![]() |
ציטוט:
:helpsmilie: אתה משוכנע במה שאתה אומר אחי?? הנה דוגמא למאמר של רמי ירון: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=2 ואני מצטט: ישנה עוד "בעיה" אחת והיא שמתחת לפופיק שריר ה"קוביות" (הישר בטני) נמצא מתחת לשלושת השרירים האחרים, ולכן בד"כ הקוביות העליונות (מעל הפופיק) בולטות יותר, וקשה ל"הוציא" קוביות בולטות מתחת לפופיק. |
ציטוט:
שריר הבטן הוא שריר אחד שמופרד ע"י גידים כמובן שלכל אחד הגידים מפרידים בצורה אחרת.. אחד קוביות מבולגנות השני קוביות ישרות לאחד אין צורה של קוביות לשני יש. |
12 זה עדיין לא משהו.. שאתה עושה חיטוב אתה אמור לשאוף להגיע ל8 אחוזי שומן..
כולה יוצאים לך 2 ורידים בידיים.. אבל כן אפשר לראות שאתה מתחטב יפה ^_^ |
חיטוב קטלני אחי
מסה נחמדה |
נראה פיצוץ גבר.
אני במקומך הייתי מתחיל מסה, חבל על הזמן שאתה מבזבז בחיטוב הזה. |
דנדין
איפה אתה מתאמן, בבית או בחדרכושר? הבנתי שאתה בצבא, מה המקצוע שלך, מה אתה עושה בצבא, ואיך היציאות? אני מתגייס עוד מעט ורוצה לדעת איך אפשר לשלב בין השניים. לגביי החיטוב שלך - אין מילים פשוט מרשים מאוד. אחלה אתה המשך כך. |
יפה מאוד אחי !
|
ציטוט:
תודה רבה אחי |
ציטוט:
כן אחי ממש בתקופה הקרובה אני יבצע את המעבר... תודה על תגובתך!:mellow: |
ציטוט:
אני מתאמן בבית אחי עכשיו ממש קל לי כי אני במיוחדת.. בכל מקרה עכשיו עברתי בסיס באותה גיזרה ובבסיס החדש יש סוג של חצי כושר דבר שיאפשר לי להתקדם.. בכל אופן אני משרת כלוחם חפ"ק מג"ד דבר שבסטנדרד מאוד קשה להתאמן איתו כי הזמנים ממש שונים בין יום ליום.... היציאות שלי חמשושים שבת ל2-3 טחינה משהו אבל עוד שנה משתחרר... מתי אתה מתגייס? ולאן אולי אני יוכל לעזור לך ולתת מה טיפים בשילוב אימון וצבא (לא פשוט אם אתה לא על בסיס ימיות) בכל מקרה שיהיה בהצלחה |
ציטוט:
תודה רבה גבר כיף לקבל פירגונים :jockey: |
ציטוט:
דבר שאני זה שאתה מצליח לפתח וואחד גופה וגם, תוך כדי השירות זה ממש מרשים. יציאות לא משהו חח, חשבתי שאתה עושה יומיות ומנוי בחדר כושר אזרחי... חשבתי. אני מתגייס בסביבות נוב'. לצערי אני ג'ובניק כלל צהלי - בן יחיד בלי חתימה................... |
ציטוט:
|
יפה מאוד אחי חיטוב מעולה! גם יש מאסה טובה!
רק תעלה עוד טיפה במאסה ואתה תיהיה מייקל לואיס הבא! :p |
ציטוט:
:):):):) זה מהסיבה שכל מי שמגיב להודעות שלי אני מעריך את זה ומרגיש צורך לרשום לו תודה אישית חיחי!!!! וכן אחי כמו שכבר נחפר פה אוטוטו מסה מסה מסה!!!!!!!!!! |
ציטוט:
אם תיהיה ג'וסניק יש מצב טוב מאוד שתיהיה כל ים בבית ותוכל להתעמל במכון ככל שתרצה דבר שממש יקל עלייך בשילוב של צבא עם אימונים.. בכל מקרה אחי בהצלחה עם גיוסך ותעביר את השירות בקלי קלות! |
ציטוט:
:jockey: תודה רבה אחי.... חח נמאס לי לראות תפריסה שלך זה גורם לי לקנא:sbb4: |
ציטוט:
|
ציטוט:
בחיים לא שמעתי על הדבר הזה. זה גם לא נראה לי הגיוני בעליל. |
וואו אחי אם הייתי חברה שלך..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ