![]() |
ציטוט:
גם כן ההחלטיות של המדינה שלננו.... |
|
ציטוט:
חזק. |
תודה על היחס:cry_1: :cry_1:
|
בעוד כשעה יכריע בית הדין הארצי אם תהיה שביתה (הם כבר יושבים שם 5 שעות המטומטמים)
|
לא תיהיה...חחחח
עושים תשלט הזה כל שנה לא?חח עדיין יפהה |
וורטקס יקיר, מה נסגר בנושא?
ואיתן, התמונה הזו קיימת מאז שאני נכנסתי למערכת החינוך, לפני כ47 שנים. |
ציטוט:
|
תקציר של מה שאני מרגיש אחרי הכותרת של ההודעה הזאת-
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאא |
ציטוט:
|
ציטוט:
כנראה עדיין דנים בזה. |
עזבו אותי באמא שלכם, אני עדיין בהכחשה. :boxing:
|
כוסעמק אין לי כוח לבית ספר
אמן שביתה איזה חודש |
כל שנה מחדש אותה הרגשה זין שנגמר החופש
החופש פשוט חמק לי מהידיים,כל החופש עבדתי כמו בני ישראל במצריים לפחות עשיתי ימבה כסף,יצא לי לבלות עם מס' בנות יפהיפיות ו...בהצלחה לכולם בשנה הקרובה תמיד תסתכלו על הצד החיובי(לא שאני ככה חח) למשל במקום לומר איזה זין נגמר החופש תיהיו בראש של אולי יבאו איזה כמה כוסיות לביה"ס ונראה להן את החיטוב המוצלח שעברנו מקרוב או למשל לפגוש מלא חברים שלא נפגשנו איתם מלא זמן למרות שתמיד השורה התחתונה תיהיה איזה זין שנגמר החופש:flowers: |
חחח מה אתם בוכים על לימודים
אני מתגייס עוד פחות משבועיים |
הלוואי עליי לחזור לבית ספר במקרה שלי זה צבא!!!!
יאללה עוד שנה לסבל!!! ואז הטיול הגדול |
הדבר היחדי שאני מצטער שלא עשיתי בבצפר זה בעית
הייתי ילד טוב |
החופש עבר מהר אחושרמוטה רק בגלל שהספקתי לעשות פול דברים
|
לא תהיה שביתה כנראה:
http://news.walla.co.il/?w=//1160579 זהו, הסתיים החופש!!! סוף סוף, אחרי קריעת תחת של הרבה לימודים כל היום!, אימונים, אוכל ובקושי שעות שינה.. אחרי שחיקה רצינית, שזה לא נקרא חופש! זה נקרא פשוט מאוד עבודה של 12 שעות 4 פעמים בשבוע!! אחרי חפירות באוניברסיטה על מתמ' דיסקרטית ואלגברה לינארית... אחרי 10 תרגילי בית להגשה, שאת כולם העתקתי מחבר וקיבלתי על כולם מעליו.. אחרי מרצה מסומם, שרק פותח את הבוקר, ומרצה דבה, שרושמת במהירות של טורבו.. אחרי שיעמום רצח!!!!!!!!!! אני שמח להודיע, סוף סוף חוזרים ללימודים!!!!!!! ישששששששששששששששש מערכת לא קלה, אפילו קשה תהיה לנו... אבל העיקר, לא לראות את האוניברסיטה הזאת כמעט כל יום!!! איזה כיףףףףףףףףףףף!!! :blush: |
^חרשן
אני כל החופש התמסטלתי חח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ