![]() |
אני לא בא להעליב אבל לשקול 50 קילו זה לא רציני
אם הייתי רואה אותו במציאות הוא היה נראה ממש קטן |
חטוב מאוד. ניכר שינוי, לבחור יש מאמן שיודע מה הוא עושה..
תמשיך ככה. :) |
ציטוט:
אבל זה סטס צילם אותי בפאלפון שלו...ואין שום פוטושפו אתה יכול לאמין אתה יכול לא לאמין תחשוב מה שבא לך קוקי |
ציטוט:
גב מצלמים מזווית כזאת http://www.fitzroy-bramble.com/siteb...lat-spread.jpg לפי התמונה שפרסמת אפשר לחשוב שהגב של איתי בקצת פחות מפותח משל האיש בתמונה מה שרחוק שנות אור מלהיות אמת |
ציטוט:
צילמתי מאותה זווית... רק לא מאותו מרחק.. SO.. |
ציטוט:
קיצור חאלס צלמו תמונה נורמאלית וזה לא אחד ולא שני אנשים העירו פה אלא כל הפורם זאת אומרת שיש פה טעות בצילום זה לא שבנאדם אחד או שתיים לא מאמנים אחי |
ציטוט:
זה בגלל שהם לא מאמנים למראה עיינהם.. תאמין לי , אין לי שום אינטרס לשקר לכם ולקהילה שלנו , הגב שלו נראה כך במציאות ואפילו יותר טוב (במציאות) שבת שלום.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
או קיי חביב , יום ראשון\שני , נצלם איך שאתה מציע.. שבת שלום.. |
ציטוט:
אתה צילמת מאותה זווית, אבל כשהוא נשען אחורה היית צריך להישען איתו אחורה באותה זווית כדי שזה יהיה אותו דבר. |
ציטוט:
ואיי אתם ילדים קטנים חסריי חיים אה? מה איכפת לכם איך נראת התמונה ובאיזה זווית , העלתי תמונות כדי שתביעו חוות דעת על גופו של איתי ולא על זוויות צילום.. חלאס.. שבת שלום.. |
אתם מתווכחים על פארש.
הv טייפ שלו פנטסטי לא משנה מה תגידו, הבעיה היא המאסיביות. יש לו שייפ ממש טוב יפה פשוט הוא לא מאסיבי [שזה מה שטוקסיסיטי טוען]. המאסיביות תבוא עם הזמן, הכי חשוב שיש צורה יפה שעליה אפשר "לבנות" את המאסה. בהצלחה חבר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סייד טרייספס יצא קטן אחושרמוטה ממה שהראתה לי בחדר כושר
|
כן.. תמיד יוצא לי טרייספ קטן בתמונות :/
|
נראה מעולה אחי..
איך אני מקנה באנשים עם חילוף חומרים כמו שלך...צריכים חיטוב של שבועיים פעם ב 20 שנה סעמק. |
ציטוט:
O.ם |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה איתך? הכל בסדר אומה? מה הקפצה מה? תגיד לי.. נשאר באותו עמוד מקום רביעי..אזזזזזז.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ