXL 18-07-08 15:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 587547)
כל הקטגוריות יהיו קשות, ויהיה מאוד מענין לראות ח'ברה חדשים וטובים.
המתחרים עכשיו צריכים להתרכז בעצמם ולהגיע הכי טוב שאפשר.
השוואות ופוליטיקות זה טוב בשביל השעשוע, על הבמה כולם יעמדו זה מול זה, ואני מאמין שהשופטים יידעו מה לעשות. בהצלה לכולם, כולנו יודעים איזה חרא אנחנו אוכלים בזמן החיטוב, וכמה זה קשה.
אני מאמין שלמרות התחרותיות, יש איזו שהיא אחווה (אירובי מסביב לשכונה ב 12 בלילה עם הרוח על הפרצוף...).

הפסקתה לענות לטלפונים?:mad:
כדי לך לענות יש משהו שצריך לדון עליו:D

ניגרי ענק 18-07-08 15:45

אין לי פרטיות...דבר איתי היום בלילה אחי, או מחר בלילה.

arbel2 18-07-08 15:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 587566)
אין לי פרטיות...דבר איתי היום בלילה אחי, או מחר בלילה.

אותו כנ"ל ,תרים טלפון כשאתה פנוי .

MagneZium 18-07-08 17:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 587545)
אני נורא אוהב את הדיבורים האלו "הקטגוריה של x ,או y ,בסוף תמיד יש הפתעות ביום התחרות "

בתור אחד שראה את גדי היום,הוא משתפר לא מיום ליום ,אלא משעה לשעה ,וכמו שהוכיח נסיון עבר ,גדי יכול להכנס לחיטוב של תחרות ב3 שבועות ,משהו מפחיד לגמרי.

ואללה סבבה אין בעיה פשוט נראה שכולם פה חיים בסוג של הופורייה שהנצחון בכיס וחבל
אין מה לעשות חלק מהספורט הזה זה להשקיע יום יום חורף סתיו אביב קיץ בחוץ שיהיה טורנדו הולכים למכון!!!
האוטו במוסך? אין בעיה נילך 25 דקות ברגל למכון לא מוותרים על אימון !! זה הקרבה !!!
ולא חודשיים לפני תחרות להזכר שיש מקום כזה שנקרא חדר כושר פשוט לא מסתדר לי
בכול מקרה אין לי מושג איזה קטגוריות כול אחד הולך ושיהיה בהצלחה לכולם.

גדי 21 18-07-08 18:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי magnezium (הודעה 587721)
ואללה סבבה אין בעיה פשוט נראה שכולם פה חיים בסוג של הופורייה שהנצחון בכיס וחבל
אין מה לעשות חלק מהספורט הזה זה להשקיע יום יום חורף סתיו אביב קיץ בחוץ שיהיה טורנדו הולכים למכון!!!
האוטו במוסך? אין בעיה נילך 25 דקות ברגל למכון לא מוותרים על אימון !! זה הקרבה !!!
ולא חודשיים לפני תחרות להזכר שיש מקום כזה שנקרא חדר כושר פשוט לא מסתדר לי
בכול מקרה אין לי מושג איזה קטגוריות כול אחד הולך ושיהיה בהצלחה לכולם.

הניצחון רחוק מלהיות בכיס - וזה באמת חבל.
אחי, אני לא עושה לאף אחד דווקא, למה כולם נפגעים? :-)
חזרתי להתאמן ובא לי להתחרות, מה הבעיה של כולם? אני לא רוצה להגיד פה מה אני שם על אנשים כאלה כי ארבל לא אוהב את זה :-)
ואם לא בא לי להתאמן בחורף אז אני לא אתאמן בחורף ואם אני לא רוצה ללכת ברגל אז אני לא אלך ברגל.. מה, אני צריך לעשות מה שכולם עושים כדי להיות בקומונה. מעניין לי את הזין.
תיכף תגיד לי גם שזה הכל סטרואידים ואני רק אוויר... אני לא עושה את זה בשבילך, נכון? אני עושה את זה בשבילי..
אם היית מממן לי את האימונים הייתי מקשיב לך ובא להתאמן גם בשלג ובחמסין.

arbel2 18-07-08 18:06

להגיד שאני אוהב את השיטה של גדי ? ואללה לא ,כואב לי בעיינים לראות את זה
אבל מה ? אתם עדיין רובכם ילדים ,שתבינו מה זה לגור לבד ,לשלם שכר דירה ,לשלם חשבון חשמל ,לשלם אוכל , ועוד איכשהו להמשיך לחיות ולממן תחביבים ,אז אני אקח את המנטליות שלכם קצת יותר ברצינות
בתור אחד שגר קצת לבד לפני הצבא ,אני מבין את זה ,חלקכם עדיין לא

גדי 21 18-07-08 18:13

http://www.jup.co.il/files/5e4b674a97.jpg

מקווה שהתמונה עולה.. למי שביקש - תמונה לפני שחזרתי להתאמן, מהתקופה האחרונה.

arbel2 18-07-08 18:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גדי 21 (הודעה 587738)
http://www.jup.co.il/files/5e4b674a97.jpg

מקווה שהתמונה עולה.. למי שביקש - תמונה לפני שחזרתי להתאמן, מהתקופה האחרונה.

חח איזה ילד מכוער אתה
:p

כפרה עליך ! :flowers:

Dr. Muscle 18-07-08 18:38

גם בתמונה הזו אני חושב שזו הגזמה להגיד שאתה לא נראית כמו אחד שמתאמן...
ושוב לא מבין מה העליהום הזה , כמו שארבל אמר זה קצת יותר קשה כשיש עבודה בתוך כל המעגל הזה שנקרא חיי באדיבילדינג. מי שלא מכיר לא יכול לבקר.

עלוש 18-07-08 18:55

גדי אתה נראה טוב אחי , מזכיר לי את הגוף שלי , אותו מבנה , בייספס קצת חלש וללא פיק , תאומים מפגרים קצת אחרי הקוואדס , גב וחזה מצויינים , וגם כמעט שנינו באותו גובה . בהצלחה לך ידידי :sbb4:

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Pro_XXL (הודעה 586447)
תגיד לי מזה הזילזול הזה אתה לא מתבייש?
בן אדם מר ישראל עד 75 קרע תתחת בדיאטה ובייבוש שנה שעברה תפר אותו חזרה ושוב קרע אותו ואתה בא ויורק עליו שכחתה מה הוא עשה?ולאן הוא הגיע?כל החבר'ה במכון אצלך שוקלים כמוהו סבבה אבל לשקול במשקל הזה ולהגיע מוכן לתחרות ולקחת מקום ראשון זה עולם אחר:)
גם אמא שלי שוקלת כמו מרקוס רול אבל היא לא ניראת כמוהו תהיה בטוח.

מסכים איתך :ok:

בהצלחה למתחרים היקרים שפה :)
בנוער תהיה הפתעה גדולה , גלעד היום 125~ קילו על ~10% שומן , עד 75 לא יודע מי המתחרים , בקטגוריית ה 82 בהצלחה לאביב ולגדי , עד 90 זה יהיה קרב גדול , כמובן עאדל חאג' יהיה 100% מוכן ורוצה לקחת מה שלא הצליח לקחת ב 2007 , לפני כמה ימים ראיתי את סאלח והיא כנראה יגיע מוכן , בהצלחה גם לך אייל , במשקל הכבד תהיה ההפתעה כי אף אחד לא יודע מי המתחרים ...

ואנשים שלא מפרגנים ומדברים שטויות , יש כפתור למעלה התנתק אנא ללחוץ עליו וללכת מפה , אתם הסיבה שאנשים רבים פרשו מפה ואני אחד מהם , והרמה פה ירדה בהרבה , בימים הטובים היה כיף לקרוא הודעות פה , במיוחד של SHKIOLM ו GAL.T , עכשיו הכל סתם כולם מדברים שטויות וכולם ילדי 14 שנה שלא יודעים כלום והורסים את הכל , חבל :( .
שבוע טוב :)

* לא , לא חזרתי לפה ועדיין לא חזרתי להתאמן :)

Kachok 18-07-08 19:01

האווירה בפורום מה זה התעכרה...חבל"ז....
מתי התחרות? אני מת להגיע

arbel2 18-07-08 19:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עלוש (הודעה 587772)
גדי אתה נראה טוב אחי , מזכיר לי את הגוף שלי , אותו מבנה , בייספס קצת חלש וללא פיק , תאומים מפגרים קצת אחרי הקוואדס , גב וחזה מצויינים , וגם כמעט שנינו באותו גובה . בהצלחה לך ידידי :sbb4:

מסכים איתך :ok:

בהצלחה למתחרים היקרים שפה :)
בנוער תהיה הפתעה גדולה , גלעד היום 125~ קילו על ~10% שומן , עד 75 לא יודע מי המתחרים , בקטגוריית ה 82 בהצלחה לאביב ולגדי , עד 90 זה יהיה קרב גדול , כמובן עאדל חאג' יהיה 100% מוכן ורוצה לקחת מה שלא הצליח לקחת ב 2007 , לפני כמה ימים ראיתי את סאלח והיא כנראה יגיע מוכן , בהצלחה גם לך אייל , במשקל הכבד תהיה ההפתעה כי אף אחד לא יודע מי המתחרים ...

ואנשים שלא מפרגנים ומדברים שטויות , יש כפתור למעלה התנתק אנא ללחוץ עליו וללכת מפה , אתם הסיבה שאנשים רבים פרשו מפה ואני אחד מהם , והרמה פה ירדה בהרבה , בימים הטובים היה כיף לקרוא הודעות פה , במיוחד של shkiolm ו gal.t , עכשיו הכל סתם כולם מדברים שטויות וכולם ילדי 14 שנה שלא יודעים כלום והורסים את הכל , חבל :( .
שבוע טוב :)

* לא , לא חזרתי לפה ועדיין לא חזרתי להתאמן :)

למרות הכל אתה אחד האנשים שאני הכי אוהב פה
מקווה לראות אותך בתחרות

עלוש 18-07-08 19:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 587785)
למרות הכל אתה אחד האנשים שאני הכי אוהב פה
מקווה לראות אותך בתחרות

עוד 3 שבועות אני נכנס לתקופת מסה מלוכלכת וארוכההההה , גם אני מקווה לראותך אחי :)
ולא לחשוב על חיטוב עד להגיע ליותר מ 90 , אני כבר ירדתי ל 72 בשלושת החודשים המזדיינים שלא התאמנתי :(

The Sun 18-07-08 19:21

עלוש אתה חסר לנו :(
גדי גם בתמונה של ההפסקה אתה נראה יותר טוב מ95% מהאנשים בארץ.

MagneZium 18-07-08 19:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גדי 21 (הודעה 587729)
הניצחון רחוק מלהיות בכיס - וזה באמת חבל.
אחי, אני לא עושה לאף אחד דווקא, למה כולם נפגעים? :-)
חזרתי להתאמן ובא לי להתחרות, מה הבעיה של כולם? אני לא רוצה להגיד פה מה אני שם על אנשים כאלה כי ארבל לא אוהב את זה :-)
ואם לא בא לי להתאמן בחורף אז אני לא אתאמן בחורף ואם אני לא רוצה ללכת ברגל אז אני לא אלך ברגל.. מה, אני צריך לעשות מה שכולם עושים כדי להיות בקומונה. מעניין לי את הזין.
תיכף תגיד לי גם שזה הכל סטרואידים ואני רק אוויר... אני לא עושה את זה בשבילך, נכון? אני עושה את זה בשבילי..
אם היית מממן לי את האימונים הייתי מקשיב לך ובא להתאמן גם בשלג ובחמסין.

תאמת ההודעה שלי היית פחות מופנת אישית עלייך אתה ריאלי לגבי התחרות וזה טוב
אפחד לא נפגע ממך זה הגישה שלך לתחום הזה וסבבה בכול מקרה בהצלחה;)

hell 18-07-08 19:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 587808)
עלוש אתה חסר לנו :(
גדי גם בתמונה של ההפסקה אתה נראה יותר טוב מ95% מהאנשים בארץ.

התכוונת ל95% מהאנשים בפורום פיתוח גוף...
;)

Kachok 18-07-08 21:32

חברה באיזה תאריך התחרות? ואיזה יום בשבוע זה יוצא? שעה?

גדי 21 19-07-08 09:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kachok (הודעה 587903)
חברה באיזה תאריך התחרות? ואיזה יום בשבוע זה יוצא? שעה?

בעשרים ושמונה באוגוסט - זה יוצא ביום חמישי.. שעה עוד לא נקבעה, מן הסתם בשעות הערב.

!Demon! 19-07-08 12:10

ואללה אתה ניראה לי יותר מהמשקלים שציענת..ועוד על הגובה שלך..
מה הקף יד?
בהצלחה בתחרות על תסים לב לכל האנשים המפגרים פה , מי שלא מתחרה אין לו זכות דיבור בכלל

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:28.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ