![]() |
מחזק את מה ש kachok אמר
|
נערך
|
ציטוט:
תלוי מזה הרבה זמן, בנתיים כל המערכות יחסים שלו היו גג חודש, הכי ארוכה שלו הייתה 3 חודשים. ומדובר רק בבחורות בגיל 17+ תלוי איך אתה מגדיר "הרבה זמן" |
ציטוט:
במקרה הלא טוב מבחינתך הוא פשוט מנסה להשכיב אותך. במקרה הפחות טוב מבחינתו יש לו בעיה להכיר בחורות בנות גילו זה מצביע על משהו. תמצאי לך חבר מהבית ספר, זה לא משנה אם הוא בשכבה שלך או מעליך קצת תאמיני לי שיש אחלה בחורים ושלא תטעי לרגע שבני 20 הם פחות חרמנים ופחות חמים על סקס. סתם נקודה למחשבה ודעתי האישית. |
ציטוט:
כל מילה בסלע יקירי. כל הקטע הזה של בחורות שיוצאות עם גברים מבוגרים יותר בגילאים של סנדרה קצת מלוכלך בעייני ,כנראה שהן עדיין לא יודעות כמה הן עלולות להיפגע מקשר כזה |
ציטוט:
אבל להשכיב זה הדבר האחרון שהוא יעשה, בכל מקרה, יש יוצאי דופן כמו שאמרת, ולא צריך להכליל, ול לקחת כל אחד כמובן מאליו, אין לו בעיה עם בנות בגילו, כי עד עכשיו הוא יצא ר-ק עם בנות בגילו, ובכלל לא רצה לצאת איתי בגלל הסיבה היחידה שאני קטינה כמו שכבר אמרתי יש לי חברה בגילי שיש לה חבר בן 20 והם יחד שנה וחצי כבר... והולך להם נהדר, אז תמיד יש מקרים שונים |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה בגלל הכסף זה בגלל הרשיון כל בת רוצה פינוקים.... לא שאני אומר שזה נכון , ההפך זה לא נכון אבל מה לעשות הדור החדש בנוי ככה |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני בן 19 |
ציטוט:
אוטו אין לו, יש להורים שלו, והם גרים בירוחם, כסף- משכורת צבאית של 300 4או 400 שקל מספיקה לכסות לו בדיוק את חשבון הטלפון... ולהתלהב מזה שחבר שלי חייל בתובלה לא בדיוק כבוד גדול:dry: אם כבר מדברים על לפנק, אז כבר אני עשה את העבודה XD הוא יותר גר אצלי מאשר בבית XD |
עזבו את הסטייה מהנושא אבל אמא שלך כוסית טילים
http://f.nau.co.il/upload/Xternal/Is...s/10776230.JPG MILF |
טו באב זה יום אבל כלשהו??
|
תשעה באב
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שתיהיה לי בריאה איזה אמא יש לך
|
נירא לי הידידים שלה מתחילים עם אמא שלה חחח
סנדרה אמא יודעת שאתה עושה לה פרסום ? :| |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ