![]() |
אתה יודע שאתה בדיבילדר כשפעם הסתכלת על מישהו דוגמן חשבת הוא שרירי והיום אתה מסתכל עליו אתה רואה מקל.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נכוןן רצח.. פעם חשבתי שמייקס לואיס סוס.. ומאז שנכנסתי לbb הוא ניהיה שחיףף רצחח |
חחח מאסל יצאתה שפיץ עכשו
הוא כזה גיי הלירון הזה כל פעם אומר שהוא לא יגיב והוא מגיב בכל זאת אני מאניק אם לא הוא יחזור בכינוי אחר חחח אבל דוגרי אף אחד לא יריב במר ישראל לפחות לא אחד שמכבד את האירוע והמקום אבל אני לא יתנגד לדבר איתו בחוץ |
ציטוט:
אתה יודע שאתה באדיבילדר כשלטיול שנתי אתה מביא קופסאות טונה בסיטונאות.. :unsure: |
כשעברת את הממוצע העולמי היקף 33:d
|
שכל שמן ענק שאתה רואה את חושב לעצמך "פאוורליפטר? או סתם שמן?"
|
ציטוט:
כשאתה היחיד מבין החברים שיודע להעריך בנאדם "שמן" כמו לוליק |
ציטוט:
וחשבו שאני איזה פריק הבאתי איתי אפילו חלב עמיד וזה לא כולל את הארוחות המלאות והטובות שהביאו לנו באכסניה |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל בכל אופן באמת הגעתי כבר למצב שלא נעים לי... באמת יענו ;\ כל מה שאני עושה זה צבא אוכל אימון אוכל מחשב אוכל לישון אוכל צבא ... וממשיך הלאה והלאה |
קורן אני איתך...
בגלל זה נגיד אני מפרק כיכר לחם בצבא כדי לחסוך פחמימות של 2-3 ארוחות, או שאני משתדל לאכול דברים שהם יחסית זולים [אין לי מעדנים בתפריט לדוג']. בעיה.. |
אתה יודע שאתה באדיבילדר שפעם תהית אם יש בזין שריר, והרי כל שריר אפשר לפתח :)
ואז אתה נזכר שאין חח |
ציטוט:
תן לי פיתרון יצירתי אני לוקח |
ציטוט:
|
טוב קבלו אחד בשיא הרצינות:
כשכואב לך כשאתה מחטט באף בגלל ה "דומס" בידיים. |
ציטוט:
|
אתה יודע שאתה בדיבילדר שאתה מסביר לאמא שלך 1000פעם שאחרי כל הארוחות האלה אתה לא תהיה שמן!
|
ציטוט:
|
אתה יודע שאתה בדיבילדר שאתה מסיים קופסת טונה אתה לא שמח כי אתה נהנת,אתה שמח בגלל החלבונים שהכנסת.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ