![]() |
נזכרתי שיום אחד עשיתי משקולות יד לפנים (כתפיים) ועמדתי במעבר לחדר, איזה אחד התחכם ולא היה סובלני ולא חיכה שאסיים את התרגיל ניסה לעבור והוא היה מאוד קרוב לחטוף משקולת 25 ליברות לפרצוץ
|
ציטוט:
חחח אני מדמיין את זה אני נשפך |
אני כמעט הרגתי מישהו:blush:
הוא עשה סקוואט, ואני הייתי אחריו. כשהוא סיים את הסט האחרון התחלתי לפנות את כל המשקולות מצד אחד(לא חשבתי שאם יהיה הרבה בצד אחד וכלום בצד השני יקרה משהו... כי כשעשיתי את זה עםן 40 קילו לא קרה כלום..) בקיצור, ניקיתי את כל המשקל מצד אחד, פתאום כל המוט עלה וכמעט עף לבן אדם לראש(עם איזה 60 בצד אחד ו0 בצד השני..) פעם מישהו עשה סקוואט, פתאום אני שם לב שהוא צריך עזרה, הוא כולו נתקע בעלייה למעלה אבל בלי תזוזה בכלל, פתאום הוא עף אחורה עם המוט חחחחחחח זה היה אחד הדברים המצחיקים.. הכי מבאס לו שהוא היה לבד ולא עם איזה חבר אז כל האימון הוא היה נבוך וכולם הסתכלו עליו.. |
ציטוט:
|
סיימתי חזרות בבנץ' והייתי עייף, עכשיו באתי להחזיר את המוט למעמד והחזרתי יותר מידי אחורה אז המוט נפל למזלי תפסתי אותו ואחרי כמה טריקים ברחתי רק עם 2 שריטות חח
|
ציטוט:
|
או שפעם עשיתי יד קדמית בישיבה עם דאמבלים - יד יד, עכשיו כשסיימתי אתם יודעים זורקים כזה תמשקולות, יש שם פרקט מיוחד אז זרקתי כזה קצת וזה קופץ שוב, אז אחרי שזרקתי זה נחת על הריצפה ואז קפץ לי על הרגל על הבוהן, וזה 12 וחצי קילו, אני כזה בשקט אחחחחחחחחחחחחח....
ועוד אחד שלא קשור למכון אבל קרה לי, אז המכון שלי בקומה השלישית וצריך להעלות במעלית ומקירים את הקטע הזה שאתם מרוכזים במשהו במעלית ואז יוצאים ומישהו נכנס ואתם כולכם קופצים כמו לא יודע מה, אז קרה לי... |
בחדר כושר שלי יש 2 קומות כאשר בקומה למעלה יש שטח מיוחד לבטן ןרשום(מודה) זהירות תיקרה נמוכה ,אך למרות זאת ההנהלה דאגה להניח את מכשירים לבטן בחלק בו התקרה יותר נמוכה במדרגה. ואין אחד כולל אותי שלא בא לקחת מכשיר לכפיפות בטן ולא נכנס אם הראש בקיר.
פאדיחה לרוב כשיש קוסיות ואתה לא שם לב שוב שהתקרה נמוכה |
ציטוט:
|
פעם בהליכון רצתי ורציתי לראות אם יש לי איזון אז ניסיתי לעצום עיניים ולרוץ ותוך 5 שניות דרכתי על הצד השחור של המסילה והחלקתי ונפלתי. :(
כל המכון הסתכל אבל לא נורא. ובהליכון יוצאים לי תמיד הרבה נאדים אז כבר במקום שזה יהיה פדיחה, אם אני מפליץ ואנשים שלידי מחפשים מי הפליץ אני אומר להם : "אל תחפשו, זה אני הפלצתי". הרי מה הם כבר יגידו לי? חחח |
ציטוט:
|
אבדתי את המפתח ללוקר אז שאלתי את המזכירה שם אם אפשר לפרוץ
ההיא אמרה לי בטח והוציאה משום מקום צבת בגודל הגוף שלי כדי שאני אפרוץ תמנעול אני בא ללוקרים ואנשים הסתכלו עלי כמו עבם עם הדבר הזה ביד...:x |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחח די זה היה גדול.... אגב תתחבר לאיסי שמנצ'יק... |
ציטוט:
קיצור החבר הוא לא יודע איזה מנעול לפרוץ אז הוא התחיל לנחש תאים לפי איך שהוא זוכר את המנעול ופרצו בשבילו 3 מנעולים של אנשים אחרים עד שמצאו את הלוקר הנכון :flowers: לא פדיחה אבל מקרה מצחיק |
ציטוט:
לי קרו מספר פדיחות, כמו חוסר איזון בפריצ'ר ונפילה של המשקולות, כל מיני כאלה אבל לא משהו רציני. הדבר הכי כואב שעבדתי פעם בפריצ'ר עם מישהו, הורדתי את המשקולות כשסיימתי סט, אחת מהן נפלה על הפלאפון החדש שלי. מסך מרוסק. למדתי לקח- כשמשקולת נופלת על הפלאפון זה עולה 300 ש"ח. |
הייתי בבנצ' ולא לקחתי ספוטר וכול המכון שלי סנובים לא עוזרים
נתקעתי בסוף המוט התמוטט עליי ואני נאב' שם להוציא תראש ואף אחד לא יעזור... |
כבר איזה 3-4 פעמים קרה לי שפתאום לא הצלחתי את החזרה האחרונה וגם לא היה לי ספוטר. \
עכשיו - החד"כ שלי די קטן. זתומרת, הוא לא מאוד קטן אבל מפוצץ במכשירים\ספות\כלובים וכד'. בקיצור, תמיד זה סיפור להצליח לתכנן איך תחזיר את המוט חזרה למעלה. אם יש הרבה אנשים אז כולם קולטים אותך ככה תקוע מתחת למוט וזה די פ]דיחות אבל אז יכולים לבוא שניים ולעזור לך להרים אותו. אם אין הרבה אנשים אז לא רואים אותך אבל אז זה לוקח שעות להחזיר את זה לבד. מה שאני עושה זה מגלגל את המוט עד לרגליים בערך (עכשיו זה קטע קשה): צריך לקום כשהמוט על הרגליים (הרבה יותר קשה ממה שזה נשמע), אז להחזיק אותו עם היידיים, להסתובב ולדאוג שאתה לא נתקע בשום דבר (ואתה תמיד נתקע באיזה ספספל או איזה עמוד) ואז מחזיר את זה לספספל, עכשי ובגלל שהספספל דק אז כל משקולת קטנה שאתה מוריד מצד אחד, אתה צריך לשמור שהמוט לא יפול לצד השני. ורק אחרי זה אפשר להעלות את זה חזרה. קיצר זה מבאס לאללה. |
ציטוט:
כל בן אדם לפחות פעם אחת שיחרר פלוץ(נאד) במכון גם אם זה בכוונה או אם זה בטעות. היה איזה בן אדם שעשה תרגילי גמישות והוא היה כל כך גמיש שלא ראיתי אותו אז בטעות דרכתי עליו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ