![]() |
הוא צודק,אבל זה מתחת לרמתו ולרמה של האיגוד להתבטא ככה
|
חחחחחחח גדולללללל !!!!
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :):):):) אני גמור פה חחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!
מלך אלי, מלך!! |
אלי אלי שלא יגמר לעולם...
כל מילה בסלע, איש גדול תרתי משמע, ובאמת הגיע הזמן שיעמוד מישהו וישתיק את התופעה הבלתי נסבלת הזו, שיש לה שם ושם משפחה. קראתי את הדברים של אלי, וכל מה שחסר עכשיו זה שופט שיעמוד ויספור "עשר...תשע"... חברים, זהו נוק אאוט. |
אהבתי את מה שאלי אמר !
|
כל הכבוד לך אלי מילים קדורבנות!:sbb4:
|
חברה אין לכם מושג!!! מקום ראשון... מישל טרוני - ט.ר.ו.נ.י!!!
לא רק שמגיע לו מקום ראשון - צריך לסגור את התחרות ולתת לו את כל הפרסים! מי שראה יודע! ומי שיראה יבין! |
חחחחחח אלי הזה ירד מהפסים חחח
גדול! |
לפי רמת הכתיבה של אלי הוא לא פחות אינפנטיל מאשר פריג'
בעיקרון הוא צודק בכך שהארגון של התחרות היה מבזה ממש בזלזול. אבל מה זה השפת רחוב הזאת?? בנאדם מבוגר שאמור לתת דוגמא מדבר ככה במקום להעביר ביקורת בונה ושימו לב לגאוותנות שלו איך בדיוק הוא רוצה לקדם את הענף ככה?? בנאדם דפוק כמה שזה עצוב המשפט האחרון פשוט קרע אותי "שלא תצטרך בקרוב לעשות פוזות על הבמה עם הבטן השמנה שלך, ואני בטוח שאת זה אף אחד לא ירצה לראות" |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תאמינו לי אולי אלי אמר משפט לא יפה אבל הוא צודק מזה הבושה הזאת תוקעים באמצע בריכה
ואשר פריג' מתנהג כמו אדם אומלל |
ציטוט:
והבחור הזה חבר טוב של המשפחה שלנו ושהוא היה במאסה כמו שMAGNEZIUM אמר וזה היה נראה שהוא לא יצליח לרדת כמו שצריך לתחרות |
ציטוט:
ולעצם העניין,זה החיקוי של הגויים ל "ה' ישמור".. :jockey: |
אהה אומרים(רושמים) ג'יזס קרייסט
|
Zidan יש מצב אתה מעלה לנו תמונות שלך??
|
ציטוט:
עריכה: בקשר לתמונות,אני ניראה כמו נרקומן בגמילה,אז לא ניראה לי שזה מתאים לפורום BB |
צודק סתם אמרתי
|
תגידו יש מצב מעלים לי את כל המקומות שזכו אפילו אחרון או איזה אתר כי חבר שלי התחרה ואני רוצה לדעת באיזה מקום הוא זכה
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ