ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   המוסיקה שאתם לא אוהבים / שונאים/ או אפילו לא יכולים לסבול... (https://israelbody.com/showthread.php?t=14635)

BenM 19-07-07 10:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אם יש שונאי מטאל שאני מסוגל להעריך אלה הם האנשים שלפחות מכירים את התת ז'אנרים שלו.

זה בזכותי P: אני לימדתי דברים את החבוב הזה השמעתי לו מלא להקות מטאל והוא לא אוהב החרא הקטן הזה.

סתם דניאל אוהב אותך.

narokiki 19-07-07 11:57

Rain של קליפורניה סאנשיין זה (לפי דעתי) הטראק הכי טוב שלהם.
ולמה הלכת דווקא עליהם? יש עוד פול אומנים איכותיים שהם לא ממוסחרים, בעיקר בגואה.
ואם כבר ז'אנרים אז דארק זה המקביל של מטאל (שוב לפי דעתי) מהבחינה של טירוף חושים ותהליך ההתפחלצות שעוברים, כאילו לפי איך שאנשים מתארים איך הם מבינים את המטאל כי אני לא מקשיב למטאל.
ומה שאמרו על זה שזה לא כלים אמיתיים וכל זה, לכו לישון על האף! אמביינט וצ'ילאאוט זה הכי כלים מוסיקליים שיש. זה מוסיקה אתנית כזאת שפעם אחת אתה שומע חמת חלילים ופעם שניה תוף מעור תנין ממדגסקר.
שלא לדבר על זה שיש לא מעט טראקים, בכל הז'אנרים, שיש שם ועוד איך גיטרות. לא אכפת לי אם זה גיטרה אמיתית או צליל ממוחשב שזהה לצליל גיטרה.

על דבר אחד אין ויכוח, בכל סוג של מוזיקה יש הממוסחרים ויש את "המחתרתיים", ומין הסתם האדם שלא מכיר את הסוג של המוזיקה מכיר רק את הממוסחרים! אז למשל לי אין שום זכות להעביר ביקורת על מוזיקה שחורה ומטאל. ואלה שהם לא חובבי פסיי, כנ"ל, פשוט מדברים שטויות בגלל חוסר ידע.

צריך רק לפתוח את הראש, להרחיב אופקים ולהתרחק מהמיינסטרים!

- Idan - 19-07-07 12:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי narokiki
ומה שאמרו על זה שזה לא כלים אמיתיים וכל זה, לכו לישון על האף!

... לא אכפת לי אם זה גיטרה אמיתית או צליל ממוחשב שזהה לצליל גיטרה.

:cry_1:

זאת בדיוק הבעיה בגישה שלכם ובדיוק בגלל זה אתם לא מבינים על מה שונאי המוזיקה האלקטרונית מדברים. בשבילכם צליל שמקורו בכלי נגינה אמיתי, מעץ, ממתכת, וואט-אבר, הוא אותו צליל שמקורו במחשב.

מה לא ברור בכלים אמיתיים? כלים א-מ-י-ת-י-י-ם. כלים שדורשים אצבעות לנגן עליהם, ללמוד, להזיז אצבעות, לפתח קואדינציה, משהו שדורש כשרון, לימוד והשקעה. זה כל העניין פה. קומפוזיה על כלי נגינה היא בלתי אפשרית ברוב המקרים לרוב אמני המוזיקה האלקטרונית, בזמן שקומפוזיה של מוזיקה אלקטרונית על מחשב, היא אפשרית תמיד לכל מוזיקאי באשר הוא, ואפילו לאנשים שהם לא מוזיקאים. אמנם סביר להניח שהתוצאה המוגמרת לא תהיה ברמה של די.ג'יים, אבל עם ניסוי וטעיה בתוכנת המוזיקה אפשר תמיד להגיע לאיזשהוא תוצר סופי. על כלי נגינה אתה לא יכול לעשות ניסוי וטעיה.

בתוכנת מוזיקה אתה יכול למלא תבנית של תופים באופן הכי אקראי בעיניים עצומות מבלי להבין מה שאתה עושה, ובסוף יצא לך מקצב קבוע. לא משנה מה - המקצב יהיה קבוע בלי זיופים. בתופים אמיתיים אתה יכול לחלום על זה. ואני אומר את זה מניסיון אישי, כי יש לי תוכנה כזאת עם מכונת תופים ומלא אפקטים. רק צריך להבין מה כל פונקציה עושה כדי לדעת איזה אפקט לשלב ואיך.

ShaySE 19-07-07 12:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
:cry_1:

זאת בדיוק הבעיה בגישה שלכם ובדיוק בגלל זה אתם לא מבינים על מה שונאי המוזיקה האלקטרונית מדברים. בשבילכם צליל שמקורו בכלי נגינה אמיתי, מעץ, ממתכת, וואט-אבר, הוא אותו צליל שמקורו במחשב.

מה לא ברור בכלים אמיתיים? כלים א-מ-י-ת-י-י-ם. כלים שדורשים אצבעות לנגן עליהם, ללמוד, להזיז אצבעות, לפתח קואדינציה, משהו שדורש כשרון, לימוד והשקעה. זה כל העניין פה. קומפוזיה על כלי נגינה היא בלתי אפשרית ברוב המקרים לרוב אמני המוזיקה האלקטרונית, בזמן שקומפוזיה של מוזיקה אלקטרונית על מחשב, היא אפשרית תמיד לכל מוזיקאי באשר הוא, ואפילו לאנשים שהם לא מוזיקאים. אמנם סביר להניח שהתוצאה המוגמרת לא תהיה ברמה של די.ג'יים, אבל עם ניסוי וטעיה בתוכנת המוזיקה אפשר תמיד להגיע לאיזשהוא תוצר סופי. על כלי נגינה אתה לא יכול לעשות ניסוי וטעיה.

בתוכנת מוזיקה אתה יכול למלא תבנית של תופים באופן הכי אקראי בעיניים עצומות מבלי להבין מה שאתה עושה, ובסוף יצא לך מקצב קבוע. לא משנה מה - המקצב יהיה קבוע בלי זיופים. בתופים אמיתיים אתה יכול לחלום על זה. ואני אומר את זה מניסיון אישי, כי יש לי תוכנה כזאת עם מכונת תופים ומלא אפקטים. רק צריך להבין מה כל פונקציה עושה כדי לדעת איזה אפקט לשלב ואיך.

:clap: :clap: :clap: :clap:

Antonator1 19-07-07 12:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Freddy Krueger
אנטון! איך יכולת?? איך יכולת לשכוח את הז'אנר הכי שנוא עלינו בכל העולם? את מה שאנחנו מוכנים להרוג בגללו?
להקות בנים
:thumbdown: :mad :thumbdown: :mad: :thumbdown: :mad: :

נזכרתי עכשיו שראינו אצלך את ה - celebrity deathmatch של MTV שהיה בקסטריט בויז נגד אנסינק ואמרו ש - "they have one thing in common - THEY SUCK"!

Powerlifter 19-07-07 12:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
כל המטאל והחרא האלה שחותכים וורידים אנערף.
פעם הייתי במסיבה של דבר כזה עשו פוגו עכשיו לא ידעתי מזה קיצר מלא התנגשו בי תפסתי אחד דפקתי לו תמכות של החיים :boxing:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתת אותי!

eyalamzleg 19-07-07 12:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
מעניין שרוני ג'יימס דיו, ברוס דיקינסון, רוב הלפורד, ג'ף טייט, איאן גילאן, אריק אדאמס, רוברט פלאנט, ליין סטיילי, כריס קורנל ועוד הרבה חברה' מתחום המטאל נחשבים לזמרים בין הטובים במאה ה - 20... צרחות, הא? צרחות?!

תעשו לי טובה, מי שחושב שאמינם כשרוני אני לא מצפה אפילו שיידע להעריך כישורים ווקאליים טובים.

שלא לדבר על נגנים שהמטאל הצמיח - גיטריסטים יש יותר מדי (הכשרון של גיטריסט אחד כמו אינגווי מאלמסטין, רנדי רואודס או מרטי פרידמן שווה לכשרון של כל הדי ג'יים בעולם ביחד בערך).
ומתופפים או בסיסטים עוד אפשר איכשהו למיין...

מי שאומר "רוק" כנראה לא מבין הרבה כי בז'אנר הככלי שנקרא "רוק" יש תת ז'אנרים רחוקים מהמטאל כמו שמיים וארץ.

טראנסים זו מוזיקה שרק ילדים אוהבים.

צודק!!!! ביגלל זה אני נחשב לזקן בחבר'ה שלי

Desperado 19-07-07 13:00

לא יכול לסבול ראפ

maradona 19-07-07 13:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BenM
זה בזכותי P: אני לימדתי דברים את החבוב הזה השמעתי לו מלא להקות מטאל והוא לא אוהב החרא הקטן הזה.

סתם דניאל אוהב אותך.

:jockey:
בן חשבתי שאתה מת..
כבר יותר מחודש לא ראיתי אותך ואנחנו גרים 400 מטר אחד מהשני

BenM 19-07-07 13:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maradona
:jockey:
בן חשבתי שאתה מת..
כבר יותר מחודש לא ראיתי אותך ואנחנו גרים 400 מטר אחד מהשני

תחבר קצת למסן\אייסיקיו

Roei 19-07-07 14:39

אני לא סובל מזרחית

נ.ב.
ran_z (אתה מעמוד 7)
איך קוראים לאיש שנמצא בחתימה שלך?

Fatty 19-07-07 15:38

אני לא מת על מזרחית (למרות שלעיתים רחוקות יש דברים לא רעים),
חוץ מזה אני ממש פתוח להכל, אבל זה ממש לא שכל מטאל שישמיעו לי אני ממש יאהב. בכל ז'אנר יש דברים ממש גרועים ודברים טובים.

ran_z 19-07-07 17:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Roei
אני לא סובל מזרחית

נ.ב.
ran_z (אתה מעמוד 7)
איך קוראים לאיש שנמצא בחתימה שלך?

אתה בטוח שלא התבלבלת ביני לבין ran_z מעמוד 8 ? :flowers:

השם שלו זה לי פריסט

ice13 19-07-07 17:47

אוהב: גנגסטה ראפ, היפ הופ מסיבות, רגטון (ראפ בספרדית עם קצב מצויין), ראפ- רוק, וקצת רוק רגיל!
שונא: את רוב סוגי הרוק, טרנסים, אלקטרונית, פופ......

פינגווין 19-07-07 18:01

יכול לשמוע הכל מדכאון ועד טראקים פסיכודליים שקורעים תאמא של האוזן
אבל רוק? להה ניסיתי לא הולך לי ... במשחקים לפעמים שמים רוק אני משתגע

papoose8 19-07-07 18:34

רוק כבד/מטאל
רוק קל אפשר לסבול לפעמים
דיכאון
מוזיקה בערבית/מרוקאית
מוזיקה צרפתית

mmatan 19-07-07 19:09

מטאל רוק וכל החרא הזה שלובשים שחור

gman 19-07-07 19:19

אין סוג מסוים שאני שונא, אבל יש סוגים שאני יכול לשמוע רק את הדברים היותר איכותיים בהם, ולא סתם דברים ממוצעים...
שזה במזרחית וטראנסים...

DBD 19-07-07 19:34

מזרחית ואת הזמר מיקה זה עם הקול הצווחני נשבע שאין לבנאדם ביצים

gman 19-07-07 19:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dbd
מזרחית ואת הזמר מיקה זה עם הקול הצווחני נשבע שאין לבנאדם ביצים

חחחחחחחחחחחח נכון מה הקטע עם המיקה הזה?!?!?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:23.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ