![]() |
ציטוט:
סתם דניאל אוהב אותך. |
Rain של קליפורניה סאנשיין זה (לפי דעתי) הטראק הכי טוב שלהם.
ולמה הלכת דווקא עליהם? יש עוד פול אומנים איכותיים שהם לא ממוסחרים, בעיקר בגואה. ואם כבר ז'אנרים אז דארק זה המקביל של מטאל (שוב לפי דעתי) מהבחינה של טירוף חושים ותהליך ההתפחלצות שעוברים, כאילו לפי איך שאנשים מתארים איך הם מבינים את המטאל כי אני לא מקשיב למטאל. ומה שאמרו על זה שזה לא כלים אמיתיים וכל זה, לכו לישון על האף! אמביינט וצ'ילאאוט זה הכי כלים מוסיקליים שיש. זה מוסיקה אתנית כזאת שפעם אחת אתה שומע חמת חלילים ופעם שניה תוף מעור תנין ממדגסקר. שלא לדבר על זה שיש לא מעט טראקים, בכל הז'אנרים, שיש שם ועוד איך גיטרות. לא אכפת לי אם זה גיטרה אמיתית או צליל ממוחשב שזהה לצליל גיטרה. על דבר אחד אין ויכוח, בכל סוג של מוזיקה יש הממוסחרים ויש את "המחתרתיים", ומין הסתם האדם שלא מכיר את הסוג של המוזיקה מכיר רק את הממוסחרים! אז למשל לי אין שום זכות להעביר ביקורת על מוזיקה שחורה ומטאל. ואלה שהם לא חובבי פסיי, כנ"ל, פשוט מדברים שטויות בגלל חוסר ידע. צריך רק לפתוח את הראש, להרחיב אופקים ולהתרחק מהמיינסטרים! |
ציטוט:
זאת בדיוק הבעיה בגישה שלכם ובדיוק בגלל זה אתם לא מבינים על מה שונאי המוזיקה האלקטרונית מדברים. בשבילכם צליל שמקורו בכלי נגינה אמיתי, מעץ, ממתכת, וואט-אבר, הוא אותו צליל שמקורו במחשב. מה לא ברור בכלים אמיתיים? כלים א-מ-י-ת-י-י-ם. כלים שדורשים אצבעות לנגן עליהם, ללמוד, להזיז אצבעות, לפתח קואדינציה, משהו שדורש כשרון, לימוד והשקעה. זה כל העניין פה. קומפוזיה על כלי נגינה היא בלתי אפשרית ברוב המקרים לרוב אמני המוזיקה האלקטרונית, בזמן שקומפוזיה של מוזיקה אלקטרונית על מחשב, היא אפשרית תמיד לכל מוזיקאי באשר הוא, ואפילו לאנשים שהם לא מוזיקאים. אמנם סביר להניח שהתוצאה המוגמרת לא תהיה ברמה של די.ג'יים, אבל עם ניסוי וטעיה בתוכנת המוזיקה אפשר תמיד להגיע לאיזשהוא תוצר סופי. על כלי נגינה אתה לא יכול לעשות ניסוי וטעיה. בתוכנת מוזיקה אתה יכול למלא תבנית של תופים באופן הכי אקראי בעיניים עצומות מבלי להבין מה שאתה עושה, ובסוף יצא לך מקצב קבוע. לא משנה מה - המקצב יהיה קבוע בלי זיופים. בתופים אמיתיים אתה יכול לחלום על זה. ואני אומר את זה מניסיון אישי, כי יש לי תוכנה כזאת עם מכונת תופים ומלא אפקטים. רק צריך להבין מה כל פונקציה עושה כדי לדעת איזה אפקט לשלב ואיך. |
ציטוט:
:clap: :clap: :clap: :clap: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא יכול לסבול ראפ
|
ציטוט:
בן חשבתי שאתה מת.. כבר יותר מחודש לא ראיתי אותך ואנחנו גרים 400 מטר אחד מהשני |
ציטוט:
|
אני לא סובל מזרחית
נ.ב. ran_z (אתה מעמוד 7) איך קוראים לאיש שנמצא בחתימה שלך? |
אני לא מת על מזרחית (למרות שלעיתים רחוקות יש דברים לא רעים),
חוץ מזה אני ממש פתוח להכל, אבל זה ממש לא שכל מטאל שישמיעו לי אני ממש יאהב. בכל ז'אנר יש דברים ממש גרועים ודברים טובים. |
ציטוט:
השם שלו זה לי פריסט |
אוהב: גנגסטה ראפ, היפ הופ מסיבות, רגטון (ראפ בספרדית עם קצב מצויין), ראפ- רוק, וקצת רוק רגיל!
שונא: את רוב סוגי הרוק, טרנסים, אלקטרונית, פופ...... |
יכול לשמוע הכל מדכאון ועד טראקים פסיכודליים שקורעים תאמא של האוזן
אבל רוק? להה ניסיתי לא הולך לי ... במשחקים לפעמים שמים רוק אני משתגע |
רוק כבד/מטאל
רוק קל אפשר לסבול לפעמים דיכאון מוזיקה בערבית/מרוקאית מוזיקה צרפתית |
מטאל רוק וכל החרא הזה שלובשים שחור
|
אין סוג מסוים שאני שונא, אבל יש סוגים שאני יכול לשמוע רק את הדברים היותר איכותיים בהם, ולא סתם דברים ממוצעים...
שזה במזרחית וטראנסים... |
מזרחית ואת הזמר מיקה זה עם הקול הצווחני נשבע שאין לבנאדם ביצים
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ