ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   דדליפט ובנט אובר ראוז (https://israelbody.com/showthread.php?t=19567)

r0y 29-09-07 18:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
הכל טוב.

ftw זה for the win :)

ברור שהכל טוב אבל אצל מי השריר עבודה הראשי הוא הרגליים?

- Idan - 29-09-07 18:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
עכשיו תורי כי אני עוד מסתבך...איזה מהם עובד הכי טוב על הרגליים?אצל מי השריר העיקרי הוא הרגליים ולא האמס?

תודה

האמס זה חלק מהרגליים (ירך אחורית).

בדד ליפט קלאסי יש לך יותר עבודה על ירך קדמית מפני שיש יותר כפיפה בברך.

Bullet 29-09-07 18:40

אם כבר בדדליפט עסקנו, למישהו יש עצה מה לעשות עם המוט ששורט את השוקיים בדדליפט קלאסי? אני לא יכול ככה... זה כואב ומפריע להתרכז בתרגיל עצמו.

ThaiB0X 29-09-07 18:42

I hate the term Romanian Deadlift. A great strength coach once said, "I was doing those before I knew where Romania was."

- Idan - 29-09-07 18:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
אם כבר בדדליפט עסקנו, למישהו יש עצה מה לעשות עם המוט ששורט את השוקיים בדדליפט קלאסי? אני לא יכול ככה... זה כואב ומפריע להתרכז בתרגיל עצמו.

מתרגלים לזה. היתה תקופה שלא היו לי שיערות בחלק הזה של השוק למשך מס' חודשים. זה היה נראה כאילו אני עושה שעווה רק בחלק הזה. אבל אתה גם לא חייב להצמיד כל כך. אם זה יהיה 2 מ"מ פחות או יותר זה לא ישנה מבחינת התרגיל.

עריכה:
הפתרון הכי טוב זה טרנינג ארוך. עכשיו גם ככה נכנס החורף.

r0y 29-09-07 18:43

אז בגלל שאני עושה סקווט כדאי רומני שעובד פחות על הירך הקדמית שעובדת כבר בסקווט?או שבכל זאת כדאי לעשות קלאסי שעובד על שתיהם בגלל שזה Fbw

P-a-n-1-c 29-09-07 18:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי boris19
פאניק זה רומני http://www.youtube.com/watch?v=cs-wO...elated&search=

תנסה בהתחלה רק עם מוט אולימפי (ללא משקל), ושמישהוא ישגיח עליך שאתה עולה עם גב ישר. (בכללי מבצע נכון את התרגיל)
רק תקופף טיפה פחות תברכיים ממה שמוצג בסרטון

תרגיל חובה בכל תוכנית

ככה אני עושה, אבל חשבתי שזה קלאסי..
אפשר סירטון של קלאסי?

Bullet 29-09-07 18:44

ציטוט:

I hate the term Romanian Deadlift. A great strength coach once said, "I was doing those before I knew where Romania was."

אולי, אבל השם הומצא כשאיזה מאמן אמריקאי אולימפי בא לרומניה וראה ספורטאים עושים את התרגיל כדי לתרגל את השלב האחרון לפני הfirst pull של הclean, אז הוא שאל "איך קוראים לתרגיל הזה?" והספורטאים שלא ידעו מה הם עושים אילתרו משהו כמו "אמממ.... דדליפט רומני?"

- Idan - 29-09-07 18:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
אז בגלל שאני עושה סקווט כדאי רומני שעובד פחות על הירך הקדמית שעובדת כבר בסקווט?או שבכל זאת כדאי לעשות קלאסי שעובד על שתיהם בגלל שזה Fbw

בסקוואט גם ההאמס עובדים, אז איך שלא תסובב את זה משהו יראה "מיותר" כביכול. הכי טוב לדעתי באימון FBW לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע ולהכניס דד ליפט פעם אחת בשבוע (כמו 5x5), כאשר באותו יום של הדד ליפט להוריד את העצימות של הסקוואט.

r0y 29-09-07 18:50

אהה אוקיי סבבה...ואיזה סוג דד ליפט לעשות..?בתור אחד שאמור להשלים את הסקווט בעצימות הנמוכה?

ThaiB0X 29-09-07 18:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
בסקוואט גם ההאמס עובדים, אז איך שלא תסובב את זה משהו יראה "מיותר" כביכול. הכי טוב לדעתי באימון FBW לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע ולהכניס דד ליפט פעם אחת בשבוע (כמו 5x5), כאשר באותו יום של הדד ליפט להוריד את העצימות של הסקוואט.

בסקוואט מלא אתה מתכוון...
בסקוואט מקביל או יותר גרוע מזה העבודה שלו זניחה

Bullet 29-09-07 18:59

ציטוט:

בסקוואט מלא אתה מתכוון...
בסקוואט מקביל או יותר גרוע מזה העבודה שלו זניחה

יש לי הרגשה שהדפסת את Starting strength ושאתה קורא אותו בנסיעות אוטובוסים ורכבות

ThaiB0X 29-09-07 19:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
יש לי הרגשה שהדפסת את Starting strength ושאתה קורא אותו בנסיעות אוטובוסים ורכבות

:laugh: :laugh: :laugh:

האמת שרציתי להדפיס, אבל זה 251 עמודים :ohmy:

r0y 29-09-07 19:12

חחחחחחחח
כדאי לקרוא אותו..זה דיי קשה קראתי איזה 7 דפים והתחלתי להתייאש..דיי חופרים שמה על מה שלא צריך
טאיבוקס הסומו דד ליפט עובד לך טוב על הרגליים?

ThaiB0X 29-09-07 19:15

כל דדליפט יעבוד לך טוב על כל הגוף, עצם הפעולה של הרמת משקל מת מהקרקע ופריקתו.
אני מרגיש חזק את ההאמס בסומו.

r0y 29-09-07 19:19

רוצה לתת לי כמה עצות בקשר לעשייה שלו?

Danzig 29-09-07 19:20

מה יהיה איתכם אנשים :wiggle:

r0y 29-09-07 19:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
מה יהיה איתכם אנשים :wiggle:

מה קרה?

Danzig 29-09-07 19:25

חשבתי נגמר העניין עם הדד ליפט

P-a-n-1-c 29-09-07 19:27

לא הבנתי את הקטע בדדליפט רומני, הרי אם זה בסדר לא להרים מהקרקע בכל חזרה אז למה זה בכל זאת dead lift ?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:56.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ