![]() |
ציטוט:
בנוגע לדדליפט - תעשה דדליפט רומני ותשלב אותו באימון רגליים. תעשה ככה ברגליים: דדליפט רומני - 3X8 סקוואט - 4X8 לג פרס - 3X8 כפיפה 3X10 פשיטה - 3X10 לדעתי מסור ובנט אובר זה אותו דבר ואין טעם לשלב את שניהם. תעשה TBAR, מה הבעיה? אמות אין טעם לאמן, פשוט אין טעם. |
אני ממש לא אהבתי את התכנית לדעתי חלוקה כזאת צריכה להראות ככה
A - חזה B - גב C - רגליים D - כתפיים +טרפזים E - ידיים ואל תדאג החזה יתפתח מצויין עם תתן לו ככה באימון של פעם בשבוע 20 סטים תאמין לי |
ציטוט:
לאדע, אני גם לא אהבתי. |
ציטוט:
לגבי הדדליפט אני מעדיף שלי אני פשוט לא יכול עם הגב שלי.... ולאמן אמות זה החלטה שלי אני יודע בסדרך כלל לא עושים את זה זה מין החלטה שלי :] TRX זה כמעט אותה חלוקה רק עם דגש לחזה כמו שפאניק אמר זה כאילו ABCD פשוט A חוזר על עצמו עם אמות... ואני מעדיף לחלק את החזה לשתיים מאשר לתת לו 20 באימון אחד לתת לו 24 בשתי אימונים בשבוע זה מעולה לדעתי... חוץ מזה זה הכל עניין של ניסוי נראה מה יהיה |
תכלס? תוכנית של מפגרים!
|
ציטוט:
תכלס חאלס לחפור סתם... אתה חושב שהיא גרועה? אין בעיה תן סיבה בוא נראה אם אתה כזה חכם. |
חח עם כל ההתווכחויות והכל שכחתי בכלל לעדכן...
בקיצור נשקלתי יום שישי 77.3 מרוצה מהמשקל למרות שהעלייה הזאת לא ממש טובה אבל גם השבוע הזה הייתי חולה התאמנתי רק פעמיים הייתי חייב להכניס אוכל אז לא נורא :] בכל מקרה מחר מתחיל את התוכנית החדשה עם כל השיפורים תוספות וכו' מקווה שילך טוב בעוד 57 יום בדיוק נגמרת המאסה הזאת סוף סוף !!! מת כבר להתחיל חיטוב :] ! שיהיה לכולם שבוע טוב עוד שבוע ליל הסדר אז תקרעו את עצמכם השבוע כדי שתוכלו לקרוע את הבטן בליל הסדר !:laughing: |
ציטוט:
כי אנשים עם מסת שריר דלילה כמו שלך לא צריכים לתת דגש לשום שריר בגוף מקסימום עוד 2-3 סטים זה הכל לאמן אמות בשביל מה? הם יתפתחו לבד תאמין לי פשוט תחכה בסבלנות גם החזה יתפתח פשוט תחכה בכתפיים תעיף תלחיצה עם דמבלים ושים מילטרי דחוף בגב אתה עושה גם בנט אובר וגם מסור? בשביל מה? תחליף את המסור במתח דחוף! ובכל התוכנית עם המיליון סטים האלה לא יכלתה למצוא מקום לאיזה 3-4 סטים של דדליפט? |
ציטוט:
זה מדהים עד כמה אנשים קודם אומרים אתה מפגר ורק אחרי זה מסבירים למה. בכל מקרה... מסת שריר דלילה...טוב אחי. לאמן אמות זה זכותי אני לא מבין מה זה מעניין אותך או אכפת לך זה לא אומר שהתוכנית גרועה בגלל אמות חח מה מצאת סיבה ליפול עליי ? כמו שיש כאלו ששמים טרפזים אני שם אמות אין בזה שום רע זכותי. לגבי כתפיים לא בא לי...מה אתה חושב שאם לא עושים מילטרי פרס אז זהו נגמר העולם ? הכתפיים לא יתפתחו ? לא רוצה לבצע את התרגיל הזה מסיבות שלי מן הסתם חשבתי על זה אבל לא אני לא רוצה מעדיף לחיצת כתפיים רגילה כמו שאני רוצה אין פה שום מקום לקרוא לתוכנית גרועה גם בגלל זה. כן אני עושה גם בנט אובר וגם מסור ואני שוקל להחליף את המסור בטבאר ולא במתח כי אני עושה כבר פולי יהיה טמטום לעשות מתח זה כמו פולי זה בדיוק כמו מסור ובנטאובר תחשוב קצת. ועוד פעם אני אגיד לא זה לא שלא מצאתי מקום אני פשוט לא רוצה לבצע דדליפט כי יש לי בעיה בגב שאני לא יכול לבצע את הדדליפט גם עם טכניקה הכי טובה שיש עכשיו זה ברור !? עכשיו בוא תגיד לי שוב למה התוכנית שלי גרועה אחינו הגיבור ? עדכון : היום ביצעתי את האימון הראשון A יד אחורית וחזה היה מעולה באמת שהיה טוב הורדתי משקלים בהכל בהתחלה כמובן אז קצת היה קשה להרגיש ממש אבל בכל זאת היה טוב מאוד מחר גב כנראה אני משנה ממסור לTBAR. |
ציטוט:
בהתחלה אתה שואל אותי למה התוכנית גרוע אחרי זה אני מסביר לך ואז אתה אומר לי "זה זכותי לאמן אמות" יפה שזאת זכותך גם זכותי לאכול 800 גרם חלבון ביום אבל מישהוא אמר שזה טוב? "לא בא לי לעשות מילטרי פרס" אל תעשה מה אכפת לי בהתחלה אתה שואל למה התוכנית שלך גרוע ואחרי זה אתה נותן לי תשובות של ילד בכיתה א' אני אומר לך שיש לך מסת שריר דלילה והתשובה הכל כך גאונית שיכלתה לחשוב עליה זה "טוב אחי" בקשר לגב לא שמתי לב שיש פולי |
ציטוט:
:):):):) אתה צוחק עליי או משהו ? תן לי סיבה למה שאני לא אאמן את האמות שלי ? כי הן גודלות לבד ? זה לא סיבה תן לי סיבה של בן אדם. אתה מטומטם או משהו ? לא בא לי לעשות מה זה אומר תגיד לי מזה אומר שהכתפיים לא יגדלו ? בגלל שאין שם תרגילים שאתה עושה זה אומר שהתוכנית גרועה ? חחח אתה פשוט מפגר.... עוד לא הבנתי מה אתה רוצה מה זאת אומרת מסת שריר דלילה... |
ציטוט:
מה לא סיבה בזה שהאמות גודלות לבד? מה לא סיבה בזה שיש באימון אמות סיכון גדול לדלקת? בקיצור תעשה מה שבא לך איזה תרגילים שבא לך תמשיך עם התוכניות בשקל תשעים הזאת ונראה כמה הכתפיים והחזה שלך יגדלו אה ומסת שריר דלילה זה אומר מסת שריר נמוכה יעני בסיס ועם מסת שריר כמו שיש לך לא צריך לתת דגש על שום שריר |
ציטוט:
היא גודלת לבד דרך דדליפט וסקווט.... מה הסיבה לאמן את התאומים הם גודלים בדיפ סקווט גם ככה.... מה הסיבה לאמן טרפזים גם.... מסת שריר נמוכה אין לי תיהיה בטוח... ואם אני צריך לתת דגש איפשהו אני יודע למה אתה לא יכול להגיד לבן אדם אתה לא צריך לתת דגש על מקום בגוף שהוא יודע שהוא צריך לתת דגש... אחרי הכל זה גוף שלו. וכן אנחנו נראה כמה הכתפיים והחזה שלי יגדלו גבר ונראה גם כמה דלקות אני אעבור.... :} שיהיה לך יום טוב |
denous בלי לבאס אותך אבל הוא צודק...
יש הבדל בין לאמן אמות לבין בטן\טרפזים. אמות זה חלק די רגיש שקל לפתח בו דלקות. מה גם שאין לך צורך לאמן אותן כי אתה לא עומד להתחרות או משהו כזה.. ז"א שאין לך סיבה לתת דגשים על חלקים מסויימים, תתרכז בלהעלות מאסה בכללי. |
ציטוט:
וכמו שפאניק אמר אתה צריך להתרכז במאסה כללית לא יותר מי זה לא דגש ולא נעליים ומסת שריר נמוכה יש לך תיהיה בטוח מה שיש לך זה בסך הכל בסיס ולתת דגש לחזה זה ה"טעות" של התוכנית הזאת |
ציטוט:
אני מודע שזה מקום שקל לפתח בו דלקות בגלל זה אני מאמן אותו אבל לא כמו חזה או גב שאני אשכרה עולה משקלים ומתץאמץ אני פשוט נותן לו כמה סטים במשקל ממוצע תבינו זה לא שאני מתחיל לקרוע אותו :\ אני מודע לזה שאני לא עומד להתחרות או משהו אבל בכל זאת אני צריך דגש על החזה ורק מי שרואה אותי יכול להבין את זה בגלל זה אני עושה את זה וגם בגלל שהחזה הוא מקום שמאוד חשוב לי לא מבחינת היופי אלא משהו אחר זה קצת מסובך בגלל זה זה נראה דפוק אבל זה לא ככה... AKUNA בלי להשתחצן או משהו גבר עברתי את הקטע של הבסיס זה לא שסיימתי חיטוב עכשיו או שאני שחיף תאמין לי שלא תראה תמונות שלי יש לי יותר מבסיס בזה תיהיה בטוח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
:):):):) לא אין לי ג'ינו... זה פשוט מסובך להסביר בגלל שהייתי שמן מאוד ורוב השומן התרכז אצלי בחזה אז עשיתי ירידה גדולה מאוד ונשאר עודף עור בכל הגוף הרוב כמובן בבטן ובחזה בגלל זה אני רוצה לתת דגש על החזה כדי להוריד משם את כל העור הכי מהר שאפשר כי אני לא יכול איתו זה מעצבן אותי ולאט לאט הוא יורד.. ניסיתי כבר את העניין של הדגש והוא עזר לא סתם אני עושה את זה. |
ציטוט:
אתה אומר כל כך הרבה שטויות שזה לא יאמן. מה הקשר בין בנט אובר למסור תגיד לי???? מה??? מיליטרי פרס בהשוואה ללחיצת כתפיים עם משקולות ועם מוט בישיבה זה חרא של תרגיל!!!נקודה |
ציטוט:
טימה בוא אייסי אחי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ