ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אני שונא כש... (https://israelbody.com/showthread.php?t=21698)

Yoshi-Moto 16-10-07 21:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
תכלס, המכון הוא מכון אימונים - אז למה לעזאזל מרשים לכל החתיכות חרא האלה להיכנס למכון ולבזבז את הזמן והמקום של מי שמתאמן?! שיעשו שכיבות סמיכה בבית ואז ילכו לעיר לדבר אחד עם השני... צריך לחוקק איזה משהו.

כסף!

Antonator1 16-10-07 21:07

אני מתעב את האנשים שלכל סוג אימון או ספורט שקיים ממציאים במה זה פוגע - אבל מבחינתם לגרבץ מול הטלוויזיה עם סיגריות שיוצאות לו כבר מהתחת כל היום זה בסדר ולא פוגע בכלום.

Ratm 16-10-07 21:07

אולי מישהו אמר את זה..
אבל הדבר הכי מעצבן שיש זה שמישהו שלא מבין כלום בחדר כושר רואה אותך עושה סקוואט או איזה כפיפות מרפקים עם מוט W בעמידה ואומר שזה פוגע בגב..

Ferrari F430 16-10-07 21:52

חח הרוב נכון ..
אהבתי את השני:jockey:

slim shady 16-10-07 22:02

ציטוט:

אני מתעב את האנשים שלכל סוג אימון או ספורט שקיים ממציאים במה זה פוגע - אבל מבחינתם לגרבץ מול הטלוויזיה עם סיגריות שיוצאות לו כבר מהתחת כל היום זה בסדר ולא פוגע בכלום.

מונ'..... אחד המעצבנים..

אני יגיד לכם מה עוד מעצבן.. לא קשור לBB
כששומעים אנשים מבוגרים מדברים על נושא כלשהוא ולא מפסיקים אבל לא מפסיקים לקטר כמה שזה לא כמו שהיה פעם ופעם היה יותר טוב והיום זה כבר לא טוב... זה משהו על כל נושא הם עושים את זה...
"איך הדור של היום לא יודעים להשתין... פעם היינו רצים בלילה 20 קומות בשביל להגיע לשירותים שהיו משותפים לכל הבניין והיו מסריחים ומלוכלכים... אייזה כיף היה? היום הדור של היום לא יודע לחרבן.. פשוט כואב הלב" סעעעעמממעממק תחזרו בזמן יחארות מה אתם מתבכיינים כל הזמן...:diractor: לא טוב לכם החיים היום תלכו לגור עם האיימיש... סעעממק זה יכול להטריף אותי ההתבכיינות שלהם...

look 16-10-07 22:07

אני הכי שונא את אלה:
מה אתה קונה אבקת חלבון ? זה לא בריא. תאכל ביצה במקום.

Logout 16-10-07 22:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
מונ'..... אחד המעצבנים..

אני יגיד לכם מה עוד מעצבן.. לא קשור לBB
כששומעים אנשים מבוגרים מדברים על נושא כלשהוא ולא מפסיקים אבל לא מפסיקים לקטר כמה שזה לא כמו שהיה פעם ופעם היה יותר טוב והיום זה כבר לא טוב... זה משהו על כל נושא הם עושים את זה...
"איך הדור של היום לא יודעים להשתין... פעם היינו רצים בלילה 20 קומות בשביל להגיע לשירותים שהיו משותפים לכל הבניין והיו מסריחים ומלוכלכים... אייזה כיף היה? היום הדור של היום לא יודע לחרבן.. פשוט כואב הלב" סעעעעמממעממק תחזרו בזמן יחארות מה אתם מתבכיינים כל הזמן...:diractor: לא טוב לכם החיים היום תלכו לגור עם האיימיש... סעעממק זה יכול להטריף אותי ההתבכיינות שלהם...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרוט אתה.... חח כן גם אצלי אני שומע הרבה עד כמה פעם היה יותר טוב והילדות הייתה הרבה יותר יפה שבימקום לשבת מול המסך הינו משחקים בחוץ קלאס ותופסת...(הם שחכו לציין שהם שיחקו את זה ב40 מעלות בלי צל ובלי ברזיות לשתיה ....תענוג אה?!)

אשכנזי 16-10-07 22:11

מעצבן שהאתר נופל בממוצע כל 5 שניות

slim shady 16-10-07 22:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרוט אתה.... חח כן גם אצלי אני שומע הרבה עד כמה פעם היה יותר טוב והילדות הייתה הרבה יותר יפה שבימקום לשבת מול המסך הינו משחקים בחוץ קלאס ותופסת...(הם שחכו לציין שהם שיחקו את זה ב40 מעלות בלי צל ובלי ברזיות לשתיה ....תענוג אה?!)

אתה נגנב אחי אני יושב בבית איזה יום ושומע ברדיו אצל אבא שלי איזה שני מבוגרים מתווכחים "פעם היינו הולכים לתיאטרון לראות הצגות או שהייינו הולכים לראות סרט.. היום הנוער של היום הולך לקולנע".... נוווווו..??? וווו??? זה פחות טוב כייייייייייי.........??
כמעט הבאתי בעיטה לרדיו... שונא ת'בכיינים האלה...
בכלל אחד הדברים הכי מעצבנים זה אנשים בכיינים...

Logout 16-10-07 22:46

ציטוט:

אתה נגנב אחי אני יושב בבית איזה יום ושומע ברדיו אצל אבא שלי איזה שני מבוגרים מתווכחים "פעם היינו הולכים לתיאטרון לראות הצגות או שהייינו הולכים לראות סרט.. היום הנוער של היום הולך לקולנע".... נוווווו..??? וווו??? זה פחות טוב כייייייייייי.........??
כמעט הבאתי בעיטה לרדיו... שונא ת'בכיינים האלה...
בכלל אחד הדברים הכי מעצבנים זה אנשים בכיינים...

חח מי הולך לקולנוע?! מורידים למחשב XD

Antonator1 16-10-07 22:49

או שיש בכללי את הזקנות האלה (שאגב נראה לי שכל מה שהן עושות בחיים זה לנסוע באוטובוס מתחנה לתחנה) שפשוט מקטרות על כל דבר שיש בעולם.

slim shady 16-10-07 22:53

ציטוט:

או שיש בכללי את הזקנות האלה (שאגב נראה לי שכל מה שהן עושות בחיים זה לנסוע באוטובוס מתחנה לתחנה) שפשוט מקטרות על כל דבר שיש בעולם.

אתה נגנב אחי... פה בקרית אתא הם שעירות מסריחות צעקניות (עם קול גבוהה ורוסי כבד)
הם נכנסות לאוטובוס... מביאות לך ת'בית שחי לעין... מתיישבות ספסל לידך וכל הנסיעה... "למה לשים תיק על מושב יש אנשים רוצים לשבת זה לא קופטובוס פרטי שלך!!"- יבת זונה אנחנו היחידים על האוטובוס !!!
זיינות שכל כאלה אפשר להשתגע..

Shir =] 16-10-07 22:53

ציטוט:

חח מי הולך לקולנוע?! מורידים למחשב XD

" אחח הנוער של היום...פעם היינו רואים צ'ארלי צ'פלין במקרן שחור לבן, היום כבר לא מזיזים ת'תחת מהמסך :P

Logout 16-10-07 22:59

ציטוט:

הם נכנסות לאוטובוס... מביאות לך ת'בית שחי לעין... מתיישבות ספסל לידך וכל הנסיעה... "למה לשים תיק על מושב יש אנשים רוצים לשבת זה לא קופטובוס פרטי שלך!!"- יבת :):):):) אנחנו היחידים על האוטובוס !!!

חחחחחחחחחח מיליון אחוז קרה לך כזה דבר אתה יושב ליד זקנה באוטובוס עכשיו היא נושמת בכבדות כזאתי ואתה נושם לפי הנשימות שלה רק כדי שהיא לא תוציא אויר ואתה בדיוק תישאב אותו חח..:laughing:

Antonator1 16-10-07 23:01

ציטוט:

הם נכנסות לאוטובוס... מביאות לך ת'בית שחי לעין... מתיישבות ספסל לידך וכל הנסיעה... "למה לשים תיק על מושב יש אנשים רוצים לשבת זה לא קופטובוס פרטי שלך!!"- יבת :):):):) אנחנו היחידים על האוטובוס !!!

היום כל האוטובוס היה מלא בדרך לבסיס ושכבתי שם במעבר עם התיק ככרית. ואז כשהתפנה מקום ליד איזו חכמה בלילה אני בא מתיישב לידה, מכוון על עצמי את המזגן. שלב ראשון, היא סוגרת לי את המזגן ומתלוננת שאני מכוון את זה עליה בכוונה ואז אחרי שתי דקות היא באה ביציאה "שמע, שנינו די גבוהים - אין פה מספיק מקום, אז אולי תקום". איך אתה היית מגיב על כזה דבר?!

look 16-10-07 23:03

ציטוט:

אחי נסיעה פה עולה 4.70 אז עולה זקנה מאחורי ושילמתי 5 שקל, עכשיו הבת זונה לא רוצה לחכות שאני אקבל עודף מתחילה לצעוק עלי
"מה ההיגיון בלהביא 5 שקלים אם אתה יודע שנסיעה זה 4.70 ?! פעם הבאה תדע לארגן את הכסף שלך יותר נכון !"

והכי מעצבן אלה
אתה בפיצריה נגיד
אתה שם לעצמך מוזיקה בפלא
יש את אלה, צצים משום מקום, מילה לא הוציאו אליך לפני באים בשיא העצבים "טוב אתה לא רוצה לכבות את זה ?!?! יש פה עוד אנשים חוץ ממך !!!"
יא בן זונה מה אני אמור לקרוא לך ת'מחשבות ?!

slim shady 16-10-07 23:03

ציטוט:

חחחחחחחחחח מיליון אחוז קרה לך כזה דבר אתה יושב ליד זקנה באוטובוס עכשיו היא נושמת בכבדות כזאתי ואתה נושם לפי הנשימות שלה רק כדי שהיא לא תוציא אויר ואתה בדיוק תישאב אותו חח..:laughing:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא רק זקנות...
יש את אלה שלא שמו דורדוראנט עוד מימי הממלוקים בארץ... כל הדרך אתה עם היד על האף.. עד שהוא מרים יד לצלצל בפעמון ואז אתה מוצא את עצמך בבית חולים שניידר אחרי 18 שנות קומה.. :mellow:

Shir =] 16-10-07 23:05

ציטוט:

חחחחחחחח קרה לי מלא פעמים! אוחח כזה מגעיל. או שמישהו שהרגע עלה לאוטובוס יושב לידך כולו מזיע מתנשף, גולש לכסא שלך, מרים ידיים כדי להתסדר..ו....הוא לובש גופיה. :mellow: :ohmy:

ShaySE 16-10-07 23:05

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא רק זקנות...
יש את אלה שלא שמו דורדוראנט עוד מימי הממלוקים בארץ... כל הדרך אתה עם היד על האף.. עד שהוא מרים יד לצלצל בפעמון ואז אתה מוצא את עצמך בבית חולים שניידר אחרי 18 שנות קומה.. :mellow:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח

מה שנכון נכון! :basketball:

look 16-10-07 23:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shir =]
חחחחחחחח קרה לי מלא פעמים! אוחח כזה מגעיל. או שמישהו שהרגע עלה לאוטובוס יושב לידך כולו מזיע מתנשף, גולש לכסא שלך, מרים ידיים כדי להתסדר..ו....הוא לובש גופיה. :mellow: :ohmy:

הכי מגעיל שהוא לובש חולצה גם מסריח וגם שתי בוריסים כאלה גדולים מתחת לבית שחי..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ