![]() |
חחחחחח ברור שתזיז אבל אם תשנה את השעה בשעון ל 7 בבוקר לא אומר שיהיה 7 בבוקר בחוץ..
|
ציטוט:
|
טוב אז צדקתי בעצם נראה לי חח
מה הפרס? P: |
ציטוט:
|
ציטוט:
RUNNING IS FOR GIRLS |
ציטוט:
תאורתית אפשרי מעשי עדיין לא כשיהיה מחשב הקוואנטים נוכל :) |
בואו נעשה על הבן אדם שפרסם את החידה התקפת מוניטין שלילי ..ונחזיר את צ"י + הספרטים + נבקש עזרה מהמנהלים שיעיפו לו גם באן .... אולי אז יכנע ויגלה לנו
|
מסובך מדיי
זה עדיין לא עונה על השאלה..מה קורה שהם נפגשים? |
חחחחח בקיצור אני רואה השתגעתם אני יגלה תתשובה...כמה שטויות רשמתם יאו חור השחור שמש זיבי....
תקשיבו טוב התשובה היא : לא הגיוני שיהיו שתי חפצים בעולם בו זמנית שאחד מהם בלתי ניתן להזזה ואחד בלתי ניתן לעצירה..רק אחד מהם יכול להתקיים בו זמנית..כי לדוגמא : אם יש משהו ביקום שבלתי ניתן להזזה אז באותו רגע אין שום דבר שהוא בלתי ניתן לעצירה..ולהיפך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יאפססס כבר אמרו את זהההה ..היתה אומר לנו וכנראה פחדת מההודעה שלי אא ?? סתכל אחד מעליך :sbb4: עכשיו כולם כפיים בשבילי ...כי הזהרתי אותכם שתהיה תשובה מפגרת |
אז לא צדקתי??
סעמק איתך חח P: |
מה אתה סטלןןןןןןןןןןןןןןןן בדוק אתה מת מצחוק עלינו.כבר אמרו את זה 645645645 פעם.
|
ציטוט:
|
חחחח סוליקו זה שאין לך מוח זה לא אומר שהתשובה מפגרת..זה אומר שאתה מפגר..אני אישית חושב שהתשובה מאוד חכמה..ועובדה שאף אחד לא התקרב כולם השתגעו עם עצמם במשך 10 עמודים
|
ציטוט:
מצטט שוב את ההודעה שלי ..אני עדיין לא וותרתי על ההצעה ..עכשיו רק בגלל בהתשובה הזאת אין צורך שיכנע פשוט נתפיץ אותו חחח סתם אחי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אף אחד לא אמר את התשובה כל אחד סתם זרק מה הוא חושב..תצטט לי מישהו שתואם ת'תשובה שלי פחות או יותר
שאותי שאלו את זה ישר אמרתי זה לא הגיוני שדבר כזה יקרה..ואמרו לי שאני קרוב ואז הכיתי את הבנאדם שהביא ת'חידה עד זוב דם והוא גילה לי וראיתי שממש הייתי קרוב חחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ