![]() |
ציטוט:
ובנות אוהבת שלא שמים עליהן זין?! :ohmy: :ohmy: כנראה הן אוהבות כששמים מתחתיהן זין.. אם אתה מבין למה הכוונה :wiggle: |
ציטוט:
חרא נדבק לחרא. |
ציטוט:
:unsure: :helpsmilie: |
אני עצבני אחרי העבודה..
ככה זה שאתה עובד עם אנשים וכל אחד יותר טמבל מהשני ואפרופו ערסים..גם היו הגיעו ערסים. |
ציטוט:
איזה תחושה זה לדבר עם ערס? זה לא אחד הדברים שאתה אומר לעצמך: "אויי, כמה בן אדם יכול להיות מטומטם!".. ואז הוא מתחיל לדבר איתך בסטייל חח של ערסים ואתה מת, פשוט מת לתת לו איזה כאפה! :boxing: / בוקס :boxing: |
עזוב אחי עוד לא ראית כלום יש אנשים כל כך טמבלים שאתה לא מתאר לעצמך!!
דוגמא אנשים שאלו איפה המעלית..אני מסמן להם שם המעלית אחרי שנייה איפה המעלית את כבר ליד המעלית איפה המעלית?תלחצי על הכתפור איפה המעלית?כוס אמא שלך יופי? |
ציטוט:
לפעמים לא מצפים מבן אדם שיהיה כל כך מטומטם :):):):) הם שוברים שיאים.... =\ |
ציטוט:
יש בחורה שאוהבת ערסים, יש בחורה שאוהבת פריקים, יש בחורה שאוהבת סטיילסטים וכו' וכו'.. אני בכל מקרה לא מתשייך לשום קטגוריה :jockey: |
ציטוט:
אבל אני מתכוון שרובן ויש חלק נכבד שמשום מה נמשך / אוהב ערסים?! |
כי הן פאקצות לרוב
|
ציטוט:
|
ואיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייי למה לריב בשביל בחורה למההההה למההההההה
ואני אוהב להיות ישיר ולא סתם לדבר אז אני יגיד ככה שהחבורה של הילדים שנדקרו הוא טפשים לגמרי ..כאילו למה נראה להם שאנשים ממקום אחר יבואו אליהם כדי לדבר ולמה בכלל לפגש איתם |
ציטוט:
מה קורה איך בבית הכל בסדר? וואלה טוב שדיברנו אנחנו חוזרים הביתה.." |
בנות לא אוהבות ערסים / פריקים / סטיילסטים, בנות אוהבות את homie, כי הוא סקסי אין מה לעשות...
ותכלס אני לא אראה כמו וויקינג, אבל כמו dwarf מאותה תקופה כן! קיצר אנשים, כמו שאמרו lamb of god - foot to the throught. |
ציטוט:
חח ואתה חי בסרט של שר הטבעות הא.. למה נראה לך שהיו גמדים עם גרזנים? חחח :D לא היה ולא נברא. http://images.epilogue.net/users/dim...oodDwarfDN.jpg |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ