![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בנתיים עוד לא היית בצבא בכלל אז מה אתה משחק אותה ?.. זה שאתה רוצה לעשות צבא זה עניין שלך,לא שלי. אני גם מוכן לשרת אבל לא בתפדיק ש3 שנים אני לא יצא ולא יהנה מהחיים רק בגלל שאני יגידי היתי בגולני! טוב אין לי כוח להמשיך את כל זה עזבו אותי חלס.. מנהלים תסגרו כבר את אשכול הנכס הזה. |
תסתכלו על וין דיזל איזה גבר הוא יצא.
עזב את הפיתוח גוף עזב את הכל... הלך לקרבי לשרת ולזיין ערבים.. היום הוא לא יכול ללכת 500 מטר,מי מסתכל עליו בדיוק מהצבא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
בנתיים אתה זה שישוב בבית ומגרבץ,במקום להיות בצבא אז למה אתה מדבר הרבה ?< :jockey: |
ציטוט:
אני מחכה לגיוס ואני עושה הכל כדי להקדים אותו חתיכת מפגר,אתה ילד קטן חסר חברה,שלא יצליח בכלום בחיים תזכור תמילים האלה. ולכל מי שיש פה קצת כבוד לחיילים שלנו,אז שלא ידבר יותר עם החסר זכות קיום הזה. זאת התגובה האחרונה שלי. |
"אין טעם להתווכח עם אדם טיפש, הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח אותך עם הניסיון שלו"
|
ציטוט:
אבל לכל אחד יש בעיות משלו בחיים לא כל אחד יכול להרשאות לעצמו ללכת לקרבי. ציטוט:
|
ציטוט:
ותגיד לי, למה הכל נכנס תחת קטגוריה אחת של "צבא"? למה, נראה לי שמי שעושה קרבי וישן על חצץ זה אותו דבר כמו ג'ובניק? למה אתה לא בא אליהם בטענות? התרומה שלהם זהה לדעתך? אפילו הרמטכ"ל אשכנזי אמר לפני כמה שנים שצה"ל מאייש תפקידים שלא צריכים איוש בגלל עודף בכוח אדם. ובבקשה בלי הטענה השחוקה הזו של "כל אחד תורם בדרכו לצה"ל בין אם הוא ג'ובניק ובין אם הוא קרבי" כי זה פשוט לא נכון |
ציטוט:
זה ידוע שיש כיום מחסור בחיל התותחנים וחיל השריון. בגלל זה כל מי שמבקש במנילה שריון\תותחנים\יש לו פרופיל 72 כנראה יגיע לשם. |
ציטוט:
חוץ מזה שלא דיברתי על חיל השריון, דיברתי על תפקידים מופלצים כמו מאבחנים פסיכוטכניים. כאילו WTF זה לעבוד מול מחשב מה צריך מאבחן פסיכוטכני? שילטף לך את הראש וישאל אותך איך אתה מרגיש? |
ציטוט:
|
במילא לבן אדם סתום כמוך גם לפתוח ממטרות לא היו נותנים.
סוגרזה.. יש דבר שנקרא מערכת. במערכת כל בורג הוא חשוב.. וגם זה שילטף לך את הראש הוא בורג חשוב במערכת. אתה תבין את זה רק מתי שאתה לא תעשה צבא ובנתיים מישהו שאתה מכיר חס וחלילה ימות בקרב.. אז אתה תכנס לשוק ותבין עד כמה טיפש היית. |
עם כל הרעש והטרארם שעושים עכשיו סביב עניין המשתמטים, אני מאמין שבקרוב, ואפילו קרוב מאוד, יתחילו כל מיני ספקולציות למיניהן על המשתמטים...
תתכונן, חלק מהמיתוסים שנתת אליהם קישור בקרוב מאוד לא יהיו מיתוסים יותר... |
ציטוט:
מה נראה לך, שאתה ישר תהיה מיועד לסיירת מטכ"ל או שלד"ג ? אתה לא תחתום קבע ל9 שנים גם אם תרצה!! מצד אחד, אתה לא רוצה לחתום קבע. מצד שני, אתה לא רוצה לעשות אוננות מנטלית עם הזמן שלך, אבל התנדבות נשמעת לך טוב ? מה נראה לך שתעשה בהתנדבות ? ואם אתה חושב שאתה תהיה לוחם איסוף מתנדב, אז תחזיר את הסרט שבו אתה חיי לבלוקבאסטר... |
אני חייב לחדד ..
לסניף הקרוב לביתך שמעו זה חלק מתהליך שקורה במדינה ומאד קשה להשתלט עליו , האזרחים ניהו יפיי נפש לא רוצים לשרת תמדינה כי זה לא נותן להם כלום ... אתם מבינים איזה אגואיסטים ? איפה הציונות , אולי זה נראה כבר אבסורד אבל חברה אם אתם לא תשרתו את המערכת המערכת לא תעבוד אין לנו לאן ללכת וזה לא עוד משפט מצוץ מהאצבע ... אם אתם לא מתכוונים להתגייס לצבא , לפחות תתנדבו למד''א למשטרה תעשו משהו למען המדינה .... פתאום כולם ניהו אנשי העולם הגדול , רוצים לעשות כסף מה שנשאר לי לומר זה שאתם אנשים מסכנים מבחינתי , אגואיסטים ואנשים כמוכם בחיים לא היו חלק ממעגל החברים שלי .. ושל עוד מאות אלפי אנשים מאז שההשתמטות נהיתה נורמה , הם לא מתביישים להראות ת'פרצוף שלהם ברחוב אז בקרוב אתם תתבישו אתם תהיו מוקצים , לא תרצו לחסוך את זה ? |
ציטוט:
3-4 שעות ביום במשך שנה נשמע טוב דווקא, ואני לא אצטרך לשמוע מאנשים כמו האלה מעליי, "מה לא עשית צבא? שמעתי פרופיל 21 מונע ממך להגיע לזקפה במצבים אינטימיים, ובכלל שמעתי שמי שהשתחרר על נפשי לא יכול להכנס לדרום תל אביב עם כפכפים" |
ציטוט:
|
ציטוט:
בצבא פשוט אומרים על אנשים כאלו "סוציומטים", אף אחד לא סובל סוציומטים בצבא. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ