ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מי נשאר עד 4? [או מתעורר] (https://israelbody.com/showthread.php?t=20211)

r0y 29-09-07 16:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ועכשיו אחרי שנרגעתי נגיב לך:
אני מבזבז זמן?? אני שמעדיף לצאת לבלות לתפוס איזה בחורה במועדון או אתה שיושב בבית עם סטופר וחזה עוף בתוך צלחת ותמונה של ג'אי על הקיר??

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עם שעון שמצלצל כל 3 שעות חחחחחחחחח

Moshe 29-09-07 16:00

מילא תמונה של ג'אי אבל מרוב שלא יצא מהבית הוא מנסה להתחיל עם ילדות פה מהפורום שזה עוד יותר עצוב.

arbel2 29-09-07 16:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
אני לא מתאמן כי אני לא יכול להתאמן זה לא כי אני לא רוצה אז בשביל לזיין בשכל לפני שיודעים משהו צריך לברר.
בקשר ללצאת עם חברים ושאר העניינים , תשאר בבית תאכל עוד ארוחה מעניין כשתגיע לגיל 30 כמה חברים ישארו לך בשעת צרה (או שאתה כזה "סוס" שאתה לא צריך אף אחד? ,סופרמן..).
אני לא יושב בבית אני יושב בעבודה , ואני לא קורא מאמרים כל היום אלא אני עובד ויש לי חיים מעבר , בזמני החופשי אני מתעניין ומתעדכן , לעומתך,
יום טוב גם לך.

ואז יפרק שריר בתא המעצר:flowers:

אני נורא אוהב את הפוזה הנאורה והמתנשאת הזאת שסיגלת לעצמך
אני לא יודע מאיפה אתה חושב שיש לך את הזכות להעביר עליי ביקורת לרמה של "להוריד אותי לקרקע"
אבל שיבוסם לך

ברמה המקצועית ? בפורום יותר מיש לי את היכולת יש לי גם את הסמכות לסתום לך את הפה ,אני בוחר שלא להישתמש באופציה למחוק לך את ההודעות כי אני מנסה להראות פה בגרות ,מצד שני נראה לי שזאת פריבילגיה שלא מגיע לך ...

וחביבי ,אתה יכול לקרוא את כל המאמרים בעולם ,ולהיות הבן אדם הכי משכיל בעולם ....אבל פוץ נשאר פוץ .

arbel2 29-09-07 16:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahaflol
1. לא יכניסו פיתוח גוף לאולימפיאדה כי זה לא ספורט, האימונים לתחרות הם הספורט, לא התחרות עצמה. להכניס פיתוח גוף לאולימפיאדה= להכניס דוגמנות לשם. אין פה נימה של זלזול, פשוט אין לזה מקום שם.
2. דימי, גם מתחרים בענפי ספורט אחרים באולימפיאדה לוקחים חומרים, אתה לא יכול להגיד שבין התחרויות הם נקיים.
3. אין לי כוונה להתחרות או להגיע לרמה כזו, ואני לא נהנה מהתחרויות, ופה אני, משה ודימי מסכימים, אבל אני יכול להבין את מי שאוהב את התחום הזה ובאמת נהנה לראות תחרויות, גם אם זה לא הדבר המלהיב ביותר בעולם.
4. מערכת הפורומים הזו, פרט לפורום הזה ספציפי, אינה נועדה רק למפתחי גוף תחרותיים או למתעניינים בתחום הזה מבחינה תחרותית. אז לשאול אותנו מה אנחנו עושים פה זה טיפשי. אני אפילו אנחש, אולי בהגזמה, שרוב הלקוחות של גיל, גם אלה שבאים לייעוץ וגם אלה שמזמינים באתר, לא מעוניינים בגוף ברמה תחרותית גבוהה. אז תסלקו אותם מהפורום?
5. איך אפשר לא להעריך את ההטבעה הספונטנית של וינס קרטר באולימפיאדה כשהוא קופץ מעל שחקן בגובה 2.20?
6. כנראה שהאתר יקרוס.

שוב ,הבעיה היא לא עם העובדה שהם לא אוהבים פיתוח גוף ,אומנם זה מוזר לי (מה לעשות,אני דפוק בראש בקטע הזה ) אבל זאת זכותם ,הבעיה היא שהם באים והורסים שירשורים שקשורים לתחרויות.

Elevation 29-09-07 16:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
אני לא מתאמן כי אני לא יכול להתאמן זה לא כי אני לא רוצה אז בשביל לזיין בשכל לפני שיודעים משהו צריך לברר.
בקשר ללצאת עם חברים ושאר העניינים , תשאר בבית תאכל עוד ארוחה מעניין כשתגיע לגיל 30 כמה חברים ישארו לך בשעת צרה (או שאתה כזה "סוס" שאתה לא צריך אף אחד? ,סופרמן..).
אני לא יושב בבית אני יושב בעבודה , ואני לא קורא מאמרים כל היום אלא אני עובד ויש לי חיים מעבר , בזמני החופשי אני מתעניין ומתעדכן , לעומתך,
יום טוב גם לך.

ואז יפרק שריר בתא המעצר:flowers: , וזה ממש לא נגרר לפסים אישיים פשוט אני לא סובל שסותמים או מנסים לתסום לי את הפה.

איפה הוא בדיוק רשם משהו אישי נגדך?

Bodybuilder 29-09-07 16:04

חברה חברה:אני יושב בבית אוכל,מתאמן,יושן מסודר !

אתם:יוצאים לשתות,לא מתאמנים,שונאים את הספורט : מה אתם עושים פה ???????????

arbel2 29-09-07 16:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder

עזוב אח שלי ,זה וויכוח עקר
יש להם זכות להיות פה כי הם עוסקים בספורט
הבעיה היא בצורה שהם מבטאים את עצמם ואיפה שהם עושים את זה .

r0y 29-09-07 16:05

ציטוט:

גמני יושב ואוכל ומתאמן וישן אבל יוצאים גם..לא רק מי שמכור לזה יכול להיות בפורום..
אז לא כולם רוצים לראות את זה...מזה מפריע לך?

Moshe 29-09-07 16:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
איפה הוא בדיוק רשם משהו אישי נגדך?

עזוב נו מה אני ילד קטן יתחיל להצביע לך עכשיו על א ב ג
תקרא קצת מאחורה תבין את העניין.

ציטוט:

זה שאתה חסר חיים לא אומר שכולנו צריכים להיות כאלה , ואמרתי לך את זה בשפה הכי נקייה שיכלתי לומר לך את זה , כי אתה בעצמך הודת בזה.

Mazoz3 29-09-07 16:06

אולי חלאס עם זה ? מה אתם בני 4 ? אתם סתם רבים כשכל צד לא ישנה לשני את הדעה לעולם.

bode 29-09-07 16:06

ציטוט:

אחי אני גם שרוט על הספורט הזה , אבל אני יוצא מהבית לעיתים קרובות ואני גודל די טוב..

Bodybuilder 29-09-07 16:07

טוב חג שמח לכולםhttp://www.israelbody.com/images/icons/icon12.gif

Mazoz3 29-09-07 16:08

ציטוט:

חג שמח אחי

Bodybuilder 29-09-07 16:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bode
אחי אני גם שרוט על הספורט הזה , אבל אני יוצא מהבית לעיתים קרובות ואני גודל די טוב..

אני רק ניסיתי להגיד שמי שבאמת אוהב את מה שהוא עושה יבתר על דברים אחרים למען הספורט הזה !

Dino Psaras 29-09-07 16:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
למה אתה חושב שאני ממורמר? , אף פעם לא אהבתי פיתוח גוף כמה שהוא מיוצג זה לא חדש , פשוט לא פתחתי את הפה .
אבל עכשיו זה ממש עובר כל גבול שילדים קמים לי ב4 בבוקר לראות תזבל הזה

יא חתיכת מסכן שיקומו לראות מה שבא להם אתה לא צריך לפתוח ת'ג'ורה שלך פה עליהם יא new basa boy של הפורום.

קח את הקללות שלי באיזי ..

P-a-n-1-c 29-09-07 16:09

אז רגע לא הבנתי, ג'אי לוקח? :basketball:

Moshe 29-09-07 16:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
יא חתיכת מסכן שיקומו לראות מה שבא להם אתה לא צריך לפתוח ת'ג'ורה שלך פה עליהם יא new basa boy של הפורום.

קח את הקללות שלי באיזי ..

אני אקח את זה כביקורת בונה :bot:

benwin21 29-09-07 16:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 3li
בסוף התחרות יגידו :

and the winner of the two thousand and seven mister olympia is....
the next name u hear
will be the winner of the 2007 mr olympia :
mister

DDDeeeeeeeeeexxxxxxxtttttteeeeeeeeeerrrrrrr
JJJJJJJaaaaaaaaccccccccccccccckkkkkkkkssssssoooooo ooonnnnnnnn

P-a-n-1-c 29-09-07 16:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי benwin21

DDDeeeeeeeeeexxxxxxxtttttteeeeeeeeeerrrrrrr
JJJJJJJaaaaaaaaccccccccccccccckkkkkkkkssssssoooooo ooonnnnnnnn

מה אתה קשור? חחחחחחחח

Dino Psaras 29-09-07 16:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
אני אקח את זה כביקורת בונה :bot:

בא לי לירות בך :bot:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:43.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ