![]() |
ציטוט:
אתה רציני? למה שרוט.. כל אחד מודד את השרירים האלו.. משום מה גם הם גודלים במסה כמו היד .. אז בודקים בכמה עליתה גם בשירירים אחרים.. |
כל כך בזבוז לעשות חיטוב עכשיו
עד שעלית כ"כ יפה במאסה אתה סתם דופק לעצמך את המומנטום |
ציטוט:
אמרתי שאני לא עושה חיטוב דראסטי וקיצוני, אני הולך לאבד קצת שומן זה הכל, אל דאגה. אתם תראו אותי עוד חודשיים מהיום , ואז נדבר . תודה על התגובות הבונות ! |
ציטוט:
|
בשביל מה חיטוב? אתה על 8 אחוז אם לא פחות
בכל מקרה אתה נראה מצויין, באמת מוטיבציה אתה נותן |
ציטוט:
|
אתה אחד התותחים, מהווה השראה.
|
ציטוט:
ודרך הגב מי שרוצה לעלות במסת שריר זה לא אומר שהוא חייב לעלות באחוז שומן.. בדרך כלל במסה אוכלים הרבה מיתמנים חזק יושנים טוב בלילה יש כאלו שיכולים להגיע בכיף ל16% שומן במסה ויש כאלו שלא ... ביגלל החילוף חומרים שלהם מהיר |
עזבו,קשה לשכנע את הבן אדם, כמו שקשה לשכנע את שגיא גרשגורן-גרישה..מי שמאמין בדרך שלו אין מה לעשות חוץ מלהגיד לו ,היישר!
|
גם לא הבנתי מה רע במה שהוא עושה,הוא רוצה להגיע לאחוזי שומן יותר נמוכים שיהיה לו לבריאות,זה לא יהיה לו קשה והוא לא יאבד שריר כי אחוזי שומן חד ספרתיים זה ה Set Point שלו,וגם הוא לא עושה משהו קיצוני על גרעון ענק..הוא לוקח את החיטוב באיזי..
|
אתם לא יודעים מה המטרות שלי ומה אני באמת רוצה, מי אמר שאני בכלל רוצה לגדול..?
בכל אופן אני על 10% שומן, בתמונות אני נראה יותר טוב ממה שאני באמת, אני לא עד כדי כך חטוב. הגוף שלי שואף לאחוז שומן חד ספרתי אז ככה שלא יהייה לי בעייה עם החיטוב. וכמו שאמרתי זה חיטוב קליל ולא קיצוני ואני לא הולך לאבד שום שריר או נפח, כמו שאמרתי אל דאגו והייה בסדר. אתם תראו אותי עוד חודשיים ותבינו לבד. בחורף אני חוזר לעלייה במאסה. נכון שהחיטוב הזה קצת עוצר אותי, אבל יש לי צילומים שאני צריך להתכונן עבורם ובלי שום קשר לזה ואני רוצה להראות טוב בקייץ וכמו שאמרתי אני לא מתחרה, אז מה הטעם להייות כל החיים באוף סיזן. |
אני אוהב את הגישה שלך.
|
ציטוט:
סבבה אם יש איזה שחיף בזירת הגולשים שאומר שהוא רוצה לעשות חיטוב (מקרה לא זניח במיוחד) אז אני מבין שאין טעם להכנס לחיטוב אבל לי יש מאסה סבירה ויש טעם לחיטובון לקראת הקיץ. הנה תמונה להשוואה שתמחיש את מה שאני אומר - זאת תמונה לפני החיטוב - http://i25.tinypic.com/qoiqyu.jpg וזאת אחרי שבועיים של חיטוב - http://i28.tinypic.com/2z8xdgp.jpg הבדל דראסטי לא..? ירדתי 3 קילו, ואני נראה פי 50 יותר טוב (בגלל שהורדתי הרבה נוזלים) למה לי להסתובב כל הקיץ כמו בתמונה למעלה אם אני יכול להראות אחרת....... כאילו מה הרעייון להעביר את הקייץ באוף סיזן..? מלבד אלה שמתחרים כמובן.. אני תמיד אכנס לחיטוב לקראת הקייץ, בכל קייץ, ואז אחזור למאסה בחורף. תמונות יבואו בסוף החיטוב |
אחי אל תשכח שהתאורה ואיכות הצילום בין שתי התמונות ברמות שונות...
כן, רואים הבדל, וכן - אני מבין אותך לגמרי. הסיבה היחידה שאני לא עושה חיטוב לקיץ זה שאין לי מאסה גדולה שאני יכול להרשות לעצמי לאבד חלק ממנה בחיטוב, אז החלטתי לעשות מאסה גם בקיץ ולוותר על הקוביות לקיץ הזה. ד"א הלוואי והabs שלי היו נראים כמו שלך לפני החיטוב ;] יאללה אחי אני זז למסיבת חוף תעדכן עוד שבועיים שלושה איך הולך ^^ |
ציטוט:
צודק תעשה מה שבראש שלך זה גוף שלך נ.ב מה אתה עושה בגרמניה? |
ציטוט:
|
סיקס פאק אתה צודק לגמרי אם אין לך כוונה להתחרות עדיף לך להנות ממה שבניתה עד עכשיו
דרך אג באמת יש הבדל יחסית גדול בין התמונות ורואים שזה המון נוזלים שירדו נ.ב אתה עדיין נטורל??? |
ציטוט:
תאמת היה לי סייקל מוכן שישב ליידי המון זמן על השולחן ליד המחשב בעודי כותב לכם... אבל זה כבר לא אצלי ואני כניראה לא הולך להריץ משהו בזמן הקרוב.. (לצערי) |
ציטוט:
|
סייקל של איזה שילוב אחי?
בטח אצלכם זה הרבה יותר נפוץ וזול אה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ