![]() |
אחלה רגליים יש עתיד sbb4
GodAnubis אם לא שמת לב הוא גולש גם בפורום ****** עם אותו כינוי והוא פירסם שם תמונות :D |
פשש גוף קרנפי
רגל פשוט מעולה!כל הגוף בעצם טוב!סוס אחד גדול;)בהצלחה בהמשך יש לך עתיד ענק אני רואה |
ציטוט:
אבל עברתי ללונדון..קצת קשה לי לאכול כאן כל שעתיים. הרבה יותר קל להוריד פחמימות ולדפוק עוד שניים טונה ביום.. ;) |
ציטוט:
יש לי הרגשה שהרגליים שלך קצת "מפגרות", ולא בפרופורציה כלפי פלג גוף עליון. :blink: תקן אותי אם אני טועה |
לא הם בסדר גמור, אצלו למשל הראש המדיאלי גדול והלטרלי ממוצע, אצלי זה ההפך הלטרלי ענק! והמדיאלי קטן.
|
ציטוט:
מה שתיאר, כמו שיש לך, ככה יש לרוב. טוב מה אפשר להגיד? אמן והלטראלי יגדל יותר ;) |
אני מסכים שהרגליים שלי מפגרות ביחס לפלג גוף עליון..זה מה שעוצר אותי למעשה מתחרות.
אני מתאמן על הרגליים בערך 8 חודשים. על פלג גוף עליון כמה שנים טובות... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פששש איזה סוס אתה יש לך יד משהו סוף הדרך אחלה גוף תילך להיתחרות
|
אני מאמין שעוד חצי שנה הרגליים יהיו פרופרציאנליות כלפני פלג גוף עליון
למה דווקא הלטרלי ממש גדול לרוב האנשים שאני מכיר לפחות הם ממש קטן ...יחסית למדיאלי.. |
ציטוט:
הוא אמר שאני יכול להיות מוכן גם לתחרות השנה. אבל אני לא מרגיש מוכן נפשית לדיאטה לפני התחרות.. |
גם השנה? אבל לאיזה קטגוריה אתה יכול להכנס בשביל לא להיות קטן ליד החברה האחרים? אתה שוקל 90 90+ לא? ואתה 1.83?
|
ציטוט:
הוא אמר שאני יכול להיות מוכן גם לתחרות השנה. אבל אני לא מרגיש מוכן נפשית לדיאטה לפני התחרות.. [/b][/quote] מקס שמעייה בישראל?!?! פאק תזכיר לי איזה שייפ זה אני בא לצלם אותו!! |
ציטוט:
SWEAT באפקה. בכל יום בבוקר. |
ציטוט:
בכל יום בבוקר. [/b][/quote] אפקה?? איפה זה?? :):):):) ואתה לא עובד בשייפ??? |
ציטוט:
גם וגם... אבל עכשיו לקחתי הפסקה..אני בלונדון.. :D |
אפקה? אתה רציני? גיימר דבר איתי באיי סי, זה מטר מהבית שלי נקפוץ לשם ביחד...
|
ציטוט:
עכשיו כל הפורום יגיע לשם.. שלא תגידו שאני שלחתי אתכם. תגיעו משעה 8 בבוקר עד 11 בערך..אלה השעות. ;) |
לא כל הפורום, רק איזה 20-30 איש, ואנחנו לא תופסים מקום, אני שוקל רק 54 קילו
וגיימר 50.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ