![]() |
ציטוט:
זה בדיוק כמו אצלי, אני יש לי גולף GTI אני פותח לכולם תתחת ב 150 מטר הראשונים... כי היא לא שוקלת כמובן לעומת שאר המכוניות הכבדות והגדולות עם ה מנוע V6 הכבד.......... וואלה אני קונה אוטו חדש שנה הבאה איזה תענוג, 240 כוחות סוס V6 |
ישששששששששששששששששששששששש המשפט שלי במקום הראשון בsixpack Facts
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
זה לא לפי דירוג! זה לפי הסדר שנכתב! =]
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וואלה מי בעד מפגש צ'יטים כזה של פורום ישראלבודי?:sbb4: |
אני בעד מפגש פורום בכללי.. אפשר בפסח מתישהו
|
ציטוט:
yonip, כן אתה צריך לאכול כמות כזאת של פחמימות. benwin, בכוח :) סיקס פאק,דריפטינג זה נחמד מאוד, ואיזה מכוניות יש לכם שם לעזאזל שעם הגולף GTI אתה פותח לכולם תתחת? (לא שזה אוטו רע ממש לא) לחבר שלי יש סיאט איביזה FR מטורפת שם לה גם צ'יפ עכשיו היא 200 כ"ס, אוטו מפלצת. בקשר למפגש אפשר בקיץ באיזה חוף בת"א (מישהו אמר חוף ירושלים?) כבר היה פעם אם אני לא טועה. |
רנו קליאו B ספורט אחת המכוניות לפתיחות
|
סיקס פאק שאני יבין אתה בקושי נוגע בשוקולדים וכו'?אפילו בכלל לא?
וד''א לא שמת את המשפט שלי בחתימה אחד המצחיקים יצא לי. כתבתי משהו כזה ויקטור מרטינז פותח יוזר בפורום שלו ושם תמונות של סיקס פאק ורושם גוף מטרה! |
מגרההה.... הטעמי והקליק הכי שווה.
|
סיקס פאק, אתה לא תעלה ב - 10 קילו שומן או תידבק בצרעת אם תכניס קצת ג'אנק לגוף. גם אני לא משתגע בדרך כלל (מעולם לא היה לי צ'יט שהתקרב לחצי מזה) אבל כולם דוחפים שטויות לפעמים. אי אפשר בלי זה בכלל. כמה חודשי חיטוב אפשר לאסוף את עצמך, אבל אי אפשר לחיות ככה לנצח.
|
ציטוט:
דבר |
מגל = יחידה בצהל חחח
|
מגל זה יחידה בצה"ל יא מצחיק.
אנטון צודק. |
אני צודק לא רק בגלל שזה כיף וחיים רק פעם אחת, אלא גם אלה שחושבים שכמה שיענו את עצמם יותר - התוצאות יהיו בהתאם - זו טעות בגלל שכאשר אתם אוכלים משהו שאתם באמת רוצים ואוהבים זה משפיע על מצב הרוח ורמת האנרגיה. הגוף והמצב שלו זה לא נקבע רק לפי מסת שריר.
|
ציטוט:
ככה שהמצח רוח יהיה טוב |
הוא אולי נהנה מזה שהוא אוכל רק מה "שצריך" אבל הוא סובל מהאוכל, הוא אמר את זה.
|
מזה השטויות האלה חובה לעשות איזה צ'יט פעם בשבוע ככה שבועיים במיוחד שאתה במאסה .. מי סופר אותם בכלל ...
|
סיקס פאק אמר שהוא נהנה מהתוצאות אבל סובל מהאוכל..
|
מה חבר'ה ? אתם האישה של "סיקס פאק"?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ