![]() |
ציטוט:
החיילים בצבאות היו יותר חזקים מהם והיו גם משוריינים אז הם פיתחו אומנויות לחימה של הגנה עצמית. הבעיה העיקרית ביישום הדברים הנ"ל היא שכשיש מצב אמת זה לא טבעי לבן אדם להשתמש בטכניקות כ"כ מסובכות והוא יכול לעשות רק דברים בסיסיים שקל מאוד לזכור אותם. זה למה קרב מגע יעיל כ"כ. ומה אם מול מייק טייסון היה בא נזיר שגדל על הר פוג'י אבל הוא גם אכול סטרואידים והוא גם 110 קילו על 180 ס"מ? מה אז היה קורה? |
ציטוט:
זה עוצמה אדירה מידי בשביל הפנים האנושיות |
אפי, אתה מדבר פה על קרב זירה.
בקרב רחוב אל תספיד כל כך מהר את ברוס לי (58 קילו על 1.70, 5 אחוז שומן. ~ ) הבנאדם הזה כל כך מהיר, קטנה לביצים של טייסון, וno tyson. |
הייתי 9 שנים בג'יו ג'יסטו, שזה משלב כמה אומנויות לחימה יחד. יש קרבות קרקע, קרקע עמידה, עמידה לבד, בקיצרו הכל.
מאוד אהבתי, אבל כבר נמאס. התחלתי בגיל 6 וחצי, עד גיל 15 וחצי. בכל מקרה, מאחר וזו אומנות שמשלבת הרבה דברים יחד ולא משהו סולו, שווה לך ללמוד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני יודע שבקרב רחוב הכל הולך וחובה לעשות את זה אבל בכל זאת.... |
ציטוט:
אפילו לא טרחתי לרשום על איזה אמנות אני ממליץ, כי זה די ברור :) Muay Boran ! אבל לך תמצא בית ספר אמיתי לזה, אפילו בתאילנד מספרם ספור. http://www.libreriadeportiva.com/ima...8496492875.jpg http://www.muaythai-fighting.com/ima...i-elbows-1.jpg http://www.muaythai-fighting.com/ima...g-Peek-Hak.jpg |
ציטוט:
חח קרעת לי את התחת מייק טייסון לא שקל 110 בשיא הוא שקל 90 על 1.82 שנית אם כבר להשוות הכי טוב זה את האחים קליצ'קו 112 קילו על 2 מטר יש להם בוקס הרבה יותר חזק משל טייסון מה גם שהוא הפסיד 6 פעמים ופעמיים ללא הכרעה ולזה שאמר שאי אפשר להחזיק מול אגרוף שלו אם הוא הפסיד ופעמיים בלי הכרעה זאת אומרת שאפשר כמובם אם אתה ממש טוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
וטייסון לא היה לו אגרוף חזק???? הוא היה מסיים קרבות אליפות תוך שניות אנשים קנו כרטיס ב100 דולר לא הספיקו להיתמקם כמו שצריך בכיסא והקרב ניגמר בגיל 15 הוא אולי שקל 90 בגיל 15 הוא ניראה כמו ביריון בן 20 ואם קול של ילדה בת 10 |
אגרוף קלאסי זה בן זונה.
אגרוף קלאסי זה באמת קרב כמו שצריך, בלי יותר מידי פוזות וטכניקות מיוחדות. זה גם נותן לך הכי הרבה בטחון כי זה מאד פרקטי בשטח. |
ציטוט:
היה לו אגרוף של 950 קילו לולדימיר קליצ'קו היד החלשה שלו היא 1000 קילו הוא לא היה מסכיים כל קרב כזה מהר יש לו קרבות ששרדו איתו בכיף 8 סיבובים אז אל תדבר שטוויות ואנשים לא קנו כרטיס במאה דולר כרטיסים עלו הרבה יותר |
ציטוט:
והוא היתפרסם ביזכות הנוקאוטים המהירים שלו, והכוח היוצא דופן שלו! |
ציטוט:
בסדר הרבה התפרסמו ככה תאמין לי האחים קליצ'קו הרבה יותר חזקים והנוקאווטים שלהם מהירים הרבה יותר יש קרבות שמסתיימים איך שהם התחילו |
ציטוט:
הבוראן כולל כל מיני תנועות עם שמות של חיות, נלחמים בו בלי כפפות, כולל נגיחות, מרפקים, נעילות, קרקע. זה דבר מאוד מורכב. היה גם קרבות זירה של מואי בוראן, כשבמקום כפפות משתמשים בחבלים שמרחו עליהם שרף של עץ ועל זה שברי זכוכיות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה זה קשור טייסון עשה כאילו מהפכה פעם אז מכירים אותו קליצ'קו הם עכשוויים |
ציטוט:
דבר שני אני אישית לא ממש אוהב את האחים קליצ'קו ולא רק אני יש לי הרבה חברים מתחום האגרוף (חלקם רוסים, חלקם קווקזים) שלא תגיד הם ישראל ושונאים אותם או משו רובם יותר אהב תקרבות של טייסון בשיא מאשר של ויטאלי ואח שלו ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ