![]() |
ציטוט:
כסף! |
אני מתעב את האנשים שלכל סוג אימון או ספורט שקיים ממציאים במה זה פוגע - אבל מבחינתם לגרבץ מול הטלוויזיה עם סיגריות שיוצאות לו כבר מהתחת כל היום זה בסדר ולא פוגע בכלום.
|
אולי מישהו אמר את זה..
אבל הדבר הכי מעצבן שיש זה שמישהו שלא מבין כלום בחדר כושר רואה אותך עושה סקוואט או איזה כפיפות מרפקים עם מוט W בעמידה ואומר שזה פוגע בגב.. |
חח הרוב נכון ..
אהבתי את השני:jockey: |
ציטוט:
אני יגיד לכם מה עוד מעצבן.. לא קשור לBB כששומעים אנשים מבוגרים מדברים על נושא כלשהוא ולא מפסיקים אבל לא מפסיקים לקטר כמה שזה לא כמו שהיה פעם ופעם היה יותר טוב והיום זה כבר לא טוב... זה משהו על כל נושא הם עושים את זה... "איך הדור של היום לא יודעים להשתין... פעם היינו רצים בלילה 20 קומות בשביל להגיע לשירותים שהיו משותפים לכל הבניין והיו מסריחים ומלוכלכים... אייזה כיף היה? היום הדור של היום לא יודע לחרבן.. פשוט כואב הלב" סעעעעמממעממק תחזרו בזמן יחארות מה אתם מתבכיינים כל הזמן...:diractor: לא טוב לכם החיים היום תלכו לגור עם האיימיש... סעעממק זה יכול להטריף אותי ההתבכיינות שלהם... |
אני הכי שונא את אלה:
מה אתה קונה אבקת חלבון ? זה לא בריא. תאכל ביצה במקום. |
ציטוט:
|
מעצבן שהאתר נופל בממוצע כל 5 שניות
|
ציטוט:
כמעט הבאתי בעיטה לרדיו... שונא ת'בכיינים האלה... בכלל אחד הדברים הכי מעצבנים זה אנשים בכיינים... |
ציטוט:
|
או שיש בכללי את הזקנות האלה (שאגב נראה לי שכל מה שהן עושות בחיים זה לנסוע באוטובוס מתחנה לתחנה) שפשוט מקטרות על כל דבר שיש בעולם.
|
ציטוט:
הם נכנסות לאוטובוס... מביאות לך ת'בית שחי לעין... מתיישבות ספסל לידך וכל הנסיעה... "למה לשים תיק על מושב יש אנשים רוצים לשבת זה לא קופטובוס פרטי שלך!!"- יבת זונה אנחנו היחידים על האוטובוס !!! זיינות שכל כאלה אפשר להשתגע.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
"מה ההיגיון בלהביא 5 שקלים אם אתה יודע שנסיעה זה 4.70 ?! פעם הבאה תדע לארגן את הכסף שלך יותר נכון !" והכי מעצבן אלה אתה בפיצריה נגיד אתה שם לעצמך מוזיקה בפלא יש את אלה, צצים משום מקום, מילה לא הוציאו אליך לפני באים בשיא העצבים "טוב אתה לא רוצה לכבות את זה ?!?! יש פה עוד אנשים חוץ ממך !!!" יא בן זונה מה אני אמור לקרוא לך ת'מחשבות ?! |
ציטוט:
יש את אלה שלא שמו דורדוראנט עוד מימי הממלוקים בארץ... כל הדרך אתה עם היד על האף.. עד שהוא מרים יד לצלצל בפעמון ואז אתה מוצא את עצמך בבית חולים שניידר אחרי 18 שנות קומה.. :mellow: |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שנכון נכון! :basketball: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ