ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תמונות מהיום של עמית ספיר,שלושה וחצי שבועות לפני אליפות אירופה (https://israelbody.com/showthread.php?t=33650)

denous 27-04-08 21:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
תזכיר לי ?

שאתה מאוד מאוד קרוב לטופ בארץ כבר עכשיו לדעתי ואני לא אתפלא שבפעם הראשונה שתתחרה תקח מקום מכובד מאוד מי יודע אולי אפילו תיהיה אלוף.

arbel2 27-04-08 21:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous
שאתה מאוד מאוד קרוב לטופ בארץ כבר עכשיו לדעתי ואני לא אתפלא שבפעם הראשונה שתתחרה תקח מקום מכובד מאוד מי יודע אולי אפילו תיהיה אלוף.

תודה על המחמאה האדירה ,אבל אני רחוק מלהיות במצב שמצדיק השוואות כאלו.

denous 27-04-08 22:07

ציטוט:

תודה על המחמאה האדירה ,אבל אני רחוק מלהיות במצב שמצדיק השוואות כאלו.

כן כן שמענו אותך...
שתוק ותמשיך להפציץ אחי...
דרך אגב אני מוכן להתערב איתך על כמה ארוחות או כמה תוספים אם תרצה.

BodyKilo 27-04-08 22:16

ארבל מתי אתה מתכנן לעלות לבמה?

arbel2 27-04-08 23:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BodyKilo
ארבל מתי אתה מתכנן לעלות לבמה?

הנושא נידון איזה 2000 פעם,בואו נשאר בנושא השרשור.

OverPower 27-04-08 23:03

2010 ולא?

פינגווין 27-04-08 23:06

ציטוט:

סמוך עליי זה נאור כפרה

סליחה טעיתי לא ראיתי תהודאות שלו...

אורח מחו"ל 28-04-08 00:01

שלום לכולם...

למי שמהסס אם זה נאור או לא אז אני הבחור האחרון שישחק משחקים זה נאור
וכרגע אני בניו יורק מאמן כושר אישי ומייעץ לחדרי כושר החדרי כושר כאן עצומים ופשוט מדהים לראות כל פעם מחדש..

רציתי לומר שאני לא מעט בפורום ואני שמח שפיתוח הגוף הגוף באמת עולה ומשתבח בארצנו
ושכל יום אנשים נוספים חדשים נכנסים לתחום, העונג שלי לראות את זה

לכל מי שלא מעודכן נסעתי באוקטובר לאחר זכייתי במר ישראל לניו יורק כדי לעבוד לטייל והריח ברזלים חדשים...:)

החיים בניו יורק שונים ורגועים אני אוכל טוב למרות שרק לאחרונה נכנסתי לאכול סדיר כי לפני כן רק טחנתי כי יש הכל והכל זמין 24 שעות ביממה..

אני עובד ואנשים מעריכים אותי ואוהבים את המראה שלי אני מתאמן בחדרי כושר שונים שמות גדולים
אני מלמד איטלקים ספרדים כושים ועוד הרבה שגם ישראלים מבינים עיניין והאמינו אני מקבל תשבוחות מהמון הם בהלם מצורת האימון ואין פעם שלא נזרקת שאלה אליי איך?? כמה?? ולמה??
יש כאן מפלצות ואנשים ברמות גבוהות זה דוחף להתאמן ולאהוב יותר
יש לי קבוצת אירובי פעמיים בשבוע כיתה של 25 בחורות והאמינו לי אני בכושר טוב וזה הכי כיף בעולם
לחיות את התחום..

כרגע אני שוקל 101 קילו אני לא מצליח לעדכן כאן תמונות אני לא חורג באחוז שומן כמובן שלא במצב תחרותי אבל יש קוביות בבטן...

אני מאחל לכולם רק הצלחה בכל דרךשתבחרו העונג שלי להביט בתחום הזה מכאן כיף לראות איך שחבר'ה כאן מתקדמים פשוט מדהים..

אגב עמית אני יודע שאתה כאן וברצוני להגיד לך אתה נראה מעולההההההההההה יש נקודות לשיפור ולקבל את רצוננו צריך לעבוד קשה זה התחום תמיד באקשן לעוד..
אתה נראה טוב התקדמת אתה יבש בצורות גבוהות יש חתכים שמתעמקים מפעם לפעם והאיכות שריר שמשתבחת משנה לשנה שיהיה לך המון בהצלחה....

אוהב את כולכם ותמשיכו לאהוב את מה שאתה עושים כי אין דבר שממלא את נפשנו מלעשות דברים שאנחנו אוהבים...:)

שלכם תמיד נאור זיו

פינגווין 28-04-08 00:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אורח מחו"ל
שלום לכולם...

וכרגע אני בניו יורק מאמן כושר אישי ומייעץ לחדרי כושר החדרי כושר כאן עצומים ופשוט מדהים לראות כל פעם מחדש..

לכל מי שלא מעודכן נסעתי באוקטובר לאחר זכייתי במר ישראל לניו יורק כדי לעבוד לטייל והריח ברזלים חדשים...:)

החיים בניו יורק שונים ורגועים אני אוכל טוב למרות שרק לאחרונה נכנסתי לאכול סדיר כי לפני כן רק טחנתי כי יש הכל והכל זמין 24 שעות ביממה..

אני עובד ואנשים מעריכים אותי ואוהבים את המראה שלי אני מתאמן בחדרי כושר שונים שמות גדולים
אני מלמד איטלקים ספרדים כושים ועוד הרבה שגם ישראלים מבינים עיניין והאמינו אני מקבל תשבוחות מהמון הם בהלם מצורת האימון ואין פעם שלא נזרקת שאלה אליי איך?? כמה?? ולמה??
יש לי קבוצת אירובי פעמיים בשבוע כיתה של 25 בחורות והאמינו לי אני בכושר טוב וזה הכי כיף בעולם
לחיות את התחום..

כרגע אני שוקל 101 קילו אני לא מצליח לעדכן כאן תמונות אני לא חורג באחוז שומן כמובן שלא במצב תחרותי אבל יש קוביות בבטן...

אני מאחל לכולם רק הצלחה בכל דרךשתבחרו העונג שלי להביט בתחום הזה מכאן כיף לראות איך שחבר'ה כאן מתקדמים פשוט מדהים..

אגב עמית אני יודע שאתה כאן וברצוני להגיד לך אתה נראה מעולההההההההההה יש נקודות לשיפור ולקבל את רצוננו צריך לעבוד קשה זה התחום תמיד באקשן לעוד..
אתה נראה טוב התקדמת אתה יבש בצורות גבוהות יש חתכים שמתעמקים מפעם לפעם והאיכות שריר שמשתבחת משנה לשנה שיהיה לך המון בהצלחה....

אוהב את כולכם ותמשיכו לאהוב את מה שאתה עושים כי אין דבר שממלא את נפשנו מלעשות דברים שאנחנו אוהבים...:)

שלכם תמיד נאור זיו

אתה תותח, אתה המפתח גוף שאני הכי מתרשם ממנו בארץ, שיהיה בהצלחה שם בחול, אני בטוח שתביא לארצינו כבוד.

mickey 28-04-08 00:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto
בתור אחד שלא מבין ברמה באירופה- מה הסיכויים שלך להתברג בין ה3 הראשונים?

אין לו סיכוי 2-1 או 3. אולי 10.. יש שם מתחרים מאוד מאוד חזקים הוא לא עומד לידם. אבל הוא נראה טוב מאוד בתמונות פה.
בהצלחה!

arbel2 28-04-08 00:30

מצטער לברוח מנושא האשכול הזה
אבל אני מקווה שההודעה הזאתי נתנה הצצה ללמה אני כל כך אוהב את נאור (כבר אמרתי כפרה עליו ?!)
שימו בצד שניה את הצד התחרותי של הפיתוח גוף ,מבחינת אישיות והתנהלות נאור זיו מבחינתי הוא האורים והתומים של כל מפתחי הגוף בארץ ,הוא צריך להעביר קורסים,טוב שיש אנשים כמוהו ששוברים את המיתוס שמפתחי גוף הם אנשים אגרסיביים וטיפשים ,הוא אומנם לא היחידי בארץ שכזה ,אבל הוא לחלוטין החביב מביניהם :)

אורח מחו"ל 28-04-08 02:13

ארבל היקר תודה רבה על דעתך והערכתך כלפיי....
אתה יודע שזה הדדי ואני חושב אישית שאתה פוטינצאל גדול ואתה צעיר ועתידך לפניך יש לך חוכמת חיים גדולה ואתה כשרוני השקפתך לחיים היא מדהימה הלוואי ואנשים בגילך היו מבינים מהם החיים ועוד הרבה.. אתה מיוחד ושוב תודה על הערכתך..

ולגבי זה שצריך עוד ספורטאים כמוני שיראו שדרך פיתוח הגוף זה לא ברברי אני אישית חי את הפיתוח גוף כבר שנים ואני חושב שזה סתם סטגמה אנחנו אנשים אם דרך חיים אם נחישות ורצון והרבה אנשים לא מוכנים לקבל את היכולת שלנו להתמודד אם קשיים ונחישות גבוהות אז הקנאות יוצאת החוצה ומתחילים לומר שאנחנו טיפשים וחסרי חיים.... אז אני רוצה להגיד שאני אישית הצלחתי לשנות אורח של כמה אנשים שהיו עושים צרות בחיים ולהכניס אותם למשטר אימונים ונחישות גבוהים והיום הם האנשים הכי מאושרים בעולם כי יש להם דרך חיים והם לא מחפשים את עצמם..הספורט הזה תורם המון לחוכמת חיים ולהתמודד אם רגעים קשים בחיים
יש אנשים שחובבים ויש אנשים שמקצועיים המשיכו בדרכיכם ותעשו מה שליבכם ורצונכם מרגיש
להיות אדם להיות אנושי קודם לכל מה שתעשו בחייכם.. לאהוב לתת לפרגן לכבד זה הנוסחא להצליח ולגאום לאחרים להצליח..
תיהיו ספורטאים אמיתיים ותמשיכו לחייך בכל רגע אפשרי
אוהב אתכם מניו יורק נאור

gil-Nissim 28-04-08 02:24

ציטוט:

שלום לכולם...

לחיות את התחום..

שלכם תמיד נאור זיו

אין אין תותח אתה ימלךךךךךך :king:

אחי אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך לעלות לכאן את התמונות, אתה יכול לשלוח לי תמונות למייל
gilnahman@nana10.co.il

ואני יעלה לך אותם אם תרצה..

ותגיב פה קצת יותר, זה טוב שיש עוד אנשים ברמה גבוה,בפרום הזה.. לשם שינוי..

שהיה לך בהצלחה מכל הלב אחי!... לילה טוב :bye1:

ניגרי ענק 28-04-08 09:45

ציטוט:

ארבל היקר תודה רבה על דעתך והערכתך כלפיי....
אתה יודע שזה הדדי ואני חושב אישית שאתה פוטינצאל גדול ואתה צעיר ועתידך לפניך יש לך חוכמת חיים גדולה ואתה כשרוני השקפתך לחיים היא מדהימה הלוואי ואנשים בגילך היו מבינים מהם החיים ועוד הרבה.. אתה מיוחד ושוב תודה על הערכתך..

ולגבי זה שצריך עוד ספורטאים כמוני שיראו שדרך פיתוח הגוף זה לא ברברי אני אישית חי את הפיתוח גוף כבר שנים ואני חושב שזה סתם סטגמה אנחנו אנשים אם דרך חיים אם נחישות ורצון והרבה אנשים לא מוכנים לקבל את היכולת שלנו להתמודד אם קשיים ונחישות גבוהות אז הקנאות יוצאת החוצה ומתחילים לומר שאנחנו טיפשים וחסרי חיים.... אז אני רוצה להגיד שאני אישית הצלחתי לשנות אורח של כמה אנשים שהיו עושים צרות בחיים ולהכניס אותם למשטר אימונים ונחישות גבוהים והיום הם האנשים הכי מאושרים בעולם כי יש להם דרך חיים והם לא מחפשים את עצמם..הספורט הזה תורם המון לחוכמת חיים ולהתמודד אם רגעים קשים בחיים
יש אנשים שחובבים ויש אנשים שמקצועיים המשיכו בדרכיכם ותעשו מה שליבכם ורצונכם מרגיש
להיות אדם להיות אנושי קודם לכל מה שתעשו בחייכם.. לאהוב לתת לפרגן לכבד זה הנוסחא להצליח ולגאום לאחרים להצליח..
תיהיו ספורטאים אמיתיים ותמשיכו לחייך בכל רגע אפשרי
אוהב אתכם מניו יורק נאור

נאור אתה מספר אחד אח שלי, אין עוד אנשים כמוך.
מתגעגעים אליך כאן, אל תשכח מה הבטחת לי לגבי מר ישראל לפני שטסת...

נ.ב. ארבל, איפה הטייטל ואיזו תמונה בצד במקום ה"אורח מחו"ל", תעשה כבוד לתנין הזה.

arbel2 28-04-08 18:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
נאור אתה מספר אחד אח שלי, אין עוד אנשים כמוך.
מתגעגעים אליך כאן, אל תשכח מה הבטחת לי לגבי מר ישראל לפני שטסת...

נ.ב. ארבל, איפה הטייטל ואיזו תמונה בצד במקום ה"אורח מחו"ל", תעשה כבוד לתנין הזה.

יש לו יוזר מוכן
פשוט צריך שהוא יאשר לי להחליף לו ססמא שהוא יוכל להכנס ממנו :)

ValkYriE 28-04-08 20:05

נראה טוב אחלה חיטוב.

arbel2 28-04-08 22:17

אני אגיד זאת פעם אחרונה לגולשי השרשור
לא הנושא הזה זה המקום לביקורת אישית על עמית ,תנו את הכבוד המינימלי שהבחור 3 פאקינג שבועות לפני אליפות אירופה ,ותשמרו את העקיצות האישיות לעצמכם,לפחות לבינתיים.

ואם יורשה לי לשחק שניה את התפקיד של Advocato Diaboli ,ממש רק לרגע ,אני שניה אצא חוצץ להגנתו של עמית,מכיוון שמוצגת פה תמונה טיפה חד צדדית,לפעמים אנשים לא יודעים להפריד בין ביקורת מקצועית לבין הטחת עלבונות ,וממה שיצא לי לשמוע או לראות מהצד במקרים שעלו פה ,לרוב זה פשוט אנשים שלוקחים דברים יותר מדי ללב (אני אציין שוב לרוב ),זאת הבעיה בספורט שבנוי על דעה סובייקטיבית ,ככה זה בשיפוט וככה זה בהסתכלות של כל אדם ואדם.

Ido 29-04-08 00:30

בואנה אין לו מאתניים בכלל !!!

נראה ענק !!!!!!!! שיהיה הרבה בהצלחה עמית !

טל יואב 01-05-08 07:15

נאור זיו הוא המלך האמיתי כבוד גדול בשבילי להכיר אותו יש לו אישיות של אלוף , אני באופן אישי מאוד מעריך את הספורטאי הזה . בקרוב הפתעה גדולה ממני אלייכם בנושא נאור זיו .

לגביי עמית ספיר הוא נראה פנטסטי ואני מקווה שימצא תומך ספונסר רציני שיעזור לו להגיע רחוק . לדעתי אם הוא היה בחו"ל מצבו היה טוב יותר .

BenCutler 01-05-08 10:26

וואו מאוד התרשמתי מעמית,אין הרבה כאלה בארצנו הקטנטונת (תרתי משמע).
מאחל לך בהצלחה בתחרות,תייצג בכבוד.:sbb4:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:35.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ