ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   לא הייתם מחוררים אותם אם הייתם רואים כאלה ברחוב? (https://israelbody.com/showthread.php?t=23323)

Elevation 07-11-07 22:59

גלעד אחי, אני מעריץ נלהב. חולה עלייך.

Night_Wolf 07-11-07 23:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
גלעד אחי, אני מעריץ נלהב. חולה עלייך.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני גם חולה עליך :flowers: :laughing: :wub1:
רוצה לעשות תינוק אחי:)?

SiX PACK 07-11-07 23:33

חחחחח חזק !!!!!

danny007 08-11-07 00:03

http://www.youtube.com/watch?v=AdG6_p6mMSQ&NR=1
חח יו הבנאדם הזה הכי מצחיק בעולם!

toxicity 08-11-07 00:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
עכשיו כולם תקשיבו ותקשיבו לי טוב למה זה העלה לגלעד את הסעיף!!!

החבר'ה בסרטון שאח שלנו פינגויין האהוב העלה,זה אנשים חולים..הם מסכנים,ילדי כאפות,מסריחים,הומואים,אהבלים,מטומטמים.
החבר'ה האלו מיסתובבים במקומות כמו צפון תל אביב,הרצליה,פתק תקווה(באיזור שהפריקים הולכים),בחלק מחיפה ובערים קטנות וחדשות לדוגמא אני ראיתי פעם 2 במודיעין.
החבר'ה האלו מעל הכל פחדנים מסריחים ולמה?כי הם יודעים לדבר בג'ורע שלהם אבל מה שהם אוטו אם מזרחית כבדה עובר ויוצאים משם כמה בחורים טובים הם ישר לוקחים תרגלים ובורחים ואם מכפכפים אותם הם אומרים "נו דייייייייי אחייייייי מספיק אחי בוא אני אזמין לבירה אחי לא רוצה לריב אחי" הבעיה כזו צריך פעם אחת לבוא אליהם חבורה ככה ענקית ולאשפז להם תתחת כי מאחורי התסרוקות האלה והמוסיקה הזאת מסתתרים להם החנונים של הבית ספר שכל היום היו מקבלים מכות רצח והיתעללויות.
אני בבית ספר הייתי מה שניקרא "ביריון" תמיד אהבתי להציק,להרביץ,להשחיט ולהרוס.
היה איזה פריק אחד משהו בסגנון הזה בשם אודי שהיה איתי בשיכבה הוא החליט יום אחד שהוא משחק בכדור במזדרון וואלה סבבה לא מענין אותי הוא בעט והכדור בטעות נגע בי לא פגע בי נגע בי! אז אני נגשתי אל אודי בעטתי לו תכדור לקיבינימט והכנסתי לו מכות הוא התחיל לבכות!הלשין השעו אותי ל 4 ימים מהבית ספר ויום אחד שאנחנו יצאנו לשתות ולשבת על נרגילה אם ידידות וחברים אחד מהחבר'ה שלנו אומר בואו בואו לחורשה יש שם כת השטן עושים על האש,ישר צעקתי "הידד איזה כייף הולכים לקלקל ולבאס להם תערב ישששששששששששששש":ok: :8: :8:
נגשנו לשם ראיתי שהם כבר הרגו איזה חתול ישר אני הפכתי תמגל החטפנו להם מכות ידידה שלי קרעה לאחת הבנות שישבה איתם תחזיה והיה נחמד לראות לה את "החזה שלה" ופתאום במי אני ניתקל לבוש בשחור אם תסרוקת ומייקאף על הפנים?!??!?באודי!!!! אודי המלשין,השוטר,הפק"ח,היס"ם,הבלש שהלשין עלי!! ישר תפסתי אותו וכסחתי אותו במכות שוב והוא בכה:)

בקיצור לסיכום רבותיי החבר'ה האלה זה קוקסינליזם שבמדינה שלנו ואם אתם רואים אותם אל תיתביישו לבוא לאחד ולפתוח עליו בכאפה ולהתחיל קאטלה כי הם קוקסינלים רצינים (דאגו שאין ניידת באיזור כי הם מלשינים רצח ויודעים להגיד אחרי זה "אני סתם פריק מסכן הערס ניתפל אלי" חחח)

:book:

הכדור שלו נגע בך וככה עשית לו? חבל על הילד..

Night_Wolf 08-11-07 00:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
הכדור שלו נגע בך וככה עשית לו? חבל על הילד..

הכוונה פגע בי חזק:sbb4:
והוא דרעק מכת השטן לא הצטערתי רגע על מעשי הנבזים:laughing:

arbel2 08-11-07 00:49

אני שונא אנשים כאלו ,אני שונא את ההחצנה המפגרת הזאת של "אני שומע מטאל ומגניב ואני מיוחד ואני יודע להגיד 666 כמו אוטיסיט בהתקף חרדה " ,זה מוציא שם רע לאנשים כמוני ,סתם אנשים נורמלים שאוהבים מטאל (טוב ,אני לא בדיוק נורמלי,אבל נבליג)

99.9 אחוז מהם לא יודעים בכלל מה העיקרון של השטניזם ,ואם תשלוף להם Stanic Bible הם לא ימצאו את הידיים והרגליים שלהם ,הידע התיאולוגי שלהם שואף לאפס אבל המוחצנות של הבורות שלהם מחליאה אותי .

ומעבר לטימטום שלהם ,אני נתקף בזעם פסיכוטי שבא ממניעים "פטריוטים" מסויימים .
אתם יהודים ,חבורת מגרגרי זרע משגלי כבשים שכמוכם ,תתגאו בזה .

maradona 08-11-07 01:16

יאללה אני מסכים בכל מילה איתך ארבל!

גלעד קרעת אותי מצחוק שאמרת שהוא התחיל לבכותף זה פשוט רצח אותי מצחוק
אבל לדעתי זה היה קצת מוגזם מה שעשית,ככה להתעלל באודי הזה,אבל אחרי שאמרת שהם הרגו חתולה זה באמת היה מוצדק

Deja Vu 08-11-07 02:37

חחחחחח היה לי פעם חבר כזה היה שורף חתולות תופס אותם בזנב וזורק אותם קילומטרים וכל היום משתכר ועוד זה היה באיזה גיל 13 היום מן הסתם אני לא בקשר איתו אבל הוא על סמים קשים חחח

eminemfan 08-11-07 04:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
:sbb4: :sbb4: :sbb4: :sbb4: :sbb4: :sbb4:

סוף סוף אתה מסכים איתי על משהו.

Homie 08-11-07 12:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי speed
סליחה? לא הבנתי מה רצית
המוח שלך מעוות חתיכת אפס, לעשות פוזות זה להיות אפס, לשמוע שכולם ישמעו זה להיות אפס- אבל כל זה לא מפריע, מה כן מפריע, זה דפוקים בראש שמתים להרוג חתולה והיו שמחים להרוג בן אדם בשביל טקס, צרך לחסל כאלה והלוואי שיכולתי! (ת'אמת לא נתקלתי בכאלה וכדיי להתלבש על חבורה צריך להיות איזה שניים לפחות אבל מה כשראיתי את זה הזדעזעתי מזה אני חייב לומר, צריך לחסל אותם לא רק להעיף אותם מפה)
ואגב, אני מרגיש שאתה משום מה כך מזלזל בי או משהוא שאני יבין

ענית לי על השאלה, ההורים שלך כנראה אחים.

xtream101 08-11-07 13:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
אני שונא אנשים כאלו ,אני שונא את ההחצנה המפגרת הזאת של "אני שומע מטאל ומגניב ואני מיוחד ואני יודע להגיד 666 כמו אוטיסיט בהתקף חרדה " ,זה מוציא שם רע לאנשים כמוני ,סתם אנשים נורמלים שאוהבים מטאל (טוב ,אני לא בדיוק נורמלי,אבל נבליג)

:flowers:

speed 08-11-07 16:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie
ענית לי על השאלה, ההורים שלך כנראה אחים.

תגידו, מה עובר על הבחור?

Elevation 08-11-07 17:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני גם חולה עליך :flowers: :laughing: :wub1:
רוצה לעשות תינוק אחי:)?

איזה תינוק, עם כל האנאבוליות שיש עליך, יוולד לנו בייספס.

Elevation 08-11-07 17:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2

99.9 אחוז מהם לא יודעים בכלל מה העיקרון של השטניזם ,ואם תשלוף להם Stanic Bible הם לא ימצאו את הידיים והרגליים שלהם ,הידע התיאולוגי שלהם שואף לאפס אבל המוחצנות של הבורות שלהם מחליאה אותי .

ומעבר לטימטום שלהם ,אני נתקף בזעם פסיכוטי שבא ממניעים "פטריוטים" מסויימים .
אתם יהודים ,חבורת מגרגרי זרע משגלי כבשים שכמוכם ,תתגאו בזה .

לא כולנו יהודים.... :laughing:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:54.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ