![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
ארבל! הוא תיאר הרגע את שלי! (רק שהיא גם קנתה לי אוכל) |
ציטוט:
תאמין לי שהייתי עם יותר בחורות מהימים שתבקר אי פעם בחדר כושר.... אתה כנראה לא הבנת עדיין מיהי ביצ'. חפיף.... |
ציטוט:
נו ו?... אני לא רואה איפה הבעיה?:laughing: ניצול מיני? בכיף :sbb4: |
ציטוט:
בשביל שביצ'ית תנצל אותך מינית אתה צריך לעבור בסלקציה..וסמוך עלי שזה קשה. |
ציטוט:
אני חושב שאתה עדיין לא הבנת את הכוונה שלי. אתה מביא הגדרות גורפות ואבסולוטיות, ולא מוכן להתדיין עליהן. אני אומר לך שאני אולי נמשך לביצ'יות, אבל זה לא בגלל שהן ביצ'יות, אלא בגלל שהן נראות טוב בלי קשר. למערכת יחסים אני אכנס רק עם בחורה "חמודה", שזה ההפך הגמור. |
ציטוט:
אתה תרצה אותה ולא בגלל היופי, אלא בגלל שהיא אלופה במשחק. ממליץ ביותר על הספר.... |
הכל עם טעם..לא יותר מדי ביצ'ית.
והכל זה רק משחקים, היתגרויות, זה לפעמים כיף לראות עד כמה הבחורה יכולה לנסות ולהיות ביצ'ית. זה רק נהיה מעניין מרגע לרגע.. |
איך קוראים לספר ההוא D:?
ויושימוטו, אתה חכם אתה D: טוב ליידיס :p צריך ללכת למכון לשרוף קצת שומנים:p אולי מישהי תשים עליי [שהלהלה צוחק] |
ציטוט:
למה שאני אכנס מלכהתחילה לסלקציה? אני לא מתעסק עם ביצ'יות אם היא רוצה זיון אין לי בעיה בדרך כלל בחורות שמשחקות אותה יותר קשות להשגה פשוט צריך אולי להתאמץ עוד קצת כי היא רוצה להרגיש שאתה באמת רוצה אותה אז להתאמץ עוד קצת לא אכפת לי.. אבל להתעסק עם ביצ'? שתלך תחפש.. |
ציטוט:
פשוט שונא.. |
ציטוט:
וביצ'ית זאת אחת שנותנת (ביצ'ית מזדיינת כמו שאמרת) ואם שומעים תמילה ביצ'ית ישר אמורים להבין שזאת אחת שנותנת ובלי וויכוחים את המצאת עכשיו משהו חדש.. (ביצ'ית רעה- לא שמעתי בחיים דבר כזה) סתם שתדעי |
ציטוט:
|
ביצ'ית שמוצצת?כן! ביצי'ית סנובית לא! בואנה את צמאה ליחס של גברים אה?! לכי לידיד קבלי בולבול ותפסיקי לבלבל בביצים
|
ציטוט:
ספר חדש, יצא ממש לא מזמן. כנסי לכל חנות ספרים, תשאלי ותראי ערימות של הספר הזה. הוא נחטף...תמהרי. |
ציטוט:
איזה דפוק אתה... "צמאה ליחס מגברים" חחח אהבתי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה גם לא כזה מזיז לי. יש חיים אמיתיים מעבר למחשב אתה יודע.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ