![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יום טוב. |
ציטוט:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=36571&page=2 |
ציטוט:
|
כמוך כמוני דימה, אם לא היה לי תפריט והייתי אוכל לפי תחושה הייתי נהיה חבית, טנק, גלגל שווארמה, אבוב, גוש בצק, שוק לא צלויה ושאר מילים יפות ;)אם משהו טעים לי ואני רעב אז אני מסוגל לאכול הרבה מעבר לשלב שאני מפוצץ בו...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כמה זה בערך 300 גרם אורז? יעני צלחת שלמה מלאה של אורז או מה?
וואלה אני בכיף יכול לטחון אורז... עם תירס ובצל זה הדבר הכי טעים בעולם.. |
ציטוט:
מה שהיה היה, זה שהלסת נתפסה זה לא אומר שלא הייתי רעב :mad: |
אתה מזכיר לי את omrif
לפני שבוע הורדתי קילו כרוב ואחרי זה גם עוד גזר שלם!!!! סתם סתם ;) למרות שבאמת יש לך קיבה של ילדה :] |
ציטוט:
למשל היום אכלתי גזר אחד במקום 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : טוב באמת ירדנו לו לחיים קצת יותר מדי מסכן d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d מה דימה הלכת היום להתאמן ? או שעוד יום רקוב? עד מתי הגימלים ? |
בעיקרון נראה לי שאני אלך להתאמן היום.. מחר יש לי יום הולדת ואין לי זמן ללכת להתאמן, שישי אני קם עם האנגאובר וילך לי חצי יום על להשתקם מזה.. שבת אני גם קם עם האנגאובר וגם אז יקח לי קצת זמן להשתקם.
אז אני נראה לי אתאמן היום .. נראה. |
לפי שניהם....
אם אני ממש רעב אני אוכל אבל במקום לחכות 3-4 שעות אז אני אחפף ואוכל אחרי שעתיים וגם ההפך אם לא רעב אז נחכה 4 שעות במקום 3.... |
סתם בשביל הקטע, עכשיו סיימתי 300 גרם לחם, קילו בטטה ותפוחי אדמה, 250 גרם חזה עוף 4 ביצים, 70 גרם טחינה מלאה, וכמה ירקות ווהו.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני לא רואה קשר לif, או לאכול כל 3 שעות וכו'. סה"כ שאלתי אם כשאתם אוכלים (מצדי שיהיה כל 10 דק') אם זה מתוך רעב או כי אתם מרגישים שאתם חייבים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לבריאות... שכל אחד יעשה מה שנוח לו... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ