ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   "יופי, אולי תשימו לנו כדור בראש וזהו?" (https://israelbody.com/showthread.php?t=17667)

Kachok 27-08-07 20:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
ואם אני לא טועה אז להם יש 100 מיליון תושבים,וזה לא ממש בעיה למצוא אנשים שרוצים להתגייס..

יותר בכיוון 300 מיליון נראה לי

goldBEN 27-08-07 20:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
ואם אני לא טועה אז להם יש 100 מיליון תושבים,וזה לא ממש בעיה למצוא אנשים שרוצים להתגייס..

אני מניח שזה מכוון אליי...
בכל מקרה, יש מלא מורעלים ואם היה משתלם לבוא לצבא, תאמין לי שאנשים היו מסתכלים על הגיוס בצורה אחרת.

Sugarzaza 27-08-07 20:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan

פה זו בעיה למצוא אנשים שרוצים להתגייס?

zidan 27-08-07 20:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
יותר בכיוון 300 מיליון נראה לי

חח רשמתי 100 מיליון אתה יודע סתם מספר גדול..
אבל ליתר דיוק 270 בערך.

zidan 27-08-07 20:23

סוגרזזה ובן,פה זה לא בעיה למצוא,אבל ההיגיון אומר שמתוך 50 מיליון גברים,יותר קל להוציא 500 אלף כדי לבנות צבא,מאשר להוציא 500 אלף ממיליון אנשים בלחץ.
ובגלל הגודל שלהם הם יותר עשירים,ויש יותר אנשים שמשתלם להם להיות בצבא כי אין להם ברירה אחרת וכו',אתם מבינים תכוונה.

goldBEN 27-08-07 20:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
סוגרזזה ובן,פה זה לא בעיה למצוא,אבל ההיגיון אומר שמתוך 50 מיליון גברים,יותר קל להוציא 500 אלף כדי לבנות צבא,מאשר להוציא 500 אלף ממיליון אנשים בלחץ.
ובגלל הגודל שלהם הם יותר עשירים,ויש יותר אנשים שמשתלם להם להיות בצבא כי אין להם ברירה אחרת וכו',אתם מבינים תכוונה.

אז תיקח את כל המשכורות שהמובטלים מקבלים, את כל המשכורות שהחרדים הפרזיטים מקבלים, תיקח את כל הגניבות של שרי הכנסת, תיקח את כל הכסף שהערבים מקבלים והרי לך צבא עם משכורת משתלמת שאנשים יכולים להתגייס אליו בלי לחשוב על השנים בו בתור ביזבוז!

zidan 27-08-07 20:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
אז תיקח את כל המשכורות שהמובטלים מקבלים, את כל המשכורות שהחרדים הפרזיטים מקבלים, תיקח את כל הגניבות של שרי הכנסת, תיקח את כל הכסף שהערבים מקבלים והרי לך צבא עם משכורת משתלמת שאנשים יכולים להתגייס אליו בלי לחשוב על השנים בו בתור ביזבוז!

זה מדע בדיוני אחי,ודרך אגב פעם צה"ל היה כן מקום שמשתלם להיות בו,המון אנשים היו נשארים קבע וכאלה,אבל היום המצב השתנה,השוק בחוץ יותר פתוח,הממשלה חרא,ועם כל הצער שבדבר,אני לא רואה נקודת אור אין לי מושג ולאף אחד אין מושג איך יוצאים מהחתיכת פלונטר הזה

Ido 27-08-07 20:34

נו ומה זה עוזר שהוא אומר את זה??

משתמט טמבל ומכוער.

goldBEN 27-08-07 20:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
זה מדע בדיוני אחי,ודרך אגב פעם צה"ל היה כן מקום שמשתלם להיות בו,המון אנשים היו נשארים קבע וכאלה,אבל היום המצב השתנה,השוק בחוץ יותר פתוח,הממשלה חרא,ועם כל הצער שבדבר,אני לא רואה נקודת אור אין לי מושג ולאף אחד אין מושג איך יוצאים מהחתיכת פלונטר הזה

אז בינתיים ימשיכו להיות עוד ועוד משתמטים...עם כל הצער שבדבר.

zidan 27-08-07 20:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
אז בינתיים ימשיכו להיות עוד ועוד משתמטים...עם כל הצער שבדבר.

נכון..
ולתקשורת יש חלק גדול בזה,שמאלנים בני זונות,מציגים תערבים בתור שוחרי שלום וקדושים מעונים,זבל של ממשלה,זבל תקשורת,אבל בתור ישראלים אנחנו רגילים לזה אז למה להתלונן?
אל תדאגו,מחר נקום לעוד יום של עצבים/קיפוח/ממשלה זבל/וכל אחד ימשיך את זה כאהבת נפשו..

Sugarzaza 27-08-07 21:12

אני חושב שיש המון, הרבה יותר מדי תשומת לב ציבורית לעניין המשתמטים שהוא בכלל לא קרוב להיות אחת מהבעיות הרציניות של המדינה הזו, בעוד שהבעיות הרציניות לא מקבלות מספיק תשומת לב.

zidan 27-08-07 21:25

עם כמה שאני שונא משתמטים,והם זונות הומואים שצריך להרוג אותם,אני חושב שאנשים מלמעלה מנסים להסיט מעצמם את צומת הלב,ואת האחריות לשערוריה שיש במדינה הזאת,ולבעיות של הצבא,הגעתי למסקנה הזאת בגלל שנזכרתי ששמעתי קרוב שלי בעל דרגה גבוהה מאוד בצבא,ודיברנו על איזה מישהו שעושה בעיות בצבא,אז הוא אמר,שיעשה בעיות יגיע למשפט ויעיפו אותו,לצבא יש כמעט עודף בחיילים והם זורקים חיילים,זה לא הצבא של פעם שהיה נלחם על כל חייל.
בקיצור השרלילות למעלה מנסים להזיז מעצמם את צומת הלב,ואת המחדלים שהם גרמו החבורת אפסים האלה.

שאולמרט ימח שמו וזכרו,ידאג קודם לחיילים שכבר יש לו,ולא ישלח אותם למות אחרי שכבר הגיעו להפסקת אש(מלחמת לבנון),ואחרי זה שידאג לגייס עוד חיילים לצבא.

Sugarzaza 27-08-07 21:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
עם כמה שאני שונא משתמטים,והם זונות הומואים שצריך להרוג אותם,אני חושב שאנשים מלמעלה מנסים להסיט מעצמם את צומת הלב,ואת האחריות לשערוריה שיש במדינה הזאת,ולבעיות של הצבא,הגעתי למסקנה הזאת בגלל שנזכרתי ששמעתי קרוב שלי בעל דרגה גבוהה מאוד בצבא,ודיברנו על איזה מישהו שעושה בעיות בצבא,אז הוא אמר,שיעשה בעיות יגיע למשפט ויעיפו אותו,לצבא יש כמעט עודף בחיילים והם זורקים חיילים,זה לא הצבא של פעם שהיה נלחם על כל חייל.
בקיצור השרלילות למעלה מנסים להזיז מעצמם את צומת הלב,ואת המחדלים שהם גרמו החבורת אפסים האלה.

שאולמרט ימח שמו וזכרו,ידאג קודם לחיילים שכבר יש לו,ולא ישלח אותם למות אחרי שכבר הגיעו להפסקת אש(מלחמת לבנון),ואחרי זה שידאג לגייס עוד חיילים לצבא.

טוב אחי. שכחתי שכל מי שלובש מדים הוא מלאך, ולעומתם כל מי שהצבא שיחרר הוא שונא ישראל.

zidan 27-08-07 21:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
טוב אחי. שכחתי שכל מי שלובש מדים הוא מלאך, ולעומתם כל מי שהצבא שיחרר הוא שונא ישראל.

יש הבדל בין הצבא שיחרר,לבין גרם לצבא לשחרר,ולפי דעתי מי שבריא וכשיר,וגרם לצבא לשחרר אותו,צריך להעיף אותו מהמדינה/להרוג,זאת דעתי.

goldBEN 27-08-07 21:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
יש הבדל בין הצבא שיחרר,לבין גרם לצבא לשחרר,ולפי דעתי מי שבריא וכשיר,וגרם לצבא לשחרר אותו,צריך להעיף אותו מהמדינה/להרוג,זאת דעתי.

מזל שהדעה שלך, כרגע, שווה לתחת.
עדיף לעשות משהו פחות קיצוני, הרי המדינה הזאת היא בכל זאת דמוקרטית.

Sugarzaza 27-08-07 21:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan

אני גם חושב שמי שרימה את הצבא ונתן פרטים לא נכונים (נפשיים, התנהגותיים או רפואיים) מגיע לו להענש. ובכל זאת, לא כולם כאלה, למעשה הרוב שוחרר מסיבות שהן לגיטימיות, כל מקרה לגופו. הצבא לא קונה יותר את האנשים שמדברים עם נמלים.

"בריא וכשיר" זה משהו נורא כללי. מה שנראה לך בריא וכשיר בפועל בשביל הצבא הוא לא בריא ולא כשיר, ולכן הוא גם חתם להם על השחרור.
ותזכור שגם לסלבריטאים וגם לסוציומטים הצבא חתם.

zidan 27-08-07 21:57

ציטוט:

"בריא וכשיר" זה משהו נורא כללי. מה שנראה לך בריא וכשיר בפועל בשביל הצבא הוא לא בריא ולא כשיר, ולכן הוא גם חתם להם על השחרור.
ותזכור שגם לסלבריטאים וגם לסוציומטים הצבא חתם.

אתה מדבר על השמאלנים? מטעמי מצפון? במילה אחת עדינה,אפסים.
ולגבי "הסלב" שמשתחררים לעשות קריירה בזמן שבני 19 מתים בלי לראות כלום בחיים,אז צריך לקחת את כל "הסלב" האלה ולתלוש להם איבר איבר מהגוף,או להעלות את כולם לאוטובוס ופשוט לשים אותם בעיר הנופש ג'נין

Sugarzaza 27-08-07 22:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
אתה מדבר על השמאלנים? מטעמי מצפון? במילה אחת עדינה,אפסים.
ולגבי "הסלב" שמשתחררים לעשות קריירה בזמן שבני 19 מתים בלי לראות כלום בחיים,אז צריך לקחת את כל "הסלב" האלה ולתלוש להם איבר איבר מהגוף,או להעלות את כולם לאוטובוס ופשוט לשים אותם בעיר הנופש ג'נין

מה נראה שהם כבר יעשו? מקסימום ישבו בקריה כמה שעות ביום ואז ילכו להצטלם. הצבא לא צריך עוד כאלה, זה לא הפסד גדול

zidan 27-08-07 22:09

ציטוט:

מה נראה שהם כבר יעשו? מקסימום ישבו בקריה כמה שעות ביום ואז ילכו להצטלם. הצבא לא צריך עוד כאלה, זה לא הפסד גדול

מה הם יעשו? הם לא יקבלו אישור לכלום,אם הם מתאימים,הם יעצרו את הקריירה הבת אלף שלהם,וילכו להיות לוחמים,או כל תפקיד אחר שחייל שהוא לא "סלב" עושה.

קח מצב..קרוב שלך,יושב לו באיזה מארב בכפר ערבי נחמד,פתאום מחבל בן אלף זונות גומר לו את החיים,וגומר לעוד20 איש את החיים(המשפחה שלו) ובזמן שזה קורה,הולך לו אושרי כהן "הסלב" לעוד הצגה,לעשות עוד קופה נחמדה..הרי הוא "סלב",אז לא! הוא פשוט חתיכת חלאת אדם חסר זכות קיום וצריך להרוג אותו!
ואם באים ואומרים לי שנישאר לי חס וחלילה כמה ימים לחיות,אז אני הולך והורג "סלבים" משתמטים אחד אחרי השני,וזה לא יזיז לי את הקצה של המצפון,לאנשים כאלה צריך לכרות את הראש ולנקות איתו את הקברים של החיילים שמתים בשביל שבני אלף כאלה יוכלו לבנות את החיים שלהם בשקט!

goldBEN 27-08-07 22:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
מה הם יעשו? הם לא יקבלו אישור לכלום,אם הם מתאימים,הם יעצרו את הקריירה הבת אלף שלהם,וילכו להיות לוחמים,או כל תפקיד אחר שחייל שהוא לא "סלב" עושה.

קח מצב..קרוב שלך,יושב לו באיזה מארב בכפר ערבי נחמד,פתאום מחבל בן אלף זונות גומר לו את החיים,וגומר לעוד20 איש את החיים(המשפחה שלו) ובזמן שזה קורה,הולך לו אושרי כהן "הסלב" לעוד הצגה,לעשות עוד קופה נחמדה..הרי הוא "סלב",אז לא! הוא פשוט חתיכת חלאת אדם חסר זכות קיום וצריך להרוג אותו!
ואם באים ואומרים לי שנישאר לי חס וחלילה כמה ימים לחיות,אז אני הולך והורג "סלבים" משתמטים אחד אחרי השני,וזה לא יזיז לי את הקצה של המצפון,לאנשים כאלה צריך לכרות את הראש ולנקות איתו את הקברים של החיילים שמתים בשביל שבני אלף כאלה יוכלו לבנות את החיים שלהם בשקט!

אתה ממש ממש קיצוני בדעות שלך! אלוהים ישמור! למרות שאחד עם דעות טיפה פחות קיצוניות ממך יוכל לעשות סדר במדינה הזאת.
במקום לחכות שיישארו לך כמה ימים לחיות, אולי תתכנן את החיים שלך ככה שתהפוך לאחד שמסוגל לעשות שינויים במדינה? D:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:50.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ