![]() |
דווקא אני רואה בזמן האחרון שבנות מתחילות לאהוב את הקטע הזה של השרירים וכו אבל הבעיה שהן רוצות אותך חטוב וזה בעיה:(
אבל אני שם זין זה כיף:jockey:,אגב איתן אתה בול כמוני גם אני מתעב ג'ינסים וצמוד,עוד מישהו חושב שהיינס זה הדבר? אם היה לי יותר כסף הייתי קונב בלי סוף פשוט עוד ועוד, זה דבר גאוני. אגב ליאו בתור אחד שכביכול מתעב את כל התרבות הזאת אתה מבין די הרבה ומוציא מושגים מהתחת. אגב אני היחדי שמוזיקה לא עושה לו את זה? |
אני לא מבינה איך בנות יכולות לאהב שחיפים בע
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שאני בפאמפ בבייספס אני מרגיש פי 4 משאני גומר חח D:
|
ציטוט:
|
איתן חחחחח בידיוק כמוני :):):):)
חברה שלי גם לא נותנת לי לאכול :):):):) |
ציטוט:
אכלתי צלחת מפוצצת אורז עם 2 שניצלים גדולים+מלפפון והיא אכלה צלחת קטנה וצנועה עם קצת אורז וחצי שניצל, בסוף סיימתי לפניה :X עד היום היא אומרת לי כל פעם שאני אוכל לאכול לאט כי אני אשמין :X :):):):) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אצל sandrik לא חשוב היופי העיקר האופי...:mellow:
|
ציטוט:
כן בטח... כאילו שמישהו מאמין להם בכלל... |
ציטוט:
פעם רק היופי היה חשוב שבילי.. אם הבנאדם לא היה 180 + כתפיים רחבות בלנודיני עם עיניי כחולות\ירוקות, לא היה סיכיוי ביננו. קצת הישנתי בקטע הזה |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם לך היא קורא שמן? |
ציטוט:
החבר הנוכחי שלי הוא הראשון שבאמת האופי שלו כבש אותי ולא המראה |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחח גם אני בדיוק כמוך.. לא יכול אין כמה שאמא שלי וכולם יגידו לי דיי תאכל לעט תהנה מהאוכל אין שום דבר לא עוזר אני בולע הכללל בזמן כל כך קצר חחח |
מאיפה אני מקבל מוטיבציה?מזה שאני קם בבוקר יום יום ואומר לעצמי יאלה עוד יום של הפצצות מתחיל!
ומזה שאני מסתכל במראה ואומר במבטא של רוני קולמן "gonn'a get bigger aint big enough yet" :sbb4: ואני עוסק בבודיבילדינג בלי קשר לבנות כי זה דרך חיים שבחרתי בה וואלה אני חולה על זה! זה כמו לשאול בישביל מה שחקן כדורגל הופך להיות מקצוען?בישביל שכמה כוסיות יריעו לו שהוא מכניס גול? קיצור חליק חפירות לטחון בשר יאללה עפתי למכון חזה ויד קדמית היום הולך להעמיס! אם כל הדילול המסריח הזה והחולשה הזאת אני במשקלים לא יורד לא מוותר!!!!!:sbb4: :jockey: :boxing: :sbb4: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ