![]() |
ציטוט:
|
אתם רוצים להגיד לי שכל הרעש בגלל הדבר הזה?
http://img34.picoodle.com/img/img34/...7m_85155d9.jpg :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :ohmy: |
^ גם .. אבל בעיקר ש"הדבר הזה" אמר שטויות כמו שמכון כושר גורם לשבץ בדסקיות (?!@)
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה הולך פה:lol:
מסכן הילד...http://www.fxp.co.il/images/smilies2/tovtov.gif |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו!
אני נשרף פה........ איזה דיון פתחתם עליו שם אחד הדיונים החזקים בזמן האחרון תאמינו לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איפה המשמו שאיים להעיף אותי מהאתר בגלל שאמרתי לו למצוץ לי ? :d |
חחחח הוא נעלם ... במילא אין לו שום דרך להעיף אותך מהאתר Xd
|
ציטוט:
חזקקקק אחייי |
הבייספס שלו בעובי נקניקיה...
|
ציטוט:
מו אבל זאתהצורה המושלמת..היקף יד 25 :-D |
ציטוט:
כמה שטיות הוא אמר יבאבא..מי שלא מבין בזה עד יכול להאמין לו...(מה שרשמתי למעלה...המצאות חדשות שלו..) |
יא ואראדי אתם אשכרה נכנסים לפורום בני 13 ומנסים לתקוף :):):):),איפה אנשי הצי שהקימו אותה?
|
ידיים כמו ספגטי אהבתייי חחחחחחחחח
|
חחח
איך אתם לוקחים ללב כל דבר שילד כאפות קטן כותב מה אכפת לכם שיחיה בסרטים שהוא איזה גוף אידיאל כל אחד שם מוכן להרוג אותו על זה שהוא מתפלצף יאללה עזבו אותו בשקט ... גם ככה אין לו עתיד תראו תבייסיפס שלו כמו גליל נייר טואלט |
גליל נייר טואלט חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חולה על השטויות האלה יא אאללה
בונה הקוקסינל הזה בכיתה י''א הוא ניראה כמו ילד בכיתה ז' |
ציטוט:
|
ציטוט:
הלוואי עלי גוף כזה, אולי הוא לא בודיבילדר אבל בתרגילי סיבולת (מציצה בסיגנון חופשי) הוא לוקח את כולנו! |
נראה לי אני יתחבר לפורום הזה שמה ואני יעלה תמונות שלי ואני יביא לו תגובה בפוסט שאני יפתח
|
ציטוט:
וסוליקו - באמת תשים שם תמונות שלך .. אף אחד שם לא יכול עליך בכלל יא ענק :) |
חחחחחחח התגובה שכתבתי..כתבתי שם שהוא נראה כמו יוצא אושוויץ..חח קיבלתי הודעה פרטית ממנהלת שם..היא התחילה להטיף לי,נתנה לי אזהרה..על שימוש בשפה לא נאותה :)
חחחח בטח היא איזה חננה עם חצקונים ומשקפים..יש לה בטח כורי עכביש בין הרגליים |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ