![]() |
ציטוט:
עם שעון שמצלצל כל 3 שעות חחחחחחחחח |
מילא תמונה של ג'אי אבל מרוב שלא יצא מהבית הוא מנסה להתחיל עם ילדות פה מהפורום שזה עוד יותר עצוב.
|
ציטוט:
אני נורא אוהב את הפוזה הנאורה והמתנשאת הזאת שסיגלת לעצמך אני לא יודע מאיפה אתה חושב שיש לך את הזכות להעביר עליי ביקורת לרמה של "להוריד אותי לקרקע" אבל שיבוסם לך ברמה המקצועית ? בפורום יותר מיש לי את היכולת יש לי גם את הסמכות לסתום לך את הפה ,אני בוחר שלא להישתמש באופציה למחוק לך את ההודעות כי אני מנסה להראות פה בגרות ,מצד שני נראה לי שזאת פריבילגיה שלא מגיע לך ... וחביבי ,אתה יכול לקרוא את כל המאמרים בעולם ,ולהיות הבן אדם הכי משכיל בעולם ....אבל פוץ נשאר פוץ . |
ציטוט:
שוב ,הבעיה היא לא עם העובדה שהם לא אוהבים פיתוח גוף ,אומנם זה מוזר לי (מה לעשות,אני דפוק בראש בקטע הזה ) אבל זאת זכותם ,הבעיה היא שהם באים והורסים שירשורים שקשורים לתחרויות. |
ציטוט:
איפה הוא בדיוק רשם משהו אישי נגדך? |
חברה חברה:אני יושב בבית אוכל,מתאמן,יושן מסודר !
אתם:יוצאים לשתות,לא מתאמנים,שונאים את הספורט : מה אתם עושים פה ??????????? |
ציטוט:
עזוב אח שלי ,זה וויכוח עקר יש להם זכות להיות פה כי הם עוסקים בספורט הבעיה היא בצורה שהם מבטאים את עצמם ואיפה שהם עושים את זה . |
ציטוט:
אז לא כולם רוצים לראות את זה...מזה מפריע לך? |
ציטוט:
תקרא קצת מאחורה תבין את העניין. ציטוט:
|
אולי חלאס עם זה ? מה אתם בני 4 ? אתם סתם רבים כשכל צד לא ישנה לשני את הדעה לעולם.
|
ציטוט:
|
טוב חג שמח לכולםhttp://www.israelbody.com/images/icons/icon12.gif
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
קח את הקללות שלי באיזי .. |
אז רגע לא הבנתי, ג'אי לוקח? :basketball:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
DDDeeeeeeeeeexxxxxxxtttttteeeeeeeeeerrrrrrr JJJJJJJaaaaaaaaccccccccccccccckkkkkkkkssssssoooooo ooonnnnnnnn |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ