![]() |
ציטוט:
הייתי רוצה להתחיל מהתחלה במקום אחר,אבל זה לא נראה אפשרי |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא יודע את המצב המשפחתי ואת כל הסיפור של הגירושים, אז אין לך מה לדבר בכלל. וזה לא סתם שה'חברה' העיפו אותי. זה שהאנשים שאתה הכי סומך עליהם, והכי קשור אליהם (שוב, בגלל שאתה לא קשור לאמא שלך בגלל המצב המשפחתי) ברגע של משבר מעיפים אותך לכל הכיוונים. יודע מה ? אני אפילו לא רוצה חברים כאלה. |
ציטוט:
|
tomorrow is another day.
שיהיה לך לילה טוב מותק ותתעורר ליום חדש, ואם הוא יהיה גרוע אל תשכח שיש לך עוד המון ימים בחיים. המון. |
ציטוט:
|
תשמע לי צא לאיזה פאב תכיר לך מישהי תשיג לך חברה אחי ותשכח מכולם רק אתה והיא
|
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it מקווה שאתה יודע אנגלית בכל מקרה גם לי הייתה תקופה רעה, מה שגרם לי להסתכל על החיים באופן אחר זה טופאק [המוזיקה שלו], והיום אני קם כל בוקר על רגל ימין והמוטו שלי הוא שצריך לחיות את ההווה ולהנות מהווה לשכוח מהעבר לחשוב על העתיד בקטנה אבל הכי חשוב זה ההווה ולהנות אז יש לך חרא חברים?לכולם זה קורה , גם לי יש חרא חברים שאני מזהה חבר כזה אני מנתק איתו קשר וממשיך בחיים.. שם עליו זין במילים עדינות.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אני יגיד לך מה אני הייתי עושה.. בורח מהבית חד וחלק ... ואני לא מדבר שטויות , זה הדבר היחיד שהיה מחזיר אותי למוטב להסתכל על החיים בצורה נכונה.. הייתי נוסע לתל אביב\אילת\כינרת [כל מקום כזה שאתה אוהב] משכיר שם איזה חור כל יום יוצא לים כל הלילה מסתובב ברחובות\מסיבות\פאבים תאמין לי זה משחרר מניסיון :) עשיתי את זה איזה 4 פעמים ככה כבר וגינס עם הברמן זאת לא מילה גסה,טוב בעצם אין לך 18 חח |
http://www.youtube.com/watch?v=0nDClh9NpZw
:character63: :wiggle: :wiggle: :wiggle: :wiggle: :ok: :ok: |
הכל כבר נאמר פה. יש תקופות יותר טובות בחיים ויש תקופות פחות טובות, צריך להתמודד.
אם יש לך איזה שדה באיזור, לך (הייתי אומר לך לרוץ כי זה משחרר הרבה, אבל בטח יש לך את השיגרת אימונים וזה יפגע בה) כל יום שעה ככה, תטייל עם אם פי 3, זה מרגיע וקצת ניתוק מהדיכאון. |
יאללה דיי לבכיינות הזאתי כבר פה
תהיה גבר |
ציטוט:
חחח הייתה לי גם כזאת תקופה, אז ביום עם שעתיים חלון בבית ספר, לקחתי את הפלאפון עם אוזניות, כסף, הלכתי לקאנטרי (יש לי מנויי)..בשעות האלה ריק שם...ישבתי על כיסא מול הבריכה על הדשא..רק אני השירים עם פחית קולה ביד וזהו..מול מים ככה..חחח כמו הזקנים..אבל תכלס זה היה כיף...פשוט להישתחרר ולחזור עם ראש נקי |
אלה החיים - פעם למעלה פעם למטה.וואלה גם אני בתקופה מעפנה עוברים את זה אחי.
הפתרון שלי הוא לתפוס את מה שמפריע לך ולעבוד עליו ,אם זה חברה,לימודים,צבא,עבודה או כל דבר אחר בחיים,להכל יש פתרון.הבעיה היא למצוא אותו... |
ציטוט:
אני זוכר לפני שבוע ככה שקיבלתי ת'כסף מהעבודה (חד פעמית) שעשיתי והלכתי הרבצתי עם עצמי 2 משולשי פיצה וקולה (זירו) גדולה.. בבית לבד.. וראיתי טלוויזיה.. איך נהנתי יא ראבק.. רק חבל שזה לא כל יום ככה. איך שאני כבר במצב שאני לא לבד, אני סובל. בבצפר זה סבל, בבית עם המשפחה זה סבל.. סבל סבל סבל כל הזמן יאו אני לא יכול לסבול את זה יותרררר :crazy: |
זה הכל בגישה שלך ובדרך הסתכלות לחיים.
look ו iinader תוסיפו אותי למסן the_punk_2@hotmail.com נדבר מחר, שיהיה לילה טוב(צריך לקום בחמש וחצי בבוקר, יש לי זימון) |
ציטוט:
הדבר היחידי שאני יכול לסמוך עליו זה עצמי. והכלבה שלי. |
בואנה אחי אתה פשוט :):):):) קטנה :diractor:
|
והניה קח שיר בשבילך
http://www.youtube.com/watch?v=frtIWUbRzY0 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ