ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   שאלה|גוף גיטרה??יש תמונה (https://israelbody.com/showthread.php?t=22746)

OhadB 31-10-07 17:02

פשוט זה בולט כי כמעט אין לך מסת שריר בגוף פשוט תתאמן רגיל ועל כתפיים ו גב חזק במיוחד . ואז יהיה טוב.

Hasa 31-10-07 17:16

ולהתאמן גם על כתפיים ואלכסונים?

OhadB 31-10-07 18:10

ואי תתאמן על הכל

ThaiB0X 31-10-07 18:13

All you need is squat, deadlift and bench press

toxicity 31-10-07 18:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X

all u need is to stfu and shuve that hardcore deep up ur ass

Antonator1 31-10-07 18:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
all u need is to stfu and shuve that hardcore deep up ur ass

כן, נכון - הוא צריך לעשות פרפר לסיבים הפנימיים של החזה החיצוני, כבל עליון בשיפוע 63 מעלות בשביל הראש הקצרצר של הבייספס וכבל תחתון לאזור העליון של הרומבואיד התחתון והוא מסודר. כדי למצות כמה שיותר טוב את פוטנציאל הגדילה - אין ברירה אלא לחרוש על סקוואט, דדילפט, בנץ', מיליטארי, רואוז, מתח כפיפות ופשיטות מרפקים עם מוט ארוך וW ותרגילים כאלה.

Danzig 31-10-07 19:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
כן, נכון - הוא צריך לעשות פרפר לסיבים הפנימיים של החזה החיצוני, כבל עליון בשיפוע 63 מעלות בשביל הראש הקצרצר של הבייספס וכבל תחתון לאזור העליון של הרומבואיד התחתון והוא מסודר. כדי למצות כמה שיותר טוב את פוטנציאל הגדילה - אין ברירה אלא לחרוש על סקוואט, דדילפט, בנץ', מיליטארי, רואוז, מתח כפיפות ופשיטות מרפקים עם מוט ארוך וW ותרגילים כאלה.

הממ לא, אבל בסגנון.

PcGunMan 31-10-07 20:09

רגע שניה זה בן או בת?:ohmy: רציני?

Logout 31-10-07 20:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
רגע שניה זה בן או בת?:ohmy: רציני?

לפי מה שאני זוכר לבנות יש שדיים..

Cortex 31-10-07 20:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout
לפי מה שאני זוכר לבנות יש שדיים..

לא לכולם ..

Antonator1 31-10-07 20:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
הממ לא, אבל בסגנון.

כאילו בעיקרון הגישה הזאת של לעבוד רק עם מוטות באיזה 2 תרגילים זה באמת לא נכון. אני בעד הארדקור - אבל כמו שאמרת, הארדקור עד המוות לא עובד הכי טוב בבודיבילדינג. אבל זה עדיין לא אומר שצריך להסתמך על מכונות. הנקודה שלי היא שצריך גם לשלב תרגילים כמו מסור, לחיצת דאמבלים בשכיבה, פשיטות מרפקים וכפיפות מרפקים עם דאמבלים. להוסיף מעט לג אקסטנשן, מעט פלייס וככה בעיקרון. זה גם אימון הארדקור בלי הגזמות ועם גיוון. מה גם שאם את כל הסטים לשרירים גדולים כמו רגליים, גב וחזה תעשו באמצעות סטים כבדים של דדליפט, סקוואט ובנץ' - אפשר להזמין קדישא כבר עכשיו.

tomerA 31-10-07 20:45

זה רק אני או זה שנראה כאילו הבטן לא קשורה לגוף?
זה נראה כמו המותניים של הבנות...
זה יעבור כאשר הכתפיים יגדלו.

Hasa 31-10-07 20:53

כמה זמן יקח שהכתפיים יגדלו וזה יעבור?

Ronush 31-10-07 21:34

מותניים רחבות, כנס לתקופה של עליה במסה עם דגש רציני על גב/כתפיים/טרפזים.

Danzig 31-10-07 21:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
כאילו בעיקרון הגישה הזאת של לעבוד רק עם מוטות באיזה 2 תרגילים זה באמת לא נכון. אני בעד הארדקור - אבל כמו שאמרת, הארדקור עד המוות לא עובד הכי טוב בבודיבילדינג. אבל זה עדיין לא אומר שצריך להסתמך על מכונות. הנקודה שלי היא שצריך גם לשלב תרגילים כמו מסור, לחיצת דאמבלים בשכיבה, פשיטות מרפקים וכפיפות מרפקים עם דאמבלים. להוסיף מעט לג אקסטנשן, מעט פלייס וככה בעיקרון. זה גם אימון הארדקור בלי הגזמות ועם גיוון. מה גם שאם את כל הסטים לשרירים גדולים כמו רגליים, גב וחזה תעשו באמצעות סטים כבדים של דדליפט, סקוואט ובנץ' - אפשר להזמין קדישא כבר עכשיו.

חס וחלילה מכשירים :ohmy:

Antonator1 31-10-07 21:45

המכשירים היחידים שיש בהם תועלת זה פולי עליון ולג אקסטנשן.

Hasa 31-10-07 21:48

כמה זמן יקח שהכתפיים יגדלו וזה יעבור?
כאילו שהמותניים לא יהיו כאלו רחבות?

yonip 31-10-07 21:49

שמעו כמה שאתם מזלזלים במכשירים , אני לא מבין מה הקטע
סתם דוגמא לחיצת חזה במכונה, טווח תנועה יותר ארוך , עובד אחלה על החזה, גם אני עושה תמכשיר הזה ( גיל נתן לי ) ..

עריכה :
hasa מזה השאלה המפגרת הזאת? כמה שתשקיע אחי! אם תאכל טוב ותעלה משקל תוך חודשים תראה הבדל, ותוך חצי שנה זה נעלם לך אם תשקיע ממש ! .

P-a-n-1-c 31-10-07 21:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X

אחי התקשרו מהבלוקבאסטר אתה מאחר כבר בשבוע.. תחזיר את הסרט שאתה חי בו

Antonator1 31-10-07 22:01

התקשרו מכלי זמר...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:58.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ