![]() |
תראה אני עוד לפני שהייתי נשוי הייתה לי בעיה
מישהי שאתה הייתה קטנה ממני בשנה שנתיים תמיד הייתי מוציא אותה טיפשה וצוחק עלייה בפנים חחחח פשוט שונא ילדות קטנות אין להן שכל |
אמזלג מה נשוי אתה כולה בן 17 :o
|
חח הוא בטח מתכוון לחברה.
|
ציטוט:
עד לשם אתה נוסע? |
שמע אם התנשקת עם 4 בנות בלילה וזיינתה עוד אחת אני לא כל כך בטוח שהיית צריך את העצות שלנו,כנראה שאתה יודע את העבודה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גם הכיתות הנמוכות זה הגיל שהם הכי חרמניות, אז ניצלתי את זה וזה לא יפה חח. אבל זאתי שהכרתי בהתחלה, בכיתה יא כמוני ואחלה בחורה. |
^ אח שלי תגיד לי שלא נגעת במישהי בכיתה ח.... ט עוד נסבל אם אתה יא.... אבל ח ?! זה הגיל של אח שלי הקטן :,(
|
ציטוט:
כשאני עם שתייה חופשי רק ח ט כי זה יותר קל ואני אוהב עבודה קלה ולא להתאמץ כדי להרשים בנות גדולות. |
מעוות אחי... לא נוגע ולא יגע בבת בגיל כזה בחיים... ואני עוד יב אז בכלל לחשוב על כיתה ח גורם לי לחשוב על פדופיליה קשה :\
|
ציטוט:
חבר שלי שבא איתי מה זה התעצבן, הוא עושה לי :"עד לקריית יובל אני לא עולה בשביל בחורות, ותראה לאיזה חור לקחת אותי". |
ציטוט:
וואלה שמע ח זה המקסימום שאני יורד אליו, אבל ט-י זה סבבה למה מה זה? הם מפותחות וחרמניות. ח זה גבולי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם אתם לא בקטע של טאקי אתם יכולים להזדיין.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה כיתה י'ב-י'א ומתחרמן עם ילדות כיתה ח' זה פאתטי אח שלי, למרות שזה מצחיק לראות כמה קל אפשר להביא בנות קטנות ממך רק כי אתה גדול והן יכולות להשוויץ בך מול החברות שלהן :flowers: |
ציטוט:
אבל שמע זה היה חד פעמי אני בחיים לא אעשה ככה בעיר שאני גר בה, רק בעיר שאני אורח בה אני אצא עם ילדות קטנות. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ