![]() |
ציטוט:
אז אחי אני סתם ילך עם הרגליים... |
ציטוט:
עוד מישהו? |
ציטוט:
אם אני שוכב על הגב אז היא עושה את כל הפעולה גאון שלי, אתה צריך לדבר בתנוחות ואם אנחנו מדברים על התנוחה הכי נפוצה שהיא המסיונרית אז שריר הבטן והגלוטס ד"א אמיר אני מבין שיצאת עם חברה של שני או שאני מתבלבל, רגע זאת הגמישה מהמכון שלך? |
ציטוט:
וצדקת (סעמק) בטן וגב תחתון עובדים הכי הרבה ברוב התנוחות בגלל זה כל מי שכותב שהוא עושה 300 כפיפות בטן אני אומר לו מה אתה שחקן פורנו?!?! |
ציטוט:
התכוונתי למסיונרית איזה שריר כבר יכול לעבוד שאתה שוכב ?!?!? וצדקת (סעמק) בטן וגב תחתון עובדים הכי הרבה ברוב התנוחות בגלל זה כל מי שכותב שהוא עושה 300 כפיפות בטן אני אומר לו מה אתה שחקן פורנו?!?! וגב תחתוןעובד יותר מהבטן. לא יודע מזה גלוטס תסביר לי |
ציטוט:
גלוטסט זה שרירי התחת, שהם מתכווצים תמיד כשאתה עושה את החדירה אין גב תחתון, יש זוקפי גו שנמתחים לאורך כל עמוד השדרה פשוט כשעובדים עליהם בדרך כלל מרגישים דומס בחלק התחתון, והשריר הזה עובד אולי ביציאה לא בחדירה |
ציטוט:
חח אם נעשה הדמייה כזאת יציאה: ........ \ .......\ ......./ ........./ כניסה : | | | | אז הגב התחתון צריך לעבוד בכניסה יותר כי זה הכיווץ שלו. והבטן צריכה לעבוד ביציאה כי שם הכיווץ שלה. |
אני מבין פה לפי כל התגובות שכולם פה נהיו מומחים בסקס
|
ציטוט:
היו הרבה בנות מאז מי שאמרת... |
ציטוט:
|
ציטוט:
פסיכו ביציאה אתה לוקח את האגן אחורה ככה שזוקפי הגו יעבדו ובכניסה אתה מכניס את האגן כלומר הבטן עובדת |
ציטוט:
אם האמה לא תמשש אותם אז מה כן? |
ציטוט:
אני נהנה מדברים אחרים בשדיים |
ציטוט:
ואי אפשר להתרכז שעסוקים במישושים זה למשחק מקדים ! עריכה: טוב חלאס לדבר על סקס בפורום אני מרגיש כמו איזה מאונן כפייתי שמכור לCOUNTER STRIKE |
ציטוט:
|
ציטוט:
אוקי אז לסיכום: השרירים העיקריים שעבדים בתנוחה המיסיונרית היא:טוקנס(איך הוא כתב את זה חח)זוקפי גב,בטן,אמה יאללה עוברים ל69? |
ציטוט:
אולי אצלך זה שפתיים.... חח סתם לא :) אגב תוריד את האמה מהתנוחה המסיונרית היא משמשת כשריר עזר ולא כשריר מרכזי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אגב גיימר חשבתי על זה וצדקת בקשר לבטן ולזוקפי גב
כי הבטן מתאמצת בגלל התקיעה בכניסה, בלי כל קשר לכיוון של הכיווץ או משהו כזה. אותו דבר בקשר לגב. אבל החיכוך לא כזה גדול בעצם.. טוב לא יודעעעעע |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ