![]() |
ציטוט:
מה שלא עובד עליך לא אומר שלא יעבוד על אנשים אחרים לפי מה שאתה אומר כל התוכניות של ה fbw לא יעילות, ואנשים רואים מהן תוצאות מצויינות |
ציטוט:
וזה לא שאני נוקט צד בויכוח שלכם :) אני כבר החלטתי |
ציטוט:
AB אתה גם דוחף מס' סטים די רב וגם עושה הרבה תרגילים מאסיביים באותו אימון, אז וואלה זה לא חכם לעשות אימון A חולה ואימון B חלש. |
לא מבין מה כל הדיון הזה, תנסה את התוכנית חודש-חודשיים, אם לא תראה תראה שיפור או התקדמות כמו שציפית, אז תשנה.
|
פאניק צודק.
וקורן אחי, עליה במשקלים בהחלט קשורה לעליה במאסה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
:) |
ציטוט:
למרות שיש פה ושם הסתייגויות, אבל אם אתה לא עולה בכוח אז רוב הסיכויים שאתה לא עולה במאסה. |
ציטוט:
מכאן שגם סוג האימון,שיטות האימון,תדירות,זמני המנוחה וזמן החזרה ישפיעו בהתאם |
ציטוט:
|
לא מבין למה אתם טוחנים מים, קורן אני לא מבין מה הבעיה... נאמר לך פה שזה מיותר, עוד פעם, לקחת אימון מטורף ואחריו אימון של כלום? ידיים וכתפיים? למה שלא תעשה אימון חזה גב ויום אחרי בטן ותאומים? כמובן שזה מוקצן אבל ככה זה, טיפשי מיותר בנוסף לכל העומס של האימון המיותר, תחלק את זה שווה, רגליים לבד זה קורע אז גם חזה וגב?
רד מזה. |
ציטוט:
לא צריך להיתקע כל הזמן על טווח חזרות קבוע בין התרגלים וכו'. אפשר ומומלץ מידי פעם לתת אימוני כוח, או סיבולת כדי לתת לגוף" שוק" ברגע שחוזרים שוב ושוב על תוכנית דומה, וטווח חזרות זהה... בסופו של דבר הגוף יתרגל..וקצב ההתקדמות יהיה לאט. כנ"ל לגבי המשקל. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ