![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, יש מלא מורעלים ואם היה משתלם לבוא לצבא, תאמין לי שאנשים היו מסתכלים על הגיוס בצורה אחרת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל ליתר דיוק 270 בערך. |
סוגרזזה ובן,פה זה לא בעיה למצוא,אבל ההיגיון אומר שמתוך 50 מיליון גברים,יותר קל להוציא 500 אלף כדי לבנות צבא,מאשר להוציא 500 אלף ממיליון אנשים בלחץ.
ובגלל הגודל שלהם הם יותר עשירים,ויש יותר אנשים שמשתלם להם להיות בצבא כי אין להם ברירה אחרת וכו',אתם מבינים תכוונה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נו ומה זה עוזר שהוא אומר את זה??
משתמט טמבל ומכוער. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ולתקשורת יש חלק גדול בזה,שמאלנים בני זונות,מציגים תערבים בתור שוחרי שלום וקדושים מעונים,זבל של ממשלה,זבל תקשורת,אבל בתור ישראלים אנחנו רגילים לזה אז למה להתלונן? אל תדאגו,מחר נקום לעוד יום של עצבים/קיפוח/ממשלה זבל/וכל אחד ימשיך את זה כאהבת נפשו.. |
אני חושב שיש המון, הרבה יותר מדי תשומת לב ציבורית לעניין המשתמטים שהוא בכלל לא קרוב להיות אחת מהבעיות הרציניות של המדינה הזו, בעוד שהבעיות הרציניות לא מקבלות מספיק תשומת לב.
|
עם כמה שאני שונא משתמטים,והם זונות הומואים שצריך להרוג אותם,אני חושב שאנשים מלמעלה מנסים להסיט מעצמם את צומת הלב,ואת האחריות לשערוריה שיש במדינה הזאת,ולבעיות של הצבא,הגעתי למסקנה הזאת בגלל שנזכרתי ששמעתי קרוב שלי בעל דרגה גבוהה מאוד בצבא,ודיברנו על איזה מישהו שעושה בעיות בצבא,אז הוא אמר,שיעשה בעיות יגיע למשפט ויעיפו אותו,לצבא יש כמעט עודף בחיילים והם זורקים חיילים,זה לא הצבא של פעם שהיה נלחם על כל חייל.
בקיצור השרלילות למעלה מנסים להזיז מעצמם את צומת הלב,ואת המחדלים שהם גרמו החבורת אפסים האלה. שאולמרט ימח שמו וזכרו,ידאג קודם לחיילים שכבר יש לו,ולא ישלח אותם למות אחרי שכבר הגיעו להפסקת אש(מלחמת לבנון),ואחרי זה שידאג לגייס עוד חיילים לצבא. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עדיף לעשות משהו פחות קיצוני, הרי המדינה הזאת היא בכל זאת דמוקרטית. |
ציטוט:
"בריא וכשיר" זה משהו נורא כללי. מה שנראה לך בריא וכשיר בפועל בשביל הצבא הוא לא בריא ולא כשיר, ולכן הוא גם חתם להם על השחרור. ותזכור שגם לסלבריטאים וגם לסוציומטים הצבא חתם. |
ציטוט:
ולגבי "הסלב" שמשתחררים לעשות קריירה בזמן שבני 19 מתים בלי לראות כלום בחיים,אז צריך לקחת את כל "הסלב" האלה ולתלוש להם איבר איבר מהגוף,או להעלות את כולם לאוטובוס ופשוט לשים אותם בעיר הנופש ג'נין |
ציטוט:
|
ציטוט:
קח מצב..קרוב שלך,יושב לו באיזה מארב בכפר ערבי נחמד,פתאום מחבל בן אלף זונות גומר לו את החיים,וגומר לעוד20 איש את החיים(המשפחה שלו) ובזמן שזה קורה,הולך לו אושרי כהן "הסלב" לעוד הצגה,לעשות עוד קופה נחמדה..הרי הוא "סלב",אז לא! הוא פשוט חתיכת חלאת אדם חסר זכות קיום וצריך להרוג אותו! ואם באים ואומרים לי שנישאר לי חס וחלילה כמה ימים לחיות,אז אני הולך והורג "סלבים" משתמטים אחד אחרי השני,וזה לא יזיז לי את הקצה של המצפון,לאנשים כאלה צריך לכרות את הראש ולנקות איתו את הקברים של החיילים שמתים בשביל שבני אלף כאלה יוכלו לבנות את החיים שלהם בשקט! |
ציטוט:
במקום לחכות שיישארו לך כמה ימים לחיות, אולי תתכנן את החיים שלך ככה שתהפוך לאחד שמסוגל לעשות שינויים במדינה? D: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ