![]() |
ואתה מתחת ל10 אחוז אני בטוח אתה על 8 בערך מאד חטוב אלכסונים Abs הכל לדעתי אתה על 8 בערך אלא אם השומן מצטבר אצלך נניח ברגליים בעיקר ,ולא באיזור הבטן חזה אז בערך 9..אתה על ה8-9 בחיים לא 10 חטוב רצח
|
ציטוט:
תודה רבה אח שלי |
ציטוט:
אתה חושב אחי? |
חיטוב יפה אחשלי
|
חמור על
|
בונא מה הולך פה יא חרמנים לא הולך לכם עם נקבות בפורום אז עוברים צד?! חחחחחח
לפותח הפוסט גוף מעולה פרופורציות ממש טובות וגם חטוב מאוד! |
ציטוט:
תודה רבה אחי!!! |
ציטוט:
אני יקח את זה כמחמאה מאוד מאוד מחמיאה :blush: מה שכן תיהיה עוד גדילה עבודה רבה לפניי :flowers: |
ציטוט:
חחח הבעיה שאין יותר מדי נקבות חחחחח.... בכל מקרה תודבה רבה מאוד אחי כייף לקרוא תגובה שכזאת.. נ.ב ממש ממש התלהבתי מהפריסה בחתימה שלך.. מרשים ביותר קבל ח"ח |
כמה אחוזי שומן אתה זה נראה לי סתם מתחזה :\
|
ציטוט:
הם מתחזים לבחורים עם תמונות שלא שלהם? גאוני |
ציטוט:
כזה דבר עוד לא שמעתי... מה אתה חושב שיש לי זמן כל היום לפקסם הודעות ולענות לפוסט הזה כשזה בעצם לא אני??? מה עובר עלייך.. בכל מקרה אם אינך מאמין כי זה אני אוכל להוכיח בכל דרך שתרצה.... :jockey: יום מקסים שיהיה |
ציטוט:
:):):):) כןם מאמי זה תחביב אצלי! :clap: |
ציטוט:
|
רואים מבנה בנשרמוטה. אין דברים כאלה. עכשיו אתה דיי רזה לדעתי. אני אישית חושב שגם ככה זה ממש יפה אבל אחרי תקופת מסה יפה אתה תראה חייתי.
|
ציטוט:
תודה רבה אחי... גם אני חושב ככה... :flowers: נעבוד על זה |
תאכלס אחי, יש לך גוף של דוגמן! גוף פצצה ואסטטי!
מה המטרה שלך? בודי בילדר? או למשוך בנות גוף יפה דוגמן וכאלה?חח |
ציטוט:
קיצר אחי יש לך מזל וגם יכולת. כבוד לך. |
ציטוט:
חחח וזה נכון שיש אנשים עם מזל..תראה איזה קוביות יפות יש לו..לא כמו שלי! שלי נראות כמו פאזל מגעיל כזה..=/ =[ |
ציטוט:
תודה רבה אח שלי... אני באמת עובד הרבה על אסטטיקה.. שיזוף דילול שיערות וכו'... המטרה שלי כרגע היא גוף יפה דוגמן אמרת... אם סיום הצבא.. אני יכנס יותר לבאדיבילינג אני לא מתיימר להיות מפלצת אנושית אלא לגדול פיזית עם מראה חטוב שזה השאיפה שלי.... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ