![]() |
ציטוט:
בכל מקרה, יש לי תמונות עדכניות שלו מאתמול. כמה שהוא היה טוב, הוא עוד השתפר המון. הבנאדם פשוט רמה אירופאית. ולא, אני לא אפרסם את התמונות עד שאקבל ממנו אישור לכך. |
ציטוט:
זה שאתם כועסים על מה שאמרתי זה בעיה שלכם. זה המציאות זה לא משהו שאני המצאתי כאן.. להיות מתחרה בארץ זה פשוט עלוב מכל הבחינות.. וכאן מאור ברמה גבוה מאוד מאוד.. במקומו לא היתי מבזבז את הזמן שלי בשביל לעלות לבמה מסכנה בישראל... אלה היתי עובר לחו"ל ומנסה להיתפתח שם כדי לעלות על במה מכובדת וגם אחרי שיכבו את האורות אנשים ידעו מי הוא.. לא כמו בישראל.. :closedeyes: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל השאלה באיזה תחרות..התכוונת לתחרות מקלות אוזניים לא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נכון מאוד ! זה לא אגוזי ,זה מקופלת ! |
ציטוט:
|
אתם ממש ילדים קטנים..
לא רק הגולשים, גם אתה ארבל. בתור מנהל אתה צריך לשמש דוגמה ולא לדבר בשפת רחוב.. כנראה זה מה שלימדו אותך בבית.. |
הוא לא מנהל הוא מפקח גלובאלי.
|
ציטוט:
הוא צריך לתת דוגמה לפורום. אתם לא צריכים ליקפוץ על דבריי. זאת דעתי,לא אמרתי שלבנה שביט איזה שחיף או משהו כזה. אני דברתי על אחרים,שמות אני לא רוצה להגיד.. אבל שוב פעם,בישראל לא שווה לעלות לבמה בשביל כמה שעות של תהילה, ואחרי זה אף אחד לא מכיר אותך. |
ציטוט:
גלעד לא ידעתי שאתה מתחרה אחי . כל הכבוד אני יגיע לעודד אותך גבר וגם אני יהיה ב"ה בשתי התחרויות . מי שלא בא שלא יקרא לעצמו חובב ספורט פיתוח הגוף אין תירוצים זה הסופר בול הישראלי מבחינתי:sbb4: |
טל יואב מה עם העיתון שדיברת עליו מזמן? הוא לא יצא עוד?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גלעד אחי, בכללי מה אתה אוכל?
|
גלעד, אם זה נכון ובאמת קטגורית הצעירים היא עד 20 למה שלא תנסה להיכנס לשם?
הרי ראובן וגדי נפלו, מה שאומר שיש לך סיכוי לא רע בכלל לטופ 3-5, מכובד מאוד ואף יותר לתחרות ראשונה. מה דעתך? |
גלעד יקח מקום ראשון בעז"ה....אני כמעט ובטוח.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ