ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הבדל בין העדות סקר (https://israelbody.com/showthread.php?t=2307)

ari 18-11-06 23:53

בוא נתחיל בזה שאין דבר כזה "גזע". (אלא אם אתם נאצים ודוגלים בתורת הגזע של היטלר..) כולנו שייכים לגזע\מין האנושי
השוני בין האנשים נובע מהמיקום הגאוגרפי והתנאים שבהם הם חיו.

זה לא קשור לנושא ^^ ואין לזה קשר לחיים, פשוט אני עושה עכשיו עבודת גמר על היטלר והמפלגה הנאצית אז שפכתי קצת חומר בשביל להראות משכיל :whistle:

אישית אני חושב שלאפרו-אמריקאים יש את הגנטיקה הכי טובה מבחינת הגודל ..
בין אשכנזים למזרחיים ההבדלים זניחים
ולאתיופים יש גנטיקה טובה לריצות מהירות, לפיתוח גוף לא .

Gamerrrrr 18-11-06 23:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ari
בוא נתחיל בזה שאין דבר כזה "גזע". (אלא אם אתם נאצים ודוגלים בתורת הגזע של היטלר..) כולנו שייכים לגזע\מין האנושי

זה לא קשור לנושא ^^ ואין לזה קשר לחיים, פשוט אני עושה עכשיו עבודת גמר על היטלר והמפלגה הנאצית אז שפכתי קצת חומר בשביל להראות משכיל :whistle:

תרצה או לא אבל המין האנושי מחולק לגזעים ורואים את זה, זה כמו כלבים, יש קוקר ספיינל ויש פיטבול

OMRI-TURBO 18-11-06 23:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ari

יוו איזה חכם אתה...!

OMRI-TURBO 18-11-06 23:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
תרצה או לא אבל המין האנושי מחולק לגזעים ורואים את זה, זה כמו כלבים, יש קוקר ספיינל ויש פיטבול

עזוב GAMER, אל תתחיל אפילו....
חבל על המאמץ ואני מדבר ברצינות.

Gamerrrrr 18-11-06 23:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
עזוב GAMER, אל תתחיל אפילו....
חבל על המאמץ ואני מדבר ברצינות.

אני חייב להסכים איתך
אני פורש למיטה

OMRI-TURBO 18-11-06 23:59

ציטוט:

אני חייב להסכים איתך
אני פורש למיטה

לילה טוב, מסכן הבחור הזה, הוא באמת משוכנע שגזע זה המצאה של הנאצים.
:ph34r:

Leo 19-11-06 00:00

רוסים הם לא אשכנזים , זה כמו לומר שפיליפינים ויפנים זה אותו דבר בגלל ששתיהם מאסיה והם מלוכסנים.
אבל יש הבדל ניכר בגנים בהתנהגות ובמראה

OMRI-TURBO 19-11-06 00:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
רוסים הם לא אשכנזים , זה כמו לומר שפיליפינים ויפנים זה אותו דבר בגלל ששתיהם מאסיה והם מלוכסנים.
אבל יש הבדל ניכר בגנים בהתנהגות ובמראה

מה אתה מבלבל את המוח תגיד לי! רוסים זה סופר אשכנזים כמו פולונים ושאר המזרח אירופאים.
רוסים זאת העדה האשכנזית הכי גדולה בארץ.

ari 19-11-06 00:03

אין דבר כזה גזעים .. יש את הגזע האנושי, ויש קבוצות שתיאמו לעצמם יכולות שמתאימים לאזור שבהם הם חיו

ובני אדם זה לא כמו כלבים .. בכלל לא ..

ari 19-11-06 00:06

ולספקנים, ויקיפדיה:

תאוריות מוקדמות התבססו על מאפיינים פנוטיפיים כוללניים, כגון צבע עור, ולא התבססו על מובחנות ביולוגית ממשית. כך, למשל, אפריקאי ויליד אוסטרלי יכלו להיחשב כשייכים ל"גזע השחור" למרות שאין להם מוצא משותף. הגדרות מאוחרות יותר הצביעו על מאפיינים ביולוגיים תורשתיים, שאינם חיצוניים בהכרח, כמופיעים בתדירות גבוהה יותר בקרב קבוצות אוכלוסייה מסוימות יותר מאשר באחרות, כבסיס לחלוקה לגזעים.
החל ממחצית המאה ה-20, בעקבות השפעתן ההרסנית של תורות גזע שונות, נמצא השימוש במונח גזע תחת מתקפה. הביקורת התמקדה בכך שיותר משהמונח מציין מהות כלשהי של "גזע", הוא משקף תהליך היסטורי של הבניה חברתית. היינו, החלוקה לגזעים היא מלאכותית, ומסתמכת על מאפיינים חיצוניים חסרי חשיבות, כך שלגזעים בבני אדם אין ממשות ביולוגית, אלא הם נוצרים ככאלה כתוצאה מתהליכים חברתיים, תרבותיים והיסטוריים.

OMRI-TURBO 19-11-06 00:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ari
אין דבר כזה גזעים .. יש את הגזע האנושי, ויש קבוצות שתיאמו לעצמם יכולות שמתאימים לאזור שבהם הם חיו

ובני אדם זה לא כמו כלבים .. בכלל לא ..

חחח לך לישון טוב?
זה בדיוק גזע, בדיוק כמו לכלבים לאנשים מגזעים שונים יש הבדלים שונים מאוד החל מגודל פיזי של המוח למערכות הורמנליות למבנה גולגולת לסת אוזניים אף עיניים ושלד. מחקרים גנטיים יכולים לפי השלד לדעת באיזה סוג של גזע מדובר ולפי גולגלת, אתה לא מבין כלום בגנטיקה, בבדיקה גנטית יכולים לזהות את הגזע שלך ועוד הרבה דברים.
תקרא את זה, זה מראה הבדלים אפילו בגודל המוח בין 3 גזעים ראשיים:
http://www.harbornet.com/folks/theed...shton/Race.htm

אחרי זה תקרא את זה:
http://en.wikipedia.org/wiki/Race_Di...n_Intelligence

אחרי זה את זה:
http://www.snpa.nordish.net/racesofeurope.htm

OMRI-TURBO 19-11-06 00:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ari
ולספקנים, ויקיפדיה:

תאוריות מוקדמות התבססו על מאפיינים פנוטיפיים כוללניים, כגון צבע עור, ולא התבססו על מובחנות ביולוגית ממשית. כך, למשל, אפריקאי ויליד אוסטרלי יכלו להיחשב כשייכים ל"גזע השחור" למרות שאין להם מוצא משותף. הגדרות מאוחרות יותר הצביעו על מאפיינים ביולוגיים תורשתיים, שאינם חיצוניים בהכרח, כמופיעים בתדירות גבוהה יותר בקרב קבוצות אוכלוסייה מסוימות יותר מאשר באחרות, כבסיס לחלוקה לגזעים.
החל ממחצית המאה ה-20, בעקבות השפעתן ההרסנית של תורות גזע שונות, נמצא השימוש במונח גזע תחת מתקפה. הביקורת התמקדה בכך שיותר משהמונח מציין מהות כלשהי של "גזע", הוא משקף תהליך היסטורי של הבניה חברתית. היינו, החלוקה לגזעים היא מלאכותית, ומסתמכת על מאפיינים חיצוניים חסרי חשיבות, כך שלגזעים בבני אדם אין ממשות ביולוגית, אלא הם נוצרים ככאלה כתוצאה מתהליכים חברתיים, תרבותיים והיסטוריים.

מה אתה מעתיק מ-WIKIPDIA, זה אתר שנכתב על ידי אנשים רגילים כל אחד יכול להוסיף שם ערכים.
רוצים שתחשוב שאין גזעים, תקרא את כל מה שהבאתי בלינקים אחרי זה תדבר.

ari 19-11-06 00:36

ציטוט:

מה אתה מעתיק מ-WIKIPDIA, זה אתר שנכתב על ידי אנשים רגילים כל אחד יכול להוסיף שם ערכים.
רוצים שתחשוב שאין גזעים, תקרא את כל מה שהבאתי בלינקים אחרי זה תדבר.

Trait Blacks Whites Orientals Brain Size: Cranial capacity 1,267 1,347 1,364 Cortical neurons (millions) 13,185 13,665 13,767 Intelligence: IQ test scores 85
(purebreds
in Africa, 70)
100
(Ashkenazi
Jews, 115)
106 Cultural Achievements Low High High
ההבדלים קיימים, אך זניחים
וההבדלים השונים אכן נובעים מהמיקום הגיאוגרפי . היהודים יותר משכילים- יותר שימוש במוח- IQ גבוה יותר, באפריקה התרבות השכלית פחות מפותחות - IQ נמוך יותר

אבל זה לא גזעים כמו כלבים \ חיות , זה אכן מבלבל ודורש חשיבה ומחקרים רבים בשביל לפענח את הסוגיה הזאת

העובדה שבעיניי גזעים לא קיימים לא באה מויקיפדיה, ראיתי וקראתי מאמרים ותוכניות רבות על הנושא .. ויקיפדיה זה הדבר הזמין היחיד שיש לי להראות לך כרגע

על כל מחקר ופרופסור שהבאת שטוענים שאכן יש גזעים שונים שהתפצלו מהמין האנושי , יקומו כמה וכמה מדענים שיטענו בדיוק אחרת

OMRI-TURBO 19-11-06 00:47

כן ראית תוכניות בטלויזיה המערבית וקראת ספרים של החברה המערבית, אני לא אכנס איתך עכשיו למדע המדינה יותר מדי אבל בקיצור ולעניין החברה הליברלית מאז הקמתה דוגלת בשיויון בין גזעים והעלמת כל מחקר או עדות להבדלים בין גזעים, כדי להראות שאנחנו כולנו אותו דבר(כן בטח).
בכל אופן בקשר ל-iq אתה אומר לי שזה קשור לסביבה, אני אומר שזה סביבה וגנים.
נניח וזה הסביבה,במקרה שזה סביבתי בלבד,כל בן אדם שלומד אותם שנים באותו עיר באותו בית ספר אמור להיות בעל Iq זהה. במחקר שהבאתי לך מראים 3 גזעים שחיים במדינות מפותחות ביותר בין אם זה אסייתים או לבנים ארופאים או שחורים בארה"ב, בכל אחד מהמקרים ואפילו אם מדובר ביהודים שחיים בתוך חברה ארופאית יש הבדל משעותי בין ה-iq שלנו לבין של הלבנים,ויש עשרות מחקרים שמראים את זה, בבקשה תסביר לי אם הגורם הוא רק סביבתי איך זה שבאותה מדינה ואותה חברה יש ללבנים Iq נמוך משל היהודים?
עכשיו נגיד שמצאת לזה תשובה מה שלא יקרה, המחקר שלי מראה הבדלים במאפיינים הפיזיים של המוח, ככה שאיזה בית ספר הוא היה או אם הוא גדל בדרום העיר או בצפון העיר אולי יכולים להראות הבדלים ב-iq אבל לא בתכונות פיזיות של המוח או גודל המוח למשל.
אתה גם יכול לראות הבדלים הורמונליים ועוד מליון דברים.
זה שמבחינה גנטית בני אדם דומים זה עדיין לא אומר שאין גזעים, זה פשוט אומר שההבדל הוא זניח יותר מאשר גזעים של קופים למשל או לא יודע של מה.
זה עדיין לא מבטל את העובדה שבני אדם לא שווים החל מהמאפיינים הפיזיים עד לשכליים.
תקרא את כל הלינקים שהבאתי,יקח לך לפחות כמה ימים עד לראשון.
אחרי זה תגיב.

SuzukiR 19-11-06 00:57

צודק

ציטוט:

כולם! אתה בדקת??
זה שרואים בסרטים כושי סוס כי צריך מישהו שהוא שחור ושהוא בחור גדול, במקרה וזה יהיה שומר ראש נאצי יחפשו לבן, במקרה ירצו שומר ראש איטלקי יחפשו איטלקי סוס נקודה.

בנקודה הזאת
גימר צודק

דרך אגב עומרי אם אתה הולך לכנסת יש לך תקול שלי חחחחח
אתה ממש חכם מה אתה לומד?<

ari 19-11-06 01:26

ציטוט:

כן ראית תוכניות בטלויזיה המערבית וקראת ספרים של החברה המערבית, אני לא אכנס איתך עכשיו למדע המדינה יותר מדי אבל בקיצור ולעניין החברה הליברלית מאז הקמתה דוגלת בשיויון בין גזעים והעלמת כל מחקר או עדות להבדלים בין גזעים, כדי להראות שאנחנו כולנו אותו דבר(כן בטח).
בכל אופן בקשר ל-iq אתה אומר לי שזה קשור לסביבה, אני אומר שזה סביבה וגנים.
נניח וזה הסביבה,במקרה שזה סביבתי בלבד,כל בן אדם שלומד אותם שנים באותו עיר באותו בית ספר אמור להיות בעל Iq זהה. במחקר שהבאתי לך מראים 3 גזעים שחיים במדינות מפותחות ביותר בין אם זה אסייתים או לבנים ארופאים או שחורים בארה"ב, בכל אחד מהמקרים ואפילו אם מדובר ביהודים שחיים בתוך חברה ארופאית יש הבדל משעותי בין ה-iq שלנו לבין של הלבנים,ויש עשרות מחקרים שמראים את זה, בבקשה תסביר לי אם הגורם הוא רק סביבתי איך זה שבאותה מדינה ואותה חברה יש ללבנים Iq נמוך משל היהודים?
עכשיו נגיד שמצאת לזה תשובה מה שלא יקרה, המחקר שלי מראה הבדלים במאפיינים הפיזיים של המוח, ככה שאיזה בית ספר הוא היה או אם הוא גדל בדרום העיר או בצפון העיר אולי יכולים להראות הבדלים ב-iq אבל לא בתכונות פיזיות של המוח או גודל המוח למשל.
אתה גם יכול לראות הבדלים הורמונליים ועוד מליון דברים.
זה שמבחינה גנטית בני אדם דומים זה עדיין לא אומר שאין גזעים, זה פשוט אומר שההבדל הוא זניח יותר מאשר גזעים של קופים למשל או לא יודע של מה.
זה עדיין לא מבטל את העובדה שבני אדם לא שווים החל מהמאפיינים הפיזיים עד לשכליים.
תקרא את כל הלינקים שהבאתי,יקח לך לפחות כמה ימים עד לראשון.
אחרי זה תגיב.

אני לא שולל את זה שיכול מאוד להיות שאתה צודק
ראיתי את שני צדדי המטבע, ובחרתי כבר במה להאמין, ואני בספק אם זה ישתנה בקרוב.

אין לי את הזמן או את הרצון כרגע להתעמק בזה ולקרוא את מה שהבאת (שד"א אני לא חושב שיקח לי ימים..אני קורא באנגלית דיי טוב אבל זה כבר נושא אחר), אבל תודה רבה על הדיון, אם לא היו כלולות בו העלבות כלפי בתחילת הנושא הייתי נהנה ממנו יותר :blush:
שבוע טוב

OMRI-TURBO 19-11-06 01:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי S u z u k i R g s x
בנקודה הזאת
גימר צודק

דרך אגב עומרי אם אתה הולך לכנסת יש לך תקול שלי חחחחח
אתה ממש חכם מה אתה לומד?<

תודה שאתה חושב שאני חכם,יחסת לזמן שאני לומד אני באמת חכם.
התחלתי ללמוד לפני חודש ומשהו.
אני עושה תואר משולב במדע המדינה/יחסים בין לאומיים +היסטוריה.

OMRI-TURBO 19-11-06 01:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ari
אני לא שולל את זה שיכול מאוד להיות שאתה צודק
ראיתי את שני צדדי המטבע, ובחרתי כבר במה להאמין, ואני בספק אם זה ישתנה בקרוב.

אין לי את הזמן או את הרצון כרגע להתעמק בזה ולקרוא את מה שהבאת (שד"א אני לא חושב שיקח לי ימים..אני קורא באנגלית דיי טוב אבל זה כבר נושא אחר), אבל תודה רבה על הדיון, אם לא היו כלולות בו העלבות כלפי בתחילת הנושא הייתי נהנה ממנו יותר :blush:
שבוע טוב

אני מצטער לא התכוונתי להעליב, אתה לא הראשון שאומר לי את זה.
כניראה שאני בלי לשים לב כותב מהר בהתהלבות ולפעמים אני מגזים.

SuzukiR 19-11-06 13:04

כל הכבוד לך

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
תודה שאתה חושב שאני חכם,יחסת לזמן שאני לומד אני באמת חכם.
התחלתי ללמוד לפני חודש ומשהו.
אני עושה תואר משולב במדע המדינה/יחסים בין לאומיים +היסטוריה.

כל הכבוד לך!
הלוואי ואני יכלתי לילמוד ...
אבל אני כבר לא יכול

תצליח עומרי ולפי איך שאתה מגיב לכל ההודעות פה אני בטוח שתסיים בהיצטינות אחי !
וגם יש לך מסה לא רעה ביכלל

OMRI-TURBO 19-11-06 13:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי S u z u k i R g s x
כל הכבוד לך!
הלוואי ואני יכלתי לילמוד ...
אבל אני כבר לא יכול

תצליח עומרי ולפי איך שאתה מגיב לכל ההודעות פה אני בטוח שתסיים בהיצטינות אחי !
וגם יש לך מסה לא רעה ביכלל

תודה רבה שוב:jockey:
המאסה כבר הספיקה לרדת קצת יוצא לי ללכת פעמיים בשבוע למכון..:cry_1:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:50.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ