ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   חבר'ה קבלו חידה משהו נחמד (https://israelbody.com/showthread.php?t=20689)

r0y 03-10-07 22:31

חחחחחח ברור שתזיז אבל אם תשנה את השעה בשעון ל 7 בבוקר לא אומר שיהיה 7 בבוקר בחוץ..

Mad_dog 03-10-07 22:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
חחחחחחח כןןן
בגלל זה כל חודש מוצאים ספריי חדש ועדיין לא עובד

הדבר שישאר בסוף העולם יהיה הגוקים מרחפים בחלל מציקים לחיזרים

מוטי 03-10-07 22:31

טוב אז צדקתי בעצם נראה לי חח

מה הפרס? P:

IGOR 03-10-07 22:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
חחחחחח ברור שתזיז אבל אם תשנה את השעה בשעון ל 7 בבוקר לא אומר שיהיה 7 בבוקר בחוץ..

למה לא? הרי היה את השעונים האלה של הצל.יענו היו מראים את השעה על החול או משהו כזה..

r0y 03-10-07 22:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mad_dog
הדבר שישאר בסוף העולם יהיה הגוקים מרחפים בחלל מציקים לחיזרים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
RUNNING IS FOR GIRLS

Mad_dog 03-10-07 22:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מוטי
טוב אז צדקתי בעצם נראה לי חח

מה הפרס? P:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...96%D7%9E%D7%9F

תאורתית אפשרי מעשי עדיין לא כשיהיה מחשב הקוואנטים נוכל :)

סוליקו 03-10-07 22:33

בואו נעשה על הבן אדם שפרסם את החידה התקפת מוניטין שלילי ..ונחזיר את צ"י + הספרטים + נבקש עזרה מהמנהלים שיעיפו לו גם באן .... אולי אז יכנע ויגלה לנו

r0y 03-10-07 22:34

מסובך מדיי
זה עדיין לא עונה על השאלה..מה קורה שהם נפגשים?

adamz0r 03-10-07 22:34

חחחחח בקיצור אני רואה השתגעתם אני יגלה תתשובה...כמה שטויות רשמתם יאו חור השחור שמש זיבי....
תקשיבו טוב
התשובה היא : לא הגיוני שיהיו שתי חפצים בעולם בו זמנית שאחד מהם בלתי ניתן להזזה ואחד בלתי ניתן לעצירה..רק אחד מהם יכול להתקיים בו זמנית..כי לדוגמא :
אם יש משהו ביקום שבלתי ניתן להזזה אז באותו רגע אין שום דבר שהוא בלתי ניתן לעצירה..ולהיפך

r0y 03-10-07 22:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
בואו נעשה על הבן אדם שפרסם את החידה התקפת מוניטין שלילי ..ונחזיר את צ"י + הספרטים + נבקש עזרה מהמנהלים שיעיפו לו גם באן .... אולי אז יכנע ויגלה לנו

:):):):) כולם לתת לו שליילי שיהיה לו כוכב אדום חחח

r0y 03-10-07 22:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי adamz0r
חחחחח בקיצור אני רואה השתגעתם אני יגלה תתשובה...כמה שטויות רשמתם יאו חור השחור שמש זיבי....
תקשיבו טוב
התשובה היא : לא הגיוני שיהיו שתי חפצים בעולם בו זמנית שאחד מהם בלתי ניתן להזזה ואחד בלתי ניתן לעצירה..רק אחד מהם יכול להתקיים בו זמנית..כי לדוגמא :
אם יש משהו ביקום שבלתי ניתן להזזה אז באותו רגע אין דבר שהוא בלתי ניתן לעצירה..ולהיפך

איך ידעתי שתיהיה תשובה מפגרתת יואו

סוליקו 03-10-07 22:35

ציטוט:

תקשיבו טוב
אם יש משהו ביקום שבלתי ניתן להזזה אז באותו רגע אין דבר שהוא בלתי ניתן לעצירה..ולהיפך

יאפססס כבר אמרו את זהההה ..היתה אומר לנו

וכנראה פחדת מההודעה שלי אא ?? סתכל אחד מעליך :sbb4:

עכשיו כולם כפיים בשבילי ...כי הזהרתי אותכם שתהיה תשובה מפגרת

מוטי 03-10-07 22:36

אז לא צדקתי??

סעמק איתך חח

P:

IGOR 03-10-07 22:36

מה אתה סטלןןןןןןןןןןןןןןןן בדוק אתה מת מצחוק עלינו.כבר אמרו את זה 645645645 פעם.

Mad_dog 03-10-07 22:37

ציטוט:

יאפססס כבר אמרו את זהההה ..היתה אומר לנו

וכנראה פחדת מההודעה שלי אא ?? סתכל אחד מעליך :sbb4:

עכשיו כולם כפיים בשבילי ...כי הזהרתי אותכם שתהיה תשובה מפגרת

:clap: :clap:

adamz0r 03-10-07 22:37

חחחח סוליקו זה שאין לך מוח זה לא אומר שהתשובה מפגרת..זה אומר שאתה מפגר..אני אישית חושב שהתשובה מאוד חכמה..ועובדה שאף אחד לא התקרב כולם השתגעו עם עצמם במשך 10 עמודים

סוליקו 03-10-07 22:38

ציטוט:

מצטט שוב את ההודעה שלי ..אני עדיין לא וותרתי על ההצעה ..עכשיו רק בגלל בהתשובה הזאת אין צורך שיכנע פשוט נתפיץ אותו

חחח סתם אחי

IGOR 03-10-07 22:38

ציטוט:

:):):):) סוליקו זה שאין לך מוח זה לא אומר שהתשובה מפגרת..זה אומר שאתה מפגר..אני אישית חושב שהתשובה מאוד חכמה..ועובדה שאף אחד לא התקרב כולם השתגעו עם עצמם במשך 10 עמודים

אתה רציני? אמרו את התשובה הזו כבר!

Mad_dog 03-10-07 22:38

ציטוט:

:):):):) סוליקו זה שאין לך מוח זה לא אומר שהתשובה מפגרת..זה אומר שאתה מפגר..אני אישית חושב שהתשובה מאוד חכמה..ועובדה שאף אחד לא התקרב כולם השתגעו עם עצמם במשך 10 עמודים

כולם הבינו שאין כזה דבר שיתקים בו זמית אבל ניסו אולי יש איזה טריק בשאלה

adamz0r 03-10-07 22:39

אף אחד לא אמר את התשובה כל אחד סתם זרק מה הוא חושב..תצטט לי מישהו שתואם ת'תשובה שלי פחות או יותר

שאותי שאלו את זה ישר אמרתי זה לא הגיוני שדבר כזה יקרה..ואמרו לי שאני קרוב ואז הכיתי את הבנאדם שהביא ת'חידה עד זוב דם והוא גילה לי וראיתי שממש הייתי קרוב חחח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ