ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מחר טיול שנתי :) (https://israelbody.com/showthread.php?t=24139)

slim shady 20-11-07 12:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
באמת להיות מורעל בחיים זה לא טוב , מקסימום רעל באימונים והכל כי זה כיף ועוזר לפרוק עצבים וגם זה לפעמים לא הכי בריא מי כמוני יודע אני עד עכשיו משלם על ''הרעל'' הזה עם הבייספס שלי...

בשורה תחתונה תרשה לעצמך להתפרק מדי פעם ולא להיות תלוי בתזונה , אם מתאפשר לך בכיף אז כן , אבל אם זה מפריע אז לא קרה כלום אם לא תאכל נכון תאמין לי אתה לא תרד...
שאני יוצא עם חברה שלי נגיד יוצאים ב11 , 12 אוכלים איזה גלידה או שותים משהו וזהו שלום על ישראל עד הבוקר שלמחרת שזה יוצא בערך ב1-2-3 בצהריים אני לא אוכל כלום...

בקיצור תבלה תהנה תזיין תשתה (אלא אם כן אתה בסייקל) ותהנה מהחיים שלך בוא נומר ככה ובצדק - אף אחד פה לא היה ולא יהיה מר אולימפיה ככה שלשמור את כל מה שאתה בונה בבית עם הסירים והצלחות לא נותן כלום צריך לדעת לשלב הכל...

ראית פעם חשפנים ורקדנים בחו''ל? כל החיים שלהם יוצאים שותים מעשנים סמים מכאן נובע שהתזונה שלהם לא הכי הכי , ויש להם גופות שכל ישראלי ואפילו מפתחי גוף פה לא היו מתנגדים אליהם...

יש הבדל ביין לשתות מידי ולאכול בורקסים בשבת לביין להיות יום שלם על 1000 קלוריות במשך 3 ימים בלי שזה יפריע לך מסכים איתי? יפה זה מה שהתכוונתי...
אתה לא חייב להיות pro אבל רמה מסויימת של רצינות והשקעה....
ובחייאת תקראו הודעות קודמות כי אין לי כוח לחזור על אותו דבר פעמיים בכל דיון שני פה בפורום..

tomerA 20-11-07 12:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
יש הבדל ביין לשתות מידי ולאכול בורקסים בשבת לביין להיות יום שלם על 1000 קלוריות במשך 3 ימים בלי שזה יפריע לך מסכים איתי? יפה זה מה שהתכוונתי...
אתה לא חייב להיות pro אבל רמה מסויימת של רצינות והשקעה....
ובחייאת תקראו הודעות קודמות כי אין לי כוח לחזור על אותו דבר פעמיים בכל דיון שני פה בפורום..

אתה אולי פחות מורעל, אבל היה פה אחד שהוא אמר שהוא לא יצא בגלל זה.
ויש (ויהיה) פה כאלה שלא ילכו לצבא בגלל זה.
מה שאני בסך הכול אומר שצריך להינות גם לפעמים כן זה לא יהפוך לקטובלי :laughing:
חות מי זה שלפתח גוף יש לך את כול החיים בדברים שהם פעם חיים תשתדל לנצל.
וזה תקף לכול דבר בחיים לא רק לפיתוח גוף.

maorstyle 22-11-07 23:04

חחח מצטער על ההקפצה

חזזזזזרנו מהטיול היה בנזונה ירדתי בקילו =((((:diractor: :ohmy: :cry:

Logout 22-11-07 23:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maorstyle
חחח מצטער על ההקפצה

אתה ויוניפ באותו בית ספר/כיתה?

Nicolas 22-11-07 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maorstyle
חחח מצטער על ההקפצה

נוזלים אחי מה אתה בלחץ חח

העיקר נהנתה

maorstyle 22-11-07 23:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout
אתה ויוניפ באותו בית ספר/כיתה?

בצפר שכבה

maorstyle 22-11-07 23:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nicolas

העיקר נהנתה

חחח כן אחי נהנתי היה בן :):):):) ובקטנה נעלה מהר אני בטוח שזה לא שריר...

אליאב קרייסלר 22-11-07 23:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nicolas

העיקר נהנתה

גם לא בטוח שזה נוזלים , בטח פשוט הוא לא אכל וחירבן והשתין וככה איבד קילו אין מצב שהוא איבד משהו בכלל

maorstyle 22-11-07 23:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
גם לא בטוח שזה נוזלים , בטח פשוט הוא לא אכל וחירבן והשתין וככה איבד קילו אין מצב שהוא איבד משהו בכלל

כן אחי זה מה שקרה יאנו אכלתי זבל תיודע אבל גם לא כל כך הרבה וכל יום חירבנתי לפחות פעמיים חח

yonip 23-11-07 15:31

חח עכשיו נכנסתי לדיון
כן היה בנזונה של טיול, חוץ מזה שבלילה אני וחברים שלי טיילנו במדבר ושתינו במקום לישון היה סבבה,
החטיפי חלבון טעימים גמרתי 5 אבל נמאס כבר הטעם אחרי השלישי חחחח
לא יודע אם עליתי או ירדתי, אבל חירבנתי כולה פעם אחת חחחחחח

דרך אגב העיפו את חבר שלי בגלל שהוא הביא נרגילה ואלכוהול , אז לא היה נרגילה בטיול :(((

///Efi/// 23-11-07 16:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
יש שביתה, ויש גם טיול שנתי D: כיתה יא'
כל חטיף 18 שקל ניראהלי, אבל לא מישראלבודי..

תאכלס טיול שנתי שעבר כל הטיול הלכנו , שרפתי פול קלוריות חזרתי ירדתי איזה קילו וחצי, בזין שלי אני חוזר עדיין שוקל 74 חח

חחח חודש קודם היה אמור להיות לי טיול שנתי... בהתחלה אמרו שהוא ידחה אבל עכשיו כמו שזה ניראה שהשביתה הולכת להימשך עוד חודש ניראה לי שהוא יתבטל... :(

slim shady 26-11-07 10:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
חחח חודש קודם היה אמור להיות לי טיול שנתי... בהתחלה אמרו שהוא ידחה אבל עכשיו כמו שזה ניראה שהשביתה הולכת להימשך עוד חודש ניראה לי שהוא יתבטל... :(

גם לנו יכול להיות שתתבטל הגדנא ואולי אפילו הטיול.. זה הכי זיין מהשביתה הזאת..:mellow:

eyalamzleg 26-11-07 12:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
גם לנו יכול להיות שתתבטל הגדנא ואולי אפילו הטיול.. זה הכי זיין מהשביתה הזאת..:mellow:

חחחחח אחי חבל לפספס את הגדנ"ע זה האחד הדבריפ המצחיקים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:22.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ