![]() |
גם בין הצדיקים הכי גדולים בתורה יש חילוקי דעות זה אומר שחלק יודעים יותר טוב? יש הרבה דרכים והרבה שיטות וכל אחד בוחר מה שמתאים לו אין שחור ולבן בפיתוח גוף
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בוא אני יסביר לך בקצרה שאתה נגיד מרים משקולת ליד ששוקלת חצי קילו איזה 100 פעמים אתה עובד על הסיבולת של השריר. אבל שאתה למשל תיקח משקל שיהיה כבד לך אני מעריך 5 קילו ותעשה איתה 8-10-12 חזרות שכל חזרה קשה ולא סתם אתה מעמץ סיבים בשריר שלך ועם תזונה נכונה אותם סיבים יתרחבו (ככה בעצם גודל השריר). חשוב לציין שאם אתה יכול לעשות 100 כפיפות בטן בלי להתאמץ ותעשה 4 סטים של 10 , לא יצא לך מזה כלום כי אתה מתאמץ. אז מה שתעשה זה תיקח משקולת ותשים אותה מאחורי העורף תחזיק עם הידיים ותעשה כפיפות בטן ככה יהיה יותר קשה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בנוגע לשכיבות שמיכה,אפשר נגיד למלא תיק בספרים ואז לעשות שכיבות שמיכה בכדי שיהיה קשה יותר? אבל מה שנוגע לזה שאני לא יכול להיכנס לחדר כושר?:( מה לעשות?ו |
ציטוט:
אני בן 14 ו8 חודשיים ואני בחדר כושר..=]] |
ציטוט:
|
אני 13
|
ציטוט:
|
קראתי..אבל איך אני אעלה במסה?אם אני לא יכול להשתמש במשכולות?!
|
ציטוט:
|
סתם לאכול?אז אני לא אעלה במסת שריר זה יעלה לי את השומן לא?
אם אני סתם אוכל אני אחזור להיות במצב כמו פעם של עודף משקל .. |
ציטוט:
וכמובן תיתאמן..כמה שאתה יכול...תקנה מישקולות מיתברגות ועוד...אבל לא סתם לאכול...תקרא מאמרים תנסה להכין תפריט תעלה אותו לפה ואנשים יגידו לך מה לשפא....או שפשוט לך לגיל..=] חחח( הוא מכין גם תוכניות לכאלה שמיתאמנים בבית לא?) |
אפשר לינק למקום זול לקנות משקולות מתברגות ומוט?ספת משקולות כדאי או לא?
|
אתה בן 13, לך לשחק כדורגל עם חברים.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ