![]() |
חחחח שיהיה כתוב ישראל בודי איפה שהו, תגיד את זה או תכתוב את זה על דף ותראה למצלמה.
בכל מקרה, אתה מפחיד אותי בן אדם :x |
ציטוט:
למה יש פה אנשים שלא יכולים להרים משקלים כאלה? חייב להיות פשוט אוליי שאני בן 14 וחצי זה לא הגיוני אבל בעולם שלנו הכל יכול לקרות חחח:1eye: |
ציטוט:
אבל אני בגיל שלך, יש איתי אולי עוד 4-5 חברים במכון, אני הכי חזק בלחיצת חזה והrm6 שלי זה 55 קילו. אתה פי 2 יותר חזק ממני ובאותו גיל... |
כמה איתי מרים? , סתם בשביל הידע חח
|
ציטוט:
הוא שקל בשיא 72 נראלי.. |
ציטוט:
אני מרים RM12 55 קילו RM1 70 קילו כל הכבוד לך |
ציטוט:
|
74 הוא שקל בשיא*
בכל מקרה לגבי המשקלי העבודה אתה נראה לי משקר מאוד אני בן 14 ושבוע בערך וה Rm1 שלי הוא 70-80 קילו(70 כבר הרמתי ולא היה קשה במיוחד אני מאמין שאני גם מצליח להרים 80)והמשקלי עבודה שלי זה 55 קילו עם 10 חזרות 3 סטים ואני נחשב חזק מאוד לגיל שלי...ככה שמאוד מאוד קשה לי להאמין שהמשקלי עבודה שלך ברגיל זה 100 קילו כי זה המשקלים שהמפלצות במכון שלי מרימים והם בערך 3 פעמים אתה. חשוד ביותר!!! כמו מה שקרה עם הרוסי הזה שהביא תמונה מגוגל ואמר לכולם שהוא יקבע איתם אימון ויצלם עוד תמונות וזה ובסוף התברר שהוא שקרן |
אני יביא סרטונים מתי שהיה לי אימון חזה
|
אולי הוא התכוון Rm1 100 קילו למרות שזה גם קשה להאמין
|
ציטוט:
כן אבל חזרתי מהפסקה של 5 חודשים חחח ועכשיו אני מתאמן חודש וחצי אחריי ההפסקה |
ציטוט:
פעם אחת זה היה לפני חודש לחצתי 120 קילו , עכשיו אוליי יותר ב2 קילו חח |
ציטוט:
|
ציטוט:
120 לביינתים ובאותו זמן שקלתי 72.7 |
ציטוט:
|
ציטוט:
סבבה אחי אני יצלם את ה100 שאני עושה בערך 6 ואת ה120 עוד לא, כי המאמן שלי אומר מתי לעשות rm1 אני לא מחליט |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סטס תחבר אותי לאיסיק BRATAN
324132059 אני צריך לשאול אותך כמה שאלות בקשר למאמן שלך http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon6.gif |
ציטוט:
ה 80 זה בגדר תאורייה עכשיו זה קצת בעיה לבדוק למה לקחתי לעצמי איזה שבוע מנוחה מהאימונים אחרי שנכנסתי לפחדים שיש לי קילה ובעיות בגב אחרי אימון גב כבד מאוד. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ