![]() |
תיראה
ציטוט:
הוא בניפרד בקושי אני מדבר איתו ועדיין אני לא יודע מה אני יקח עי החרא רק ב36 אחוז איזה לאט זה יא רבקקקקקקקקקקקק העידכונים מהאינטרנתתתת אז למי יש תמשחק לי לך לנייט וולף ולגימר ? יש לך אולי מסנ עומרי ?:) אני מת להתחיל תדמות שלי כבר מתתתתתתתתתתת |
|
לגיימר ונייטלוף יהיה השבוע כניראה..
במילא אני עד יום רביעי לא יהיה לי זמן כי יש לי להגיש עבודה ביחב"ל ואני צריך לסיים אותה השבוע. העדכון לקח לי יום שלם! עד שזה זז! |
חחחח
ציטוט:
אני מי 6 על המחשב וזה ב44 אחוז גם ההתקנה של ה5 דיסקים שעעהההההההההה יאללה בלילה זה יסיים ומחר נעשה דמות וכל החרתא |
world of warcraft
סיממתי את כל ההיתקונים לקח איזה 5 שעות ואז אני ניכנס שוב
מקליד תשם מישתמש וסיסמא וזה ניכנס ואז אומר ההתקנה עברה בהצלחה ויוצא להתקין עוד עידכונים זה בסדר הוא שזה יותר מדי אני לא יודע מה לעשות כל כך יש לך מסנ אולי תוכל לעזור לי ? |
ציטוט:
יש לו בעיה להפעיל את המסנג'ר שהוא יתחבר אני ירשום לך את המסנג'ר שלו גבר |
תודה אחי
ציטוט:
מי 6 אני על המחשב המזדיין הזה אני ביכלל לא איש של מחשבים ככה שאין לי מושג מה שאני עושה וכולי מבואס ועוד מחר יש לי יום מרוכז איזה באסה :( איזה זיין יא רבק אוף! תודה נייט וולף יש לך מסנגדר אחי ? |
ציטוט:
אני הולך לישון אחי מחר יש לי עבודה בבוקר גם כן אין לי עצבים לקום ב 7 כמו מאניק!:disgust: אבל שרוצים כסף אז עובדים תוסיף אותי ונדבר מחר ביי גבר |
סבבה אחי
ציטוט:
|
סוזוקי אין טעם לפתוח כל פעם נושא חדש על זה. כל מה שיש לך להגיד על המשחק תעשה את זה באשכול הזה.
אגב המשחק פשוט ממכר!!!! בינתיים הגעתי לדרגה 5. |
עומרי יש לי חברים רמה 50 ו אני אומר לך תתחילו להיתחבר לts תשחקו ביחד אונלין אני יביא לך חברים שיעזרו לך והכל:)
|
ציטוט:
יש מליון שרתים בעולם שלא משלמים בהם בכלל ואפשר לשחק חופשי ויש בהם הרבה שחקנים. |
איך זה מתקשר למה שאמרתי?
יש לחברה 7 מיליון אנשים שמשלמים,זה נתון שלא קשור לזה שיש חלק שמשחקים בשרתים פרוצים ... |
ציטוט:
אבל הוא כן יכול, בשרת אחר, הטעת אותו. + אתה לא מבין , השרתים שלא גובים כסף לא פרוצים בכלל.. השרת שאתה משחק בו לוקח כסף כי זה משתלם לו. |
ציטוט:
|
עומרי !
סוף סוף פועל לי אני ניט אלף Hunter :)
יש לך מסנגדר ? |
Ok תראו עומרי איתי גילי וsuzuki
איפה נתחיל?... טוב אז ככה עומרי אני "מכיר" אותך כבר שנתיים 8 חודש שרק קראתי בפורום הישן ומאז שהתחברתי משהו כמו שנתיים כבר נראה לי איתי כנל אתה! גילי בחור טוב שיתמזל מזלי עם אני יתחרה בו במר ישראל 2007 :-) וסוזוקי אני מקווה להכיר גם אותך:) טוב אז ככה אני בעבר מגיל 13 התחלתי לשחק במשחק Diablo Ii בגיל 15 כבר הייתי אחד הטובים בארץ אבל! הייתי מכור למשחק כמו סם לנשמה!! שנה וחצי הייתי בטיפול פסיכיאטרי כדי להפסיק לשחק! לא עזר הפסקתי רק בגיל 17 -17 וחצי הגעתי לרמות שלא יאמנו הייתי אחד השחקנים הכי טובים בכל אירופה לא היה דבר שלא היה לי הגעתי לרמה 99 8 פעמים (הרמה הכי גבוהה) תראו במיוחד אתה עמרי שנראה לי נתפס לזה אני לא רוצה ממש לפרט פה לאיזה מצבים נפשיים הגעתי לאיזה ביטחון עצמי נמוךךךךךךךךךך הגעתי אני כותב לכם את זה רק בגלל שאני לא רוצה שיקרה לכם אותו דבר! תקשיבו לי טוב אבל טוב!! תשברו את הדיסקים תמחקו את המשחק זה הדרך היחידה Blizzard יודעים להכין משחקים "ממכרים" בצורה שאי אפשר להאמין עד שלא משחקים בעצמך בכל מקרב אני מקווה שההודעה הזאת תעזור לפחות ל-1 אני באופן אישי לא נכנס לחנויות מחשבים יותר עד כדי כך כי אני יודע שאני יקנה את Diablo שוב תעשו את החשבון שלכם ובעזרת השם תזרקו את זה! בהצלחה!!! |
אח שלי :)
ציטוט:
ותודה על ההודעה אני יקח לצומת ליבי ולא ישכח תעצמי במשחק :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
השרת שאתה מדבר עליו גובה כסף ממשתמשים תמורת אפשרות ליצירת דמות ולשחק בשרת. יש עוד המון שרתים חופשיים שמציעים את כל הקווסטים בדיוק כמו השרת שאתה משחק בו, אבל פשוט בחינם. זה שהשרת שאתה משחק בו גובה כסף זה לא משהו רע.. אבל גם לא פייר. יכול להיות שבתמורה לכסף אתה מקבל שרת יציב שלא נופל ועוד כמה הטבות לא יודע.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ