ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   world of warcraft (https://israelbody.com/showthread.php?t=3307)

SuzukiR 17-12-06 20:20

תיראה

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
תקח את הטאורון הוא ממש חזק!!
דרך אגב אנחנו לא רוצים עוד אנשים רק 4, אז אל תקרא לו.
או שתעשה איתו חבורה ותצטרפו אלינו אחרי זה, מה אתה אומר?

החרא המניאק הזה לא רוצה אפילו לזור לי אם חפצים אומר שאני צריך לבד לא נורא

הוא בניפרד בקושי אני מדבר איתו

ועדיין אני לא יודע מה אני יקח עי החרא רק ב36 אחוז איזה לאט זה יא רבקקקקקקקקקקקק העידכונים מהאינטרנתתתת

אז למי יש תמשחק לי לך לנייט וולף ולגימר ?

יש לך אולי מסנ עומרי ?:)

אני מת להתחיל תדמות שלי כבר מתתתתתתתתתתת

Bullet 17-12-06 20:31

http://www.youtube.com/watch?v=wJujBVNC2rU

OMRI-TURBO 17-12-06 20:46

לגיימר ונייטלוף יהיה השבוע כניראה..
במילא אני עד יום רביעי לא יהיה לי זמן כי יש לי להגיש עבודה ביחב"ל ואני צריך לסיים אותה השבוע.
העדכון לקח לי יום שלם! עד שזה זז!

SuzukiR 17-12-06 20:59

חחחח

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
לגיימר ונייטלוף יהיה השבוע כניראה..
במילא אני עד יום רביעי לא יהיה לי זמן כי יש לי להגיש עבודה ביחב"ל ואני צריך לסיים אותה השבוע.
העדכון לקח לי יום שלם! עד שזה זז!

אני מי 6 על המחשב וזה ב44 אחוז גם ההתקנה של ה5 דיסקים שעעהההההההההה

יאללה בלילה זה יסיים ומחר נעשה דמות וכל החרתא

SuzukiR 17-12-06 23:56

world of warcraft

סיממתי את כל ההיתקונים לקח איזה 5 שעות ואז אני ניכנס שוב
מקליד תשם מישתמש וסיסמא וזה ניכנס ואז אומר ההתקנה עברה בהצלחה ויוצא להתקין עוד עידכונים זה בסדר הוא שזה יותר מדי אני לא יודע מה לעשות כל כך יש לך מסנ אולי תוכל לעזור לי ?

Night_Wolf 17-12-06 23:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי S u z u k i R g s x
סיממתי את כל ההיתקונים לקח איזה 5 שעות ואז אני ניכנס שוב
מקליד תשם מישתמש וסיסמא וזה ניכנס ואז אומר ההתקנה עברה בהצלחה ויוצא להתקין עוד עידכונים זה בסדר הוא שזה יותר מדי אני לא יודע מה לעשות כל כך יש לך מסנ אולי תוכל לעזור לי ?

עומרי כבר לא מחובר הוא חורש על המשחק הזה,גם כן אני מת לקנות כבר ולהתחיל להזיז ת'ענין
יש לו בעיה להפעיל את המסנג'ר שהוא יתחבר אני ירשום לך את המסנג'ר שלו גבר

SuzukiR 18-12-06 00:01

תודה אחי

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
עומרי כבר לא מחובר הוא חורש על המשחק הזה,גם כן אני מת לקנות כבר ולהתחיל להזיז ת'ענין
יש לו בעיה להפעיל את המסנג'ר שהוא יתחבר אני ירשום לך את המסנג'ר שלו גבר

תודה אחי
מי 6 אני על המחשב המזדיין הזה אני ביכלל לא איש של מחשבים ככה שאין לי מושג מה שאני עושה וכולי מבואס ועוד מחר יש לי יום מרוכז איזה באסה :(

איזה זיין יא רבק אוף!

תודה נייט וולף יש לך מסנגדר אחי ?

Night_Wolf 18-12-06 00:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי S u z u k i R g s x
תודה אחי
מי 6 אני על המחשב המזדיין הזה אני ביכלל לא איש של מחשבים ככה שאין לי מושג מה שאני עושה וכולי מבואס ועוד מחר יש לי יום מרוכז איזה באסה :(

איזה זיין יא רבק אוף!

תודה נייט וולף יש לך מסנגדר אחי ?

majorgilad@walla.co.il
אני הולך לישון אחי מחר יש לי עבודה בבוקר גם כן אין לי עצבים לקום ב 7 כמו מאניק!:disgust:
אבל שרוצים כסף אז עובדים

תוסיף אותי ונדבר מחר ביי גבר

SuzukiR 18-12-06 01:55

סבבה אחי

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
majorgilad@walla.co.il
אני הולך לישון אחי מחר יש לי עבודה בבוקר גם כן אין לי עצבים לקום ב 7 כמו מאניק!:disgust:
אבל שרוצים כסף אז עובדים

תוסיף אותי ונדבר מחר ביי גבר

סבבה אחי כן לי יש לימודים :(

OMRI-TURBO 18-12-06 02:27

סוזוקי אין טעם לפתוח כל פעם נושא חדש על זה. כל מה שיש לך להגיד על המשחק תעשה את זה באשכול הזה.
אגב המשחק פשוט ממכר!!!! בינתיים הגעתי לדרגה 5.

oR1515 18-12-06 02:38

עומרי יש לי חברים רמה 50 ו אני אומר לך תתחילו להיתחבר לts תשחקו ביחד אונלין אני יביא לך חברים שיעזרו לך והכל:)

Nadav19 18-12-06 08:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
לא כי אתה חייב להתחבר לשרת שלהם.
תשמע יש להם 7 מיליון אנשים שמשלמים 13 יורו לחודש. הן עושים טונות של כסף... אגב זה משחק שלא ניגמר בניגוד לאחרים.

חחחחחח מה אתה משוגע, אתה כולה משחק בשרת אחד שצריך לשלם בו.

יש מליון שרתים בעולם שלא משלמים בהם בכלל ואפשר לשחק חופשי ויש בהם הרבה שחקנים.

OMRI-TURBO 18-12-06 12:57

איך זה מתקשר למה שאמרתי?
יש לחברה 7 מיליון אנשים שמשלמים,זה נתון שלא קשור לזה שיש חלק שמשחקים בשרתים פרוצים ...

Nadav19 18-12-06 14:23

ציטוט:

איך זה מתקשר למה שאמרתי?
יש לחברה 7 מיליון אנשים שמשלמים,זה נתון שלא קשור לזה שיש חלק שמשחקים בשרתים פרוצים ...

זה מיתקשר כי הוא שאל אם הוא יכול לשחק, אתה אמרת לו שלא.

אבל הוא כן יכול, בשרת אחר, הטעת אותו.

+ אתה לא מבין , השרתים שלא גובים כסף לא פרוצים בכלל.. השרת שאתה משחק בו לוקח כסף כי זה משתלם לו.

מתן18 18-12-06 14:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nadav19

נכון מאוד.

SuzukiR 18-12-06 16:47

עומרי !

סוף סוף פועל לי אני ניט אלף Hunter :)

יש לך מסנגדר ?

SmaMMiT 18-12-06 17:06

Ok תראו עומרי איתי גילי וsuzuki
איפה נתחיל?...
טוב אז ככה עומרי אני "מכיר" אותך כבר שנתיים 8 חודש שרק קראתי בפורום הישן ומאז שהתחברתי משהו כמו שנתיים כבר נראה לי איתי כנל אתה!
גילי בחור טוב שיתמזל מזלי עם אני יתחרה בו במר ישראל 2007 :-)
וסוזוקי אני מקווה להכיר גם אותך:)
טוב אז ככה אני בעבר מגיל 13 התחלתי לשחק במשחק Diablo Ii בגיל 15 כבר הייתי אחד הטובים בארץ אבל! הייתי מכור למשחק כמו סם לנשמה!! שנה וחצי הייתי בטיפול פסיכיאטרי כדי להפסיק לשחק! לא עזר הפסקתי רק בגיל 17 -17 וחצי הגעתי לרמות שלא יאמנו הייתי אחד השחקנים הכי טובים בכל אירופה לא היה דבר שלא היה לי הגעתי לרמה 99 8 פעמים (הרמה הכי גבוהה) תראו במיוחד אתה עמרי שנראה לי נתפס לזה אני לא רוצה ממש לפרט פה לאיזה מצבים נפשיים הגעתי לאיזה ביטחון עצמי נמוךךךךךךךךךך הגעתי אני כותב לכם את זה רק בגלל שאני לא רוצה שיקרה לכם אותו דבר! תקשיבו לי טוב אבל טוב!! תשברו את הדיסקים תמחקו את המשחק זה הדרך היחידה Blizzard יודעים להכין משחקים "ממכרים" בצורה שאי אפשר להאמין עד שלא משחקים בעצמך בכל מקרב אני מקווה שההודעה הזאת תעזור לפחות ל-1 אני באופן אישי לא נכנס לחנויות מחשבים יותר עד כדי כך כי אני יודע שאני יקנה את Diablo שוב תעשו את החשבון שלכם ובעזרת השם תזרקו את זה! בהצלחה!!!

SuzukiR 18-12-06 17:27

אח שלי :)

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SmaMMiT
Ok תראו עומרי איתי גילי וsuzuki
איפה נתחיל?...
טוב אז ככה עומרי אני "מכיר" אותך כבר שנתיים 8 חודש שרק קראתי בפורום הישן ומאז שהתחברתי משהו כמו שנתיים כבר נראה לי איתי כנל אתה!
גילי בחור טוב שיתמזל מזלי עם אני יתחרה בו במר ישראל 2007 :-)
וסוזוקי אני מקווה להכיר גם אותך:)
טוב אז ככה אני בעבר מגיל 13 התחלתי לשחק במשחק Diablo Ii בגיל 15 כבר הייתי אחד הטובים בארץ אבל! הייתי מכור למשחק כמו סם לנשמה!! שנה וחצי הייתי בטיפול פסיכיאטרי כדי להפסיק לשחק! לא עזר הפסקתי רק בגיל 17 -17 וחצי הגעתי לרמות שלא יאמנו הייתי אחד השחקנים הכי טובים בכל אירופה לא היה דבר שלא היה לי הגעתי לרמה 99 8 פעמים (הרמה הכי גבוהה) תראו במיוחד אתה עמרי שנראה לי נתפס לזה אני לא רוצה ממש לפרט פה לאיזה מצבים נפשיים הגעתי לאיזה ביטחון עצמי נמוךךךךךךךךךך הגעתי אני כותב לכם את זה רק בגלל שאני לא רוצה שיקרה לכם אותו דבר! תקשיבו לי טוב אבל טוב!! תשברו את הדיסקים תמחקו את המשחק זה הדרך היחידה Blizzard יודעים להכין משחקים "ממכרים" בצורה שאי אפשר להאמין עד שלא משחקים בעצמך בכל מקרב אני מקווה שההודעה הזאת תעזור לפחות ל-1 אני באופן אישי לא נכנס לחנויות מחשבים יותר עד כדי כך כי אני יודע שאני יקנה את Diablo שוב תעשו את החשבון שלכם ובעזרת השם תזרקו את זה! בהצלחה!!!

אח שלי :) קודם כל אני גם ישמח להכיר אותך

ותודה על ההודעה אני יקח לצומת ליבי ולא ישכח תעצמי במשחק :)

OMRI-TURBO 18-12-06 17:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nadav19

+ אתה לא מבין , השרתים שלא גובים כסף לא פרוצים בכלל.. השרת שאתה משחק בו לוקח כסף כי זה משתלם לו.

לא הבנתי אותך, השרתים שאתה מדבר עליהם הם רק PVP לא? זאת אומרת אין שם דמויות של מחשב וכל הקווסטים, רק את האפשרות של שחקן נגד שחקן?

Nadav19 18-12-06 18:02

ציטוט:

לא הבנתי אותך, השרתים שאתה מדבר עליהם הם רק PVP לא? זאת אומרת אין שם דמויות של מחשב וכל הקווסטים, רק את האפשרות של שחקן נגד שחקן?

יש את כל הקווסטים ויש הכל.

השרת שאתה מדבר עליו גובה כסף ממשתמשים תמורת אפשרות ליצירת דמות ולשחק בשרת.
יש עוד המון שרתים חופשיים שמציעים את כל הקווסטים בדיוק כמו השרת שאתה משחק בו, אבל פשוט בחינם.

זה שהשרת שאתה משחק בו גובה כסף זה לא משהו רע.. אבל גם לא פייר.

יכול להיות שבתמורה לכסף אתה מקבל שרת יציב שלא נופל ועוד כמה הטבות לא יודע..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ