![]() |
ציטוט:
|
עשיתם חיים כמו שצריך, אה... כל הכבוד, ככה צריך להתפרק מידי פעם, ללכת עד הסוף...
וארבל, אני בטוח שבמציאות אתה נראה הרבה יותר גדול, שלא נדבר על הרגליים שלך, שכולם מהללים אותן... בכל מקרה, בתמונה של הדאבל בייספס הידיים יצאו דווקא לא רע, בעיקר יד ימין (כיווץ על הסוף) אני גם סבלתי ופה ושם עוד קצת סובל מפציעות בכתפיים (בעיקר ימין), ככה שאני יודע איזו הרגשה חרא אתה עובד. מקוה שתחלים ותהיה בריא ושלם בקרוב, וכמובן לא יזיקו תמונות שלך עושה פוזות של חיה למצלמה חחח :) |
חייה רעה..אבל צריך שיזוף דחוףףףףףףףףף לך לים:wiggle:
|
ענק :sbb4:
|
מישהו אמר פה משהו נכון, הצורה בידיים שלך דיי מוזרה..
אין "גולה" פשוט כל היד מהמרפק ועד הכתף זה ה"גולה"... כמו שעושים שריר בסופינציה(כפות ידיים כלפי חוץ) |
חחחחחחח אררבל אין אליך אחי אתה תותח שמח שנהנתם =)))
|
ארבל יא מערבל בטון
וזה עוד לפני המחטים.. ח'ח |
חחח איזה שני שרוטים.
וארבל סוס לאללה. |
בוא'נה ארבל אחי, אתה ממש מארבל בטון
|
ציטוט:
|
בקאנטרייי????? חחח בחיים לא.
גם יקרעו אותי עבודה שישיבת, וגם אני ארוויח פחות מהעבודה הנוכחית שלי, שאני לא עובד בה שישיבת. אני מוכן לחשוב על הדרכה רק באזור במרכז, אני מת לעוף לשם, לעזוב כבר את המדבר השומם כאן, נראה לי 24 שנים פה זה מספיק. הבעיה שזה לא משתלם כלכלית מבחינת להשכיר דירה, אוכל, תחבורה, וכו' וכו'. אבל אם יכנס לי הג'וק אני טס לשם. |
ציטוט:
|
חושב, לא יודע מה, ובוא לא נחרוג מנושא הפוסט.
אני שם לך את האייסי במוניטין, לכל נושא שבעולם. |
ציטוט:
חח מתחיל להראות התנהגות של מנהל,יפה אהבתי.. צודק |
ציטוט:
|
ציטוט:
ודבר שני אתה רוסי? או סתם לבן בצורה מפחידה אחי חח |
ציטוט:
הכי קרוב שיש ללהיות רוסי בלי להיות רוסי אותם פיגמנטים,אבל בלי יכולת להיתמודד עם אלכוהול |
ציטוט:
|
ארבל יא חיה
שמח שנהנתם :sbb4: |
אני הכי קרוב להיות רוסי בלי להיות רוסי... נו טוב, אני רבע רוסי חחח (שלושת רבעי אוקראיני). דווקא אני, למרות שנולדתי בלונדיני ואני לא ממש שחור - משתזף לא רע.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ