![]() |
ציטוט:
שזה לא הדבר העיקרי שהביא לך את התוצאות וגם אני יותר גדול ממך בגיל אם זה מה שאתה חושב :X בכל אופן מצתער אם נפגעת..:unsure: |
בוא נגיד שלא הייתי רוצה להתקל בך ברחוב ^^
|
ציטוט:
|
חחחחחחחח
זה מצחיק מאוד שאנשים אומרים "זה הכל מהזריקות" מה אתם חושבים?שמי שמזריק יושב רגל על רגל בבית ומגרבץ?ממש לא!!! בן אדם שמשתמש בסטרואידים הופך את אורך החיים שלו ליותר קשים!!!חחח התוצאה שווה את זה!אבל עדין קשה מאוד!!לדוגמא?עליה במסה: א.אימונים ארוכים יותר וקשים יותר. ב.יותר אוכל לדחוף (לאלו שקשה להם לבלוע) ג.מזג עצבני כלפי החברה הסובבת את אותו בן אדם שנימצא בסייקל. ומעבר לזה בהרבה בהתחשב בחייו הפרטיים של אותו בן אדם אבל לא נכנס לזה. זה לא פשוט בכלל..אין כזה דבר "זריקת פלא" או "כדורי פלא" וזאת סיבה מעולה למה כן צריך להעלות מאמרים של סטרואידים לפה!בגלל שאנשים באים לפה ומפליצים כאלו שטויות שפשוט אין כוח לצחוק מרוב שזה עצוב. לוזון אל תיקח את זה אישי גבר:),למרות שלא יצאתה הכי חכם בהודעה הקודמת שלך לאליאב אבל עדין דברתי בכללי. ערב טוב לכולם:jockey: |
אליאב אני עוקב אחרי השיפור שלך בפורום לא מעט זמן והידיים משהו לא מהעולם הזה
תמשיך להפציץ |
ציטוט:
כולם פה יודעים שזה לא ככה ... |
וואי בן אדם אתה פשוט חייה!
נראה לי אני ראיתי אותך כמה פעמים בחולון.. אתה גר ליד ארגמן? |
אליאב קודם כל יש לך אחלה גוף מאוד מסיבי ..המטרה שלי בערך
דרך אגב כמה זמן אתה מתאמן?? ולמה התכוונת שאמרת שאתה לא רואה צורך לעבוד מבודד על ידיים אתה לא עובד על ידיים??או שבזמן האחרון הפסקת?? |
ציטוט:
|
יפה מאוד אחי יד בייספס חמוד אחושרמוטה
|
תותח.
|
אחלה של יד :character63:
|
קטלני אחשלי.. מ'זה בן כמה אתה ?...
|
ציטוט:
|
אליאב בן 17 חבר'ה..
אליאב מה עשית בסוף עם העניין של הסימני מתיחה אחי? לא מפסיקים לגדול לי נמאס לי מזה כבר. |
ציטוט:
|
אחלה יד יש לך במיוחד הטרייספס מעולה !!
כל הכבוד!! עם ההשקעה רואים תוצאות!! |
וואו איזה ידיים!!! תשאיל לי כמה ס"מ:sbb4:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ