ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   לרדת בגדול 2 - הגמר (https://israelbody.com/showthread.php?t=16640)

zrizi 14-08-07 17:34

גרי ושירי מתחתנים
http://celebs.walla.co.il/?w=/3601/1153822

blinki 14-08-07 17:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
היא משתתפת בפורום שנהלתי בתפוז.

בנים בלבד?:jockey:

Sugarzaza 14-08-07 18:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cheque
אם יעשו תוכנית ריאלטי על בודיבילדינג זה יהיה אדיר
חבורה של שחיפים בחווה 8 חודשים שמה - 6 חודש מאסה, חודשיים חיטוב. יש לך חדר כושר מפואר ומספקים לך שם 8-6 ארוחות לפי הספר, ויש לך בר אבקות חלבון לבחירתך... כל תוכנית יש שקילה ורואים איזה שחיף הכי התקדם באותו שבוע ומה אחוז השומן שלו ואחרי זה בסוף המנצח הוא שקלול של בעל המשקל הגבוה ביותר ואחוז השומן הנמוך ביותר , הזוכה לוקח רכב, אספקה של יוגורטים לשנה שלמה ואבקות חלבון אופטימום בחינם למשך 7 שנים :):):):)...

תכל'ס, בדיוק חשבתי על זה. זה באמת יהיה מאוד מאוד מעניין, יותר ממי משיל כמה שיותר משקל.

בסוף התכנית גם צריכים לעשות פוזינג וזה ומקבלים ניקוד P: יכול להיות ממש מגניב.

Ilan-V 14-08-07 18:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zrizi
גרי ושירי מתחתנים
http://celebs.walla.co.il/?w=/3601/1153822

ולחשוב שאתמול כשה ראיתי את זה,אמרתי לאמא שלי למה שגרי ושירי לא יהפכו לזוג ח.

Sugarzaza 14-08-07 18:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
למה זה לא טבעי וקפאין זה בסדר? מה ההגדרה של טבעי? מה טוב בכלל בדברים טבעיים?

יש איזה משהו מנחם בזה שהטבע קבע את המבנה הכימי, מינונים, גדלים, דרכי פעולה, תופעות לוואי, ריכוזים וכו' ולא האדם. בכל מקרה, הכל במידה

m0she 14-08-07 18:42

יש דברים שהם טבעיים והם גרועים ויש דברים שהם סינתטיים והם טובים. השיקול לא צריך להיות שיקול של טבעיות אלא שיקול של יעילות.

Coleman 14-08-07 19:38

הם נראים זוועעעההה פשוטט עכשיו חוץ ממוטי

Ilan-V 14-08-07 19:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Coleman
הם נראים זוועעעההה פשוטט עכשיו חוץ ממוטי

למה לדבר סתם,שירי ניראת מעולה וטל ולא חסר,מה שכן את צביקה זה באמת הרס אבל לא נורא.

Sugarzaza 14-08-07 19:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
יש דברים שהם טבעיים והם גרועים ויש דברים שהם סינתטיים והם טובים. השיקול לא צריך להיות שיקול של טבעיות אלא שיקול של יעילות.

מה שסינתטי נתפס שמשהו שמעורר יותר תופעות לוואי מטבעי, אולי אפילו בצדק. אבל מן הסתם זה לא חקוק בסלע שטבעי=טוב ומלאכותי=רע. בכל מקרה, אני מעדיף מרק ירקות טריים על אבקת מרק עם מונוסודיום. :)

Moshe 14-08-07 19:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
מה שסינתטי נתפס שמשהו שמעורר יותר תופעות לוואי מטבעי, אולי אפילו בצדק. אבל מן הסתם זה לא חקוק בסלע שטבעי=טוב ומלאכותי=רע. בכל מקרה, אני מעדיף מרק ירקות טריים על אבקת מרק עם מונוסודיום. :)

הבעיה היא שהירקות לא כאלה טריים... (חומרי הדברה ולך תדע מה הם עוד עברו בדרך)

P-a-n-1-c 14-08-07 19:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
הבעיה היא שהירקות לא כאלה טריים... (חומרי הדברה ולך תדע מה הם עוד עברו בדרך)

הוא בטח קונה אורגנים
מלפפון ב7 שקל

Sugarzaza 15-08-07 11:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
הוא בטח קונה אורגנים
מלפפון ב7 שקל

יום שישי 30% הנחה :)

החנות בהרצליה זה שכונה בשישי, יוצא לי מרק מ-9 ירקות ב20 שקל + קיבלתי בשישי שני אבטיחים חינם כי לא היה להם מה לעשות עם זה :basketball:

Gil-G 15-08-07 12:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
בשבילי זה לא טבעי.

גם פטריות הזיה זה טבעי, אז מה?

angrymofo 15-08-07 16:20

זה כזה חרטא בארטה מה ההתרגשות פה?
הם מרעיבים את עצמם כמו חיות בלי להתחשב בכלל בפרופורציות ובמסת שריר. זה שניצח נראה אנורקסי עכשיו.
השינויים של ישראלבודי הרבה יותר מורכבים וגם לוקחים יותר זמן כי לוקחים בחשבון שאתה רוצה בסוף להיות שרירי ויפה ולא רזה כמו עיפרון.
לגושי שומן כאלה יש פוטנציאל שרפת שומן מטורף וכל התוכנית הזאת בנויה על זה.
אני רוצה לראות שיעשו לרדת בגדול שהמטרה בסוף היא להראות כמו מייקל לואיס (ולא, אני לא מחשיב אותו בודי בילדר ואל תתקפו אותי עכשיו, אני מחשיב אותו כמישהו שנראה טוב יחסית לרוב האוכלוסיה גם מבחינת מסת שריר). אף אחד מהגושים האלה לא יצליח.

aviran_p 15-08-07 17:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי angrymofo
הם מרעיבים את עצמם כמו חיות בלי להתחשב בכלל בפרופורציות ובמסת שריר. זה שניצח נראה אנורקסי עכשיו.
השינויים של ישראלבודי הרבה יותר מורכבים וגם לוקחים יותר זמן כי לוקחים בחשבון שאתה רוצה בסוף להיות שרירי ויפה ולא רזה כמו עיפרון.
אני רוצה לראות שיעשו לרדת בגדול שהמטרה בסוף היא להראות כמו מייקל לואיס (ולא, אני לא מחשיב אותו בודי בילדר ואל תתקפו אותי עכשיו, אני מחשיב אותו כשמישהו שנראה טוב יחסית לרוב האוכלוסיה גם מבחינת מסת שריר). אף אחד מהגושים האלה לא יצליח.

היה אחד ביורדים בגדול באמריקה, אם אני לא טועה קראו לו מרטי שגם בשקילה הסופית הוא שקל קרוב ל-100 קילו והיה יחסית שרירי.
טוב אבל תמיד יש יוצאים מן הכלל, צביקה באמת לא נראה טוב.

Sugarzaza 15-08-07 17:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי angrymofo
אני רוצה לראות שיעשו לרדת בגדול שהמטרה בסוף היא להראות כמו מייקל לואיס (ולא, אני לא מחשיב אותו בודי בילדר ואל תתקפו אותי עכשיו, אני מחשיב אותו כשמישהו שנראה טוב יחסית לרוב האוכלוסיה גם מבחינת מסת שריר). אף אחד מהגושים האלה לא יצליח.

צודק, הם ממש לא מתייחסים לאחוז הירידה של השומן והנוזלים לעומת המסת שריר. האמת, לא בטוח שהם בכלל יודעים שיש דבר כזה

אני זוכר ששמעתי את אחת המדריכות על הזו שניצחה בעונה הראשונה אומרת "לימור נראית מצויין עכשיו, היא פשוט רק צריכה הרבה עיצוב בשביל המראה החטוב והעודפי עור וזהו"

angrymofo 15-08-07 22:27

תגידו, אם אנשים בכזה גודל עושים תהליך חיטוב איטי ומבוקר מאד בצורה הכי נכונה שיש, בכל מקרה ישארו להם עודפי עור?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:12.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ